Kz Anneleri gelin bizde coalm

canım arkadasım ne güzel karsılıklı yazısmak
Jestin için sagolasın hayatımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
iyi akşamlar öptüm hepinizi ben çikiyom

Canım benim sanada iyi aksamlar
Bu kadar görüstük ya
kendine iyi bak seni seviyoruz ve inanki boslugun hissediliyor
Cooook öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Herkese iyi aksamlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.

aaa böle geçmi gelinir yaaaa çok özledik sizleriii
çok öpüyorum yarında bekliyorumm bayyyyyyyyyopuyorumnanaktan

kamileciğim merhaba canım
nereye kayboldun?:uhm::uhm:lmaz:lmaz:
tatlım mutfakta işlerim vardı ben çıkınca gelmişsinnn
özür canımmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
affettin miyerimseniben:kedi:

Canım benim sanada iyi aksamlar
Bu kadar görüstük ya
kendine iyi bak seni seviyoruz ve inanki boslugun hissediliyor
Cooook öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bitanem canmsın benim bende sizleri seviyorum.
öptüm

günaydın hepinize.
herkese güzel bir gün diliyorum.

frezyacım sanada günaydın canım.
artık gel yanımıza ufak ufak yaaaaaaaaa.özledik senle sohbet etmeyi.

günaydınnn günaydınn günaydınnn
güzel bir günn neşeli bir başlangıç sevgi dolu bakışlar...

gününüzz güzel olsunnn..şükrünüz bol olsunnn ....özleyeniniz çok olsunnn..
nasılız bu gün kızlar..

canım ebrumm dün sana o olayda sonra yazdık ama hayatım tabi sen çıkmıştınn neyse şimdi sabah sabah aklımıza gelmesin negatif düşünceler...

her zaman iyi düşünelim iyi olsunnn.
bardağın her zaman dolu yanını görelimmm..

yyaaaaaa bakın aklıma ne geldi şimdii ya ben ne tuhaf bir kadınımm :kedi::1shok:
bi radyoda dj lik yapasım geldiii :dance::teytey::teytey:bu günnnn şölee bol bol geyikkk muhabbetiylee:roflol::roflol::roflol::roflol:

günaydın rosemcim....
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
gene harikasın hayatım bugün.
inanılmaz enerji dolu.............
ben bugün pek keyifli değilim.dün gece rüyamda dayımı gördüm keyfim pek yok hayatım.
aslında ağlıyarak uyandım desem yalan olmaz.artık öyle ağlamışım ki hıçkırığıma uyandım canım.

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
onun için pek böyle keyfim yok hayatım.

oyy canım benimmm bitanecik ebrummŞenizŞenizŞeniz
haklısın hayatım çok hemde ama bununla yaşamayı öğren artık seni bukadar etkilemesine izin verme canım.Anlıyorum seni hafifede asla almıyorum ama bitanem hep bu acıyı aynı sürdürmee...bırak azıcık azalsın acın izin ver bunaa çünkü yapabileceğin tek şey buu kendini yıpratmaa bak zamanda geçti üzerinden artık alışmaya çalışmalısınn
ve en önemlisi dayın hayatta canım gelecek belli bir günü varr kötüsünü düşünsene canımm dimi hayatımm.:teselli:

onun için hadii napıyoruz toparlanıyoruz hemennn hadii o rüyayıda hemen aklından silllmaz:

ben seni şölee sıkı sıkı bi sarılıp öpümde kendine gel bakalımmmmmm ohhhhhhhhhŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

ay gene kemiklerin battıııııııııııı:roflol::roflol:

anlat bakalım güzel kızımızın pikniği nasıl geçmişşş eğlenmişmiii kaydirigubbakcemile2

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

canım benim ya.
benim moral kaynağım.doğru söylüyorsun ama insan genede etkileniyor.aklının bir köşesinde hep oluyor hayatım ya.
iyi geldi sarılman hayatım.sanki geldim biraz kendime.

kızımın pikniği güzel geçmiş teyzesi.denizede girmişler.kapkara oldu vallahi zillim teyzesi.
bana dün gece gelmiş kara kızın geldi anne diyor.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

HA HA HA benimkide aynı kapkara böcük geçen gün duş almış giyiniyoduu baktım bir poposu beyaz kalmışşş:roflol::roflol: seneye bu konuya bi çözüm bulmalıı siyah beyaz olmuyo öleeeeee:roflol::roflol::roflol::roflol:

benimkide aynı durumda ama ne sevimli görünüyor popişleri dimi

:1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes:

aaaa ne bu sessizlik yaaaa herkesler nerdee korkuu oldummmmmmm:sinifsinif::sinifsinif:

hayatım nasıl yapıcaz.
bir cevabı bile on saatde yazıyorsun sen.

:umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…