Kz Anneleri gelin bizde coalm

siz msn dendemi görüşüyorsunuzz:çok üzgünüm:
bana haber vermiyorsunuzzz:umursamaz:

ya bu kız dünde açmadı msn bu günde açmaadın ebruu burayada uğramadıı merak etmeye başladım hayatımmmCADIARZU

evet canım bende merak ettim.dur ben onu bir arayıp geleyim bakalım ne olmuş.sizede haber veririm ben.
siz msn dendemi görüşüyorsunuzz:çok üzgünüm:
bana haber vermiyorsunuzzz:umursamaz:

evet şekercim biz ordanda görüşüyoruz.ama ben gündüz görüşemiyorum.akşam açabilirsem anca canım.sanada veririz adresimizi sende eklersin şeker bizi senlede konuşuruz ne var bunda tatlişkom.

ara bakalım canımm bende merak ediyorummm:uhm:
azcık naz yapayım dedim:kedi:

kızlar konuştum kevserciğimle.çok yoğunmuş onun için gelememiş buraya.
bu arada rosemcim kevser dediki o benim daha helvamı yiyemiyecek merak etmesin.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar konuştum kevserciğimle.çok yoğunmuş onun için gelememiş buraya.
bu arada rosemcim kevser dediki o benim daha helvamı yiyemiyecek merak etmesin.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çok sağol canım haber verdiğin içinnnyerimsenibenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

rosemm yine kayıpp
ebrucum bizi aldatıyorrr kesinn
takip mi ettirsek acep nedersin :)))))))))))))))

ettirelim canım ettirelim.
bu ikide bir nereye gidiyor anlamıyorum vallahi.

aa kızlar çıkmıyorum bile bıuradan yaaaa hep burdayımmm benn:sinifsinif:

ayayyy ayy bensizde yapamazlarmışışş oyy yerim ben siziiia.s.a.s.

kızlar şimdi bir olay yaşadım ve sinirden çıldırmak üzereyim.
geri zekalı bir üniversiteli aradı.bana şey rahatsız ettim galiba uyuyordunuz demezmi
bende tabi biraz sinirli konuştum.sonra kapattım bir daha aradı bir müddet sonra.
burs veriyormusunuz diye.bana demezmi döndüm dolaştım gene sizemi düştüm diye:
bende burs yok dedim.oda bana bana sinir olduğunuz içinmi bana yok dedi ya.
sinir oldum ya.gerizekalı.birde pis pis gülme falan.

aaaaa vay terbiyesize vayyyyy vay ukalaya vayyyyklava:klava:klava:

manyak ya sinir etti beni birde kıl kıl gülmesi yokmu daha çok o çıldırttı beni.

manyak ya sinir etti beni birde kıl kıl gülmesi yokmu daha çok o çıldırttı beni.

ah canımm ukalalık yapmış terbiyesiz sinirlenmee o kimki senii bu kadar sinirlendirebilsinn ciddiye almaa aaa salak de geç takma kafanaa
sinir olmaa önemsemeee sinir olursan önemsemiş olursunn onu
o kimki sen onu önemsiycende sinir olucan hadeee def olmuş gitmiş iştee bi daha duymazsın sesini olur biter canımm
hayatım benimm hadi bi derin nefes allllll bi kendine gel canım cığımmm hadi bitanemmmm gel bi sıkı sıkı sarılimmm ohhhhhhhhhhhŞenizŞenizŞeniz

klava:klava:klava:birde ünüversiteli yani heyy allahım nereye gidiyoruz böyleekonuşma üslübuna bak klava:klava:klava:

bak akşam akşam kızın sinirlerini bozdu terbiyesiz ah bi karşımda olsada baştan aşağıya bi haşlasam onuu ben şimdiii
naparım biliyomusun kamilemm pişman ederim doğduğunaaaklava:

bak akşam akşam kızın sinirlerini bozdu terbiyesiz ah bi karşımda olsada baştan aşağıya bi haşlasam onuu ben şimdiii
naparım biliyomusun kamilemm pişman ederim doğduğunaaaklava:
aslında bunlar için sinirlenmemize bile değmezlerrrr çürük domatesler işte arada çıkıyorlarrr:dilcikar:
ebrummm takma bunları boşver canımmmmŞenizŞenizŞenizŞeniz

evet hayatım haklısın neyse hadi ben çıkıyorum iyi akşamlar canımm sevgiyle kalopuyorumnanaktan

gülzeynom bekle burda bişey yolayacağim sen kopyal ben silerim burdan cnm

slm kızlar nasılsınız huuuuuuuuuuuu
hoşgeldinn canımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evet hayatım haklısın neyse hadi ben çıkıyorum iyi akşamlar canımm sevgiyle kalopuyorumnanaktan
iyi akşamlarrr canımmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…