Kz Anneleri gelin bizde coalm

günaydın kızlar.hepinize hayırlı bir gün diliyorum
cumanız mübarek olsun.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ROSEMM gördüm seni hayatım.........
hoş geldin.yakaladım yakaladımmmmmmmmmmm.

ben geldimmmmmmmmmmmmm evettttttttt döndümmm......opuyorumnanaktan
hepinizi çok özledimteker teker öpüyorumm bi ara bulursam bi bvakıcam neler yaptınız bakalım ben yokken acık baktım gerçii

kevserin tahlilleri temiz çıkmış ki o belliydi zatiiiii
boşuna telaş iştee hatun sırf ilgi çeksinnn..naniknanik

hayırlı cumalarrr Allah gönlünüze göre versin inşallah...ŞenizŞenizŞeniz

aaaaa rosemmm teftişe gelmişşşş
kızlar rahat
hazır ol
dikkat
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

günaydın kızlar.hepinize hayırlı bir gün diliyorum
cumanız mübarek olsun.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ROSEMM gördüm seni hayatım.........
hoş geldin.yakaladım yakaladımmmmmmmmmmm.

canımmmmmmmmmmmmmmmmmm tatlımm merhabaaaaaaaakaydirigubbakcemile3
ohh tatillerde bitti artık buradayız işteee bol bol hasret gideririzz dimi ebrumm
beni de tükürüklü tükürüklü öp ebrum gık demem bennnnndelikafaduldendelikafadulden

canım benim hoşgeldin.
döndünmü yoksa tatildemisin daha.

ben dün seni aradım bana neden cevap verilmedi bakalım.hıııııııııııııı.

aaaaa rosemmm teftişe gelmişşşş
kızlar rahat
hazır ol
dikkat
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

teftiş değil hayatım geldimmm rosemm döndüüüüü

naber canım özledik vallaa aa kaybolmayın artık bi yerlere bakalım emiiera

hoşgeldin rosemmmcimm

beni öpen yok ama yaaa((((((((((

ben ikinizide öperim canım benim şöyle tükürüklü tükürüklü sen merak etme.
amanda kamişim üzülmüşmü.sen üzülme canım .bak öptüm bile sizi.

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz ŞenizŞenizŞeniz

Ebrummm canım aveadan bir cevapsız arama vardı o senmiydinkiiii akşam üstüü:uhm:

aa hayatım hoşgeldin diyeni öpüyorum sıra sendee şimdiiii canımm

ohhhh şmlee doya doyaaŞenizŞenizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3a.s.a.s.

ayyy nede güzel öperler mişş:kedi::kedi::kedi::kedi:
bende siziŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

pazara gittim yoruldum geldimm
sizle azcık laflerken dinleneyimm öğleden sonrada gezmeye gideceğimm
eeee rosemm anlat bakalım tatilde neler yaptınnn

çok ilğinç bugün beni pcden kaldıran yok kızlar doymuş galiba pc ye kime çektiler acaba bana değil orası kesinn :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ah be tatlım rosemm otururmu hiççç:dance::dance:
13gün sürekli ayaktaydım yaa erkenden kalkmayada alışkınım en geç kalktığımm 10,30 tuu oda egece 4,30 ta yatmıştımmdelikafadulden
evde10 kişiydikk biz 3+2 yeğen+1 abi+2 misafir kız+2 annemle babam= rosem ayaktaa
evde kocamannn 150 alt kalt 150 üst katt 300 m2
3 banyooo düşünün artık bide ben titizzz:1no2:

off dinlenme yok bana ama kafam rahattıya o yetti banaa zaten vucut yorgunluğunu boşverrdim ben
kafam dinlşensin demiştimm çok şükür o yettii banaa
boş zamanlarda devamlı notorla dolaştımm o büyük bir zevk zatennn anti stress deneyin mutlakaaa
gece çok güzeldii ben yemekleri akşamm 9 dan sonra yapıyodumm sonraa hadii 2-3 kere sahilee iniyodum çok yakın eve 15 adımdaa sahildesin nerdeysee.

gece eniştenizle sahillerdee neler yapmadık kiii:kedi:

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileoooooooooo bayan rossemm hanımlar gelmiş nasılsın tatlımm ohhh ne güzel bütün aile tatil yapmışsınız sevindim güzel geçtiğine bizde tahayla uğraşıyoz ayyy bu çocuk çişini hiç söylemiyorrrrrr ben napıcammmm-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

tamam tamam gerisini anlattırmayacağımm yasakkelimeyeri bu topik değil biliyorsun sonra banlanırsınn:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

oh oh ne güzel öpüyorsun

oh bütün günlerin güzel geçmiş anladığımız kadarıyla.dinlenmiş gelmene sevindim canım.
bu arada eniştemizle neler yaptınız bakem.şöyle anlat bakalım.

:asigim: :asigim: :asigim:

ee acık ortalığıı pisletsin annesii prensimiz ooo zamanı gelince söylüycek sen hiç askere giderken hala çişini söylemeyen gördünmüüüüü:roflol::roflol:
döndüm canım döndümm hadi sanada bir öpücükkkkkkkaydirigubbakcemile3
yok hayatım ben aveadan aramadım.kendi numaramdan aradım canım.
aaa yoookk hayatımm tek bir cevapsız vardı o da aveaydııı yaa tanımadığım bir numaraaydıı hay allahhh CADIARZU yoksa dönmemmi sanaa
tamam tamam gerisini anlattırmayacağımm yasakkelimeyeri bu topik değil biliyorsun sonra banlanırsınn:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yok kız kamilemmm o kadarda değilll nettin kızz biplenecek şey değillll kumsalda yürüdükkk gece oturduk kumlarda şarkılar söyledikk birbirimizee şezlonglara yatıp yıldızları seyrettikkkkk falan böle masum şeyler yaniii kötü kedi şerafettinn seniiiiii
aklına neler getirdin bakimm hıııııdelikafaduldendelikafadulden

biblenecek şeyler yoksa o tatile tatil mi denir yaaa:kedi::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:yerimseniben

şekelerrr ben çıkar artık malum gezmeye gideceğim hazırlanıp çıkarıp artıkk
akşama anca dönerimm görüşmek üzere öpüldünüzzzz
mucukkkkkkkkkkkkkkkk
bugün kevser uğramadı hiç hayırıdr öpemedik şöyle tükürüklüsündennn
kevserrrrrrr neredesinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…