kızlar selam işim çoktu anca ama acayip bunalımım sormayın keyfe kedeer içmek geliyor içimden neyse sebep ne demeyin yok bilmem etrafımda olanları çok seyre daldım ondandır diyorum üzüyor gördüklerim duyduklarım hayla yüregimin bir ucunda pembe köşkümde yaşattım küçük yanım elleri üşüyor vicdansız sorumsuz ahlaksız insanları görünce
rosem gelmenede sevindim özlemiştimmmmm
ben geldimmmmmmmmmmmmm evettttttttt döndümmm......opuyorumnanaktan
hepinizi çok özledimteker teker öpüyorumm bi ara bulursam bi bvakıcam neler yaptınız bakalım ben yokken acık baktım gerçii
kevserin tahlilleri temiz çıkmış ki o belliydi zatiiiii
boşuna telaş iştee hatun sırf ilgi çeksinnn..naniknanik
hayırlı cumalarrr Allah gönlünüze göre versin inşallah...ŞenizŞenizŞeniz
aminnnnn inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:rabbim bir daha göstermez böyle bir acıyı canımmmhepinize günaydın.
herkese hayırlı bir gün diliyorum.
hayırlı haftalar.
bu gün içim buruk biraz.malum 17 ağustos.bende bu günü adapazarında geçirmiş biri olarak kendimi kötü hissediyorum bugün.
her sene zaten bu sıkıntıyı yaşarım ben.
allahım bir daha göstermesin inşallah böyle bir acı.
aminnnnn inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:rabbim bir daha göstermez böyle bir acıyı canımmm
İnsallah tekrar yasamayız canımhepinize günaydın.
herkese hayırlı bir gün diliyorum.
hayırlı haftalar.
bu gün içim buruk biraz.malum 17 ağustos.bende bu günü adapazarında geçirmiş biri olarak kendimi kötü hissediyorum bugün.
her sene zaten bu sıkıntıyı yaşarım ben.
allahım bir daha göstermesin inşallah böyle bir acı.
hayırdırrr kevsele rosemm uğramamış bugün bende bir ben kaldım uğramayan sanmıştımmm