Kz Anneleri gelin bizde coalm

bilmem bir düşüneyim.
CADIARZU CADIARZU CADIARZU

belki öpersen seni affedebilirim.

Güya topiğin adı geyikci kız anaları ama ne geyik var ne kız anası ortada
Nerdesiniz millet:uhm::uhm::uhm:
Rosemmmm gel yetiş topik pek sessiz kaldıkaydirigubbakcemile

:sm_confused::1rolleyes::smiley-cool:sengözlerimebaksanab:1closedeyes::uhm:

Güya topiğin adı geyikci kız anaları ama ne geyik var ne kız anası ortada
Nerdesiniz millet:uhm::uhm::uhm:
Rosemmmm gel yetiş topik pek sessiz kaldıkaydirigubbakcemile
vallahi topiğin sahibi kaçıp kaçıp gidiyor şekercim.
rosem gelince şikayet edivericem ben bu kevseri.

tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tünaydın canım.

Şeniz Şeniz Şeniz

tek tek gelin aaaa ben burdayım siz yoksunuz zaten ebru cum kızıp duruyor öpimmi heee ebru hadee öpimm

tek tek gelin aaaa ben burdayım siz yoksunuz zaten ebru cum kızıp duruyor öpimmi heee ebru hadee öpimm
amanda aman asabiymişş nerede buradasın hiç topiğin başında beklerken göremedim ben seni gelene hoşgeldin diyip hiç bir ikram yokk nasıl topik sahibesisin sen böyle olmaz amalmaz:lmaz:lmaz:
hadi gel yinede tükürüklü bir öpicik kondurayımmŞenizŞenizŞenizŞeniz
vallahi topiğin sahibi kaçıp kaçıp gidiyor şekercim.
rosem gelince şikayet edivericem ben bu kevseri.

tünaydın canım.

Şeniz Şeniz Şeniz
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

kız ebru inadınamı yapıyon o ne renk kız benim gibi yaşlı bir gacı okuyamaz onu daha soft renkle yaz anacım bu olmamışkaydirigubbakcemile3

amanda aman asabiymişş nerede buradasın hiç topiğin başında beklerken göremedim ben seni gelene hoşgeldin diyip hiç bir ikram yokk nasıl topik sahibesisin sen böyle olmaz ama
hadi gel yinede tükürüklü bir öpicik kondurayımm

ya siz mahsusmu yapıyonuz ne tükürü istememmemememmem

canın isterse ben öyle öperim yada öpmem:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:
tercih senin demi ebrucummmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

eee bakalım elimden bir kahve içince hayla bana kızacakmısınız uyuuuzzz gacılar ama ne varki seviyrem sizia.s.:1hug:

canın isterse ben öyle öperim yada öpmem:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:

aaa tek tek gelin kız ebru çetemi kurdunuz heyyyy ne tükrügü ne oluyor amanınlaelaelaelaelae

tamam tükürüklü öpebilirsiniz beni

beni her tükürüklü öpenide bu öpsün:roflol::roflol::roflol::roflol:

eee bakalım elimden bir kahve içince hayla bana kızacakmısınız uyuuuzzz gacılar ama ne varki seviyrem sizia.s.:1hug:
ellerine sağlık canım imeyede kıylmaz ki şimdi bu kahveturkbayragiŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

kamilem afiyet olsun peki kahve tamam ısrarcımısın hayla tükürüklü öpücükte:jeyyar:

doğru söylüyorsun canım.
gel ben seni bir öpiyim kamilecem.
Şeniz Şeniz Şeniz

dur bir tadına bakayım.sadece görüntümü yoksa tadıda güzelmi.

aaa tek tek gelin kız ebru çetemi kurdunuz heyyyy ne tükrügü ne oluyor amanınlaelaelaelaelae

tamam tükürüklü öpebilirsiniz beni

beni her tükürüklü öpenide bu öpsün:roflol::roflol::roflol::roflol:

o seni öpsün şekercim.

şaşı o şaaşııı sana bakıyor bak dişlerde yok tam senlik tükrüklü tükrüklü senin fantezine uygun:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…