Kz Anneleri gelin bizde coalm

ohh kamilemm biz döndük kürkçü dükkanınaa sen gezz oohh sür sefanı bakalımmm
hiç anlamamm ne yediğini yazıcan bizeee hatta tabaklar dağılıncaa bi koşu gel yaz gene gittt merak ederim bennn yerimseniben

kızlar selam işim çoktu anca ama acayip bunalımım sormayın keyfe kedeer içmek geliyor içimden neyse sebep ne demeyin yok bilmem etrafımda olanları çok seyre daldım ondandır diyorum üzüyor gördüklerim duyduklarım hayla yüregimin bir ucunda pembe köşkümde yaşattım küçük yanım elleri üşüyor vicdansız sorumsuz ahlaksız insanları görünce

olsun be kuşumm bak ben buradayımmmm

ee sen nasılsın hayatım anlat bakalım nasıl sağlığınn benim orada hiç ayaklarım şişmedi
o kadar yorulmama rağmende hiç ağrımadı yaa hemde deniz kenarı
yok anam yok ben karar verdim küçük yerdekiler yaşıyo biz böööyyüükk şehirdeeee bitiyoruz yaaa yiyo bizi burasıı:1no2:

kızlar selam işim çoktu anca ama acayip bunalımım sormayın keyfe kedeer içmek geliyor içimden neyse sebep ne demeyin yok bilmem etrafımda olanları çok seyre daldım ondandır diyorum üzüyor gördüklerim duyduklarım hayla yüregimin bir ucunda pembe köşkümde yaşattım küçük yanım elleri üşüyor vicdansız sorumsuz ahlaksız insanları görünce

şşştttt elleri üşümüş küçük kız çocuğuu önce bi hoşgeldin deee bakalımmm:eek:lmaz:

timammmmmm naber aşkımm söle bakalım şimdii ne bu melankoli durumları hımmmCADIARZU

bu ne yoğunluk böyle ya.nefes alamıyorum resmen.
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

hep kevser ne oluyor sana böyle.niye bunalım yaptın de bakem bize.

yok kızlar bir sebep şükür iyiyim ama içim sıkılıyor arada olur bana bu durumlar neyse atarım üzerimden umarım birazdan

rosem gelmenede sevindim özlemiştimmmmm

SAOL CANIMMM

bende sizleri özledim..
aa ama olmadı yaaa böle durgun bi kevser istemiyorum benn hoppp toparlan bakim hemennnnn:kızgın:
gelir gelmez aldırma oklavayı bana bakimmmm hıııııııımmmmmm:eek:klava:

ay ayy ayyy sabahlar olmasın de başla hadeeeeeea.s at bi gülücükk beyavvv hade gülme bulaşıcıymışşşş sanda geçsin benden hadi canımmm benimmm:1hug::1hug:

ben geldimmmmmmmmmmmmm evettttttttt döndümmm......opuyorumnanaktan
hepinizi çok özledimteker teker öpüyorumm bi ara bulursam bi bvakıcam neler yaptınız bakalım ben yokken acık baktım gerçii

kevserin tahlilleri temiz çıkmış ki o belliydi zatiiiii
boşuna telaş iştee hatun sırf ilgi çeksinnn..naniknanik

hayırlı cumalarrr Allah gönlünüze göre versin inşallah...ŞenizŞenizŞeniz

Canım benim hosgeldin:lepi::lepi::lepi::lepi:
Seni çoooooook özledik
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hepinize günaydın.

herkese hayırlı bir gün diliyorum.
hayırlı haftalar.

bu gün içim buruk biraz.malum 17 ağustos.bende bu günü adapazarında geçirmiş biri olarak kendimi kötü hissediyorum bugün.
her sene zaten bu sıkıntıyı yaşarım ben.
allahım bir daha göstermesin inşallah böyle bir acı.

hepinize günaydın.

hayırlı haftalar.

bu gün içim buruk biraz.malum 17 ağustos.bende bu günü adapazarında geçirmiş biri olarak kendimi kötü hissediyorum bugün.
aminnnnn inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:rabbim bir daha göstermez böyle bir acıyı canımmm

hayırdırrr kevsele rosemm uğramamış bugün bende bir ben kaldım uğramayan sanmıştımmm

hepinize günaydın.

hayırlı haftalar.

İnsallah tekrar yasamayız canım
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin:Saruboceq::Saruboceq:
hayırdırrr kevsele rosemm uğramamış bugün bende bir ben kaldım uğramayan sanmıştımmm

Bende gec kalanlardanım anca toparlandım
ama kso ve rosem nerde kalmıslar merak ettim:uhm::uhm::eek:lmaz::eek:lmaz::eek:lmaz:

X