- 6 Şubat 2009
- 4.338
- 1
-
- Konu Sahibi kSo
- #1.361
CADIARZU CADIARZU CADIARZU
seni fantazilerimde hatırlamıyorum ama,
günaydın canım.sen nasılsın?
aaaaaaa burdan da günaydınnnnnnn
kızlar geldim tahlıler temiz kızımın idrar tahlilide iyi doktorum hastalanmıyorum dedim hayla igne yapalımmı dedi sonrada bana korunma hapı verdi hem kanamanı düzenler dedi süt veriyom dedim bu hap yeni çıkmış süte geçmiyormuş birde hep içicem öyle 21 gün falan değilmiiş akşama alıcam bakalım artık adet olayım ya patlıycam şişiyom dönem dönem
geçmiş olsun canım ben bilmiyordum sorun olduğunu!:1hug:kızlar geldim tahlıler temiz kızımın idrar tahlilide iyi doktorum hastalanmıyorum dedim hayla igne yapalımmı dedi sonrada bana korunma hapı verdi hem kanamanı düzenler dedi süt veriyom dedim bu hap yeni çıkmış süte geçmiyormuş birde hep içicem öyle 21 gün falan değilmiiş akşama alıcam bakalım artık adet olayım ya patlıycam şişiyom dönem dönem
çok sevindim tatlımm herşey yolunda ohhh ne güzel evet ben duydum o hapları yeni çıkmış inşallah en kısa zamanda olursun o şişkinlik çok kötü tekrar geçmiş olsun çokkkkkkkkk öpüyomopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankızlar geldim tahlıler temiz kızımın idrar tahlilide iyi doktorum hastalanmıyorum dedim hayla igne yapalımmı dedi sonrada bana korunma hapı verdi hem kanamanı düzenler dedi süt veriyom dedim bu hap yeni çıkmış süte geçmiyormuş birde hep içicem öyle 21 gün falan değilmiiş akşama alıcam bakalım artık adet olayım ya patlıycam şişiyom dönem dönem