- 6 Şubat 2009
- 4.338
- 1
- Konu Sahibi kSo
- #1.341
bilmem bir düşüneyim.
CADIARZU CADIARZU CADIARZU
belki öpersen seni affedebilirim.
CADIARZU CADIARZU CADIARZU
belki öpersen seni affedebilirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vallahi topiğin sahibi kaçıp kaçıp gidiyor şekercim.Güya topiğin adı geyikci kız anaları ama ne geyik var ne kız anası ortada
Nerdesiniz millet:uhm::uhm::uhm:
Rosemmmm gel yetiş topik pek sessiz kaldıkaydirigubbakcemile
tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tek tek gelin aaaa ben burdayım siz yoksunuz zaten ebru cum kızıp duruyor öpimmi heee ebru hadee öpimm
amanda aman asabiymişş nerede buradasın hiç topiğin başında beklerken göremedim ben seni gelene hoşgeldin diyip hiç bir ikram yokk nasıl topik sahibesisin sen böyle olmaz amalmaz:lmaz:lmaz:tek tek gelin aaaa ben burdayım siz yoksunuz zaten ebru cum kızıp duruyor öpimmi heee ebru hadee öpimm
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizvallahi topiğin sahibi kaçıp kaçıp gidiyor şekercim.
rosem gelince şikayet edivericem ben bu kevseri.
tünaydın canım.
Şeniz Şeniz Şeniz
canın isterse ben öyle öperim yada öpmem:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:amanda aman asabiymişş nerede buradasın hiç topiğin başında beklerken göremedim ben seni gelene hoşgeldin diyip hiç bir ikram yokk nasıl topik sahibesisin sen böyle olmaz ama
hadi gel yinede tükürüklü bir öpicik kondurayımm
ya siz mahsusmu yapıyonuz ne tükürü istememmemememmem
canın isterse ben öyle öperim yada öpmem:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:
tercih senin demi ebrucummmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
doğru söylüyorsun canım.canın isterse ben öyle öperim yada öpmem:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:
tercih senin demi ebrucummmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dur bir tadına bakayım.sadece görüntümü yoksa tadıda güzelmi.
aaa tek tek gelin kız ebru çetemi kurdunuz heyyyy ne tükrügü ne oluyor amanınlaelaelaelaelae
banane ebruyu isterim diyor