K
kSo
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi kSo
- #1.261
kolay gelsin canımm anneciğine acil şifalarr tatlımm onun ellerinden serra ve eni yanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanmerhaba kızlar üfff işim çok annemde biraz rahatsız onada canım sıkkın anlıycanız havamda değilim öptüm hepinizi
kızzzz gece gece ne yapıpduruuunnnn!!!!!ŞenizŞenizzemuszemusa.s.Şenizzemuszemusa.s.
oooo hoşgeldin şekerrrselammmmmmm topik teftişee girdiii,denetlemedesinizzz:jeyyar:
ee kamilem frezyamda gelmşşiyiiiii oşuma gittii,,
ama kevser ve ebrum sınıfta kaldııı
noluo bakimm ben vaken çeçenizdüşüyoda ben yokken noluyo sizebenbu şartlamı gitim yavv
çabuk emen canlandırın topiğii dediğiniz gibiçenemden kurtulamazsınızhaa
kış uzun hanımlarr vallaa ergün yazarım bunlara topikemanet edilmezdieelmaz::mymeka::mymeka:
enerjinizdüşmüşş yaallah allahh hadi toparlanın bakimmmm:dance::dance:
bakıcam yine arada haaaa bakın pazartesidensonraa enaz100mesa olacak ahanda son
mesajınot aldım ona göresengözlerimebaksanab
eebu aradaözledimsizlerihaaa bakınneler getiricem sizee ben öleeeızabellaa gibi boşelledönmiycemmm:roflol:
ebrummmmcanımmmmm hani kızlara selamımı bile yazmamışsınn amaaa aaa
hi hii teftişen kaldınızzz
ksoonoldu hayaım bişey çıkmaz o testlerden ben yokum ya ondansır o tutukklulukkk:roflol:
sabret cumaya açarız tüm yollarııı delikafadulden 2 esriye bakarr.
hepiniziiiçokkkköperimmmmm bekleyinözleyin gelicemmmm
10 mesa not aldım unutmayınnnnsırnaşık şeysırnaşık şey:roflol:
arkadaşlar selam rosem hoşgeldin
çok başım agrıyor pazar sabahı kızım yataktan düştü araya üfff berbatım
ooooooooo tatilci bayan gelmiş hoşgeldin kıss rossemmmmmmmmmm nasılsın şekerim nasıl geçti tatil kıss sen ne benle uğraşıyonn ben elim boş gelmedimki kendimi getirdim size daha ne istiyon bakim heeeeselammmmmmm topik teftişee girdiii,denetlemedesinizzz:jeyyar:
ee kamilem frezyamda gelmşşiyiiiii oşuma gittii,,
ama kevser ve ebrum sınıfta kaldııı
noluo bakimm ben vaken çeçenizdüşüyoda ben yokken noluyo sizebenbu şartlamı gitim yavv
çabuk emen canlandırın topiğii dediğiniz gibiçenemden kurtulamazsınızhaa
kış uzun hanımlarr vallaa ergün yazarım bunlara topikemanet edilmezdieelmaz::mymeka::mymeka:
enerjinizdüşmüşş yaallah allahh hadi toparlanın bakimmmm:dance::dance:
bakıcam yine arada haaaa bakın pazartesidensonraa enaz100mesa olacak ahanda son
mesajınot aldım ona göresengözlerimebaksanab
eebu aradaözledimsizlerihaaa bakınneler getiricem sizee ben öleeeızabellaa gibi boşelledönmiycemmm:roflol:
ebrummmmcanımmmmm hani kızlara selamımı bile yazmamışsınn amaaa aaa
hi hii teftişen kaldınızzz
ksoonoldu hayaım bişey çıkmaz o testlerden ben yokum ya ondansır o tutukklulukkk:roflol:
sabret cumaya açarız tüm yollarııı delikafadulden 2 esriye bakarr.
hepiniziiiçokkkköperimmmmm bekleyinözleyin gelicemmmm
10 mesa not aldım unutmayınnnnsırnaşık şeysırnaşık şey:roflol:
hoş geldin tatlişkom.ooooooooo tatilci bayan gelmiş hoşgeldin kıss rossemmmmmmmmmm nasılsın şekerim nasıl geçti tatil kıss sen ne benle uğraşıyonn ben elim boş gelmedimki kendimi getirdim size daha ne istiyon bakim heeeeklava: klava: klava: klava: klava: topiğinizin böcünü getirdim hee daha ne istiyon bakim hadi fırsatını bulunca gel konuşalımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan