Kz Anneleri gelin bizde coalm

yavrii kim unuttu seni ahanda dün konuştukya iyimisin kızzz laelaelaelaelae
:1shok::1shok: dün konuştukmuuu bacım anlaşılan ben tatilden hala çıkamadımm :roflol::roflol: iyim tatlım geldim çok güzel geçti hem tatil hem köy havası iyi geldi sen nasılsın tatlım neler yaptın?CADIARZU

kuzum tatil unutulmaz havasındanda çıkılmaz kolay ahh ahhh

canım ya okudum baya hareketli bir sabahmış neyse geçmiş olsun

güzell gacılarrrrrrrrrr anam ne çabuk unuttunuz benii iyiki bir üç hafta yoktumm yanii ahanda küstüm ağlıyom işteesenağlamasenağlamasenağlamasenağlama:umursamaz::umursamaz::umursamaz:
sağol kevserimm yaaa yoruldumm valla!a.s
ızabelle hoşgeldiiinnnn!!!opuyorumnanaktan

eeee nerde kaldık aaa eski matrak günleri özler oldum ahh ahhh

eeee nerde kaldık aaa eski matrak günleri özler oldum ahh ahhh

kevser hanımcım.sitemlerinizi şimdi okudum.
bana rosemcimi şikayet ediyorsun siteyi satıyor diye ama bir sitene sahip çıkıp başında bekliyemiyorsun.
hem ben kimseye bağırmıyorum bakalım.
benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımki

rosemcim canım sen ne giyersen yakılışır hayatım sana.
yeşilde neymiş.sana her renk yakışır şekercim.

banane banane :dilcikar: sitem ederim işte ohhhh laelaelaelaelae sende burdayım deyip kayboluyon ona ne demeli ebru hanım üfffff bu siz-biz sıktı benikafamçokkarıştı ebru bak sıcak zaten fena vurdu bir kapışmayan biz kaldık ohhh odamı oluyor ne:roflol::roflol::roflol: o şefede hiç birşey yakışmaz elindeki o oklava inmedikçesırnaşık şey

vallahi sanamı banamı vurdu sıcak kevsercim.
zaten hiç dinlenemedimde.3 haftam hep koşturmakla ve temizlikle geçti.birde işe başladığım gün eve yatıya misafir geldi.evde şimdi yatıya misafirim var.birde burdan çıkıp evde koşturuyorum.daha bir yoruldum mu ne?
ayaklarım oldu davul gene.ayakkabı kesmeye başladı gene.birde büroda herkes tatilde bütün işler kaldı bana.yoğunluk desen ona keza.
aklımı üşütmek üzereyim.
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
:bbo: :bbo: :bbo: :bbo:

neyse ben kaçtım kızlar.görüşmek üzere.
hepinizi kocaman öpüyorum.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ebrum dikkatet diyorumda nerde kızım şaka bir yana valla kendine sen hiç acımıyon neyse yarın konuşuruz öptüm

biribana bişeymi dedi bakimmmmklava:klava:

:roflol::roflol:delikafaduldendelikafadulden

aman sakın o oklavayı bırakma sakıınnn he dedim ben dedim ne yapacan yeşilli gacı

yokbu derin ii varya ben napim yaa....
kıza bak yaaa bize denirmi bu yaaaaaaaaa
oyy oyyyyyyy.......:mymeka:

rosemm amma da sinirlisinn heee!!!!lmaz:
gell bu tarafaa at kendiniii serin sulara rahatla bacımmm yaawww!!!:lepi:

iyi geceler kızlar ben geldım ama yoksunuz neyse sabah görüşürük öptüm hepinizi.

KIZLARRRR.........
günaydınnnnnnn........

he heee arkamdan kim miş bakim bu atıp tutan kso namlı hatun delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:

hadi hadii gene iyi tarafımdayımm yarın izne çıkıyorum.....
sizkalın burada ohhhh... ebrumu alıırm yanımaa siz gittiniz geldiniz..
hele şu derin hanım yokmu Allahım kadın tatilde yaşıyoooo....

şöle kendimi kızgın kumlardan serin sularaa bi bırakim gayrııı....

bakın geldiğimde pambık gibin bi hatun olmuyomuyum ben zemuszemuszemuszemus:roflol:

a.s.a.s.a.s.ŞenizŞeniz

günaydın şekercim.
eh artık son iki günün.
sana işde bitmez artık dimi kuşum.
at yavrus be sıcak kumlardan serin sulara kendini.şöyle bir dinlen.
anneciğinle,babacığınla ve kızçenle hasret gider güzel bir eğlen ve gel hayatım.
ohhhhhhh ohhhhhhh ne güzel şekercim.

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

SAOL CANIMMMMMMMMM..ebrum benimmm......

inşallah hayatım ah inşallahh valla yoruldum sıkıldım artıkk..beni bilirsin ben ölee tekdüzeliğe fazla dayanamıyorummm....acık değişiklik iyi gelirbana eminim...

sende hafta sonlarıonı güzel değerlendir canım..kızınla zaman geçir bu çokönemli haytaım boşlama yavrumuzu haklısın sendee ama.
haa bu aradaa kendinedee zaman ayır bırak artık başkalarını hayatım yaaa...:1hug:

ah şekerim inanki ne kadar istiyorum kendime zaman ayırmayı bir bilsen ama işte olmayınca olmuyor.
kızçeme zaman ayırmaya çalışıyorum ama ne kadar ayırabiliyorsun dersen onu bende bilmiyorum.artık o kadar zorluyorum ki kendimi dün gece birlikte yattık düşün yani.hani onla birlikte olayım diye yanıma aldım.oda ne zamandır istiyordu bende yanıma yatırdım onu babasınada alma gece dedim.oda almamış kısaca birlikte yattık.çok zevk alıyor sudem bu durumdan.onun için dün bayağı keyifli yattı yani.
zemuszemus zemuszemus zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…