:1shok::1shok: dün konuştukmuuu bacım anlaşılan ben tatilden hala çıkamadımm :roflol::roflol: iyim tatlım geldim çok güzel geçti hem tatil hem köy havası iyi geldi sen nasılsın tatlım neler yaptın?CADIARZUyavrii kim unuttu seni ahanda dün konuştukya iyimisin kızzz laelaelaelaelae
canım ya okudum baya hareketli bir sabahmış neyse geçmiş olsun
sağol kevserimm yaaa yoruldumm valla!a.sgüzell gacılarrrrrrrrrr anam ne çabuk unuttunuz benii iyiki bir üç hafta yoktumm yanii ahanda küstüm ağlıyom işteesenağlamasenağlamasenağlamasenağlama:umursamaz::umursamaz::umursamaz:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sağol tatlım hoşbuldukkkkkksağol kevserimm yaaa yoruldumm valla!a.s
ızabelle hoşgeldiiinnnn!!!opuyorumnanaktan
eeee nerde kaldık aaa eski matrak günleri özler oldum ahh ahhh
kevser hanımcım.sitemlerinizi şimdi okudum.
bana rosemcimi şikayet ediyorsun siteyi satıyor diye ama bir sitene sahip çıkıp başında bekliyemiyorsun.
hem ben kimseye bağırmıyorum bakalım.
benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımki
banane banane :dilcikar: sitem ederim işte ohhhh laelaelaelaelae sende burdayım deyip kayboluyon ona ne demeli ebru hanım üfffff bu siz-biz sıktı benikafamçokkarıştı ebru bak sıcak zaten fena vurdu bir kapışmayan biz kaldık ohhh odamı oluyor ne:roflol::roflol::roflol: o şefede hiç birşey yakışmaz elindeki o oklava inmedikçesırnaşık şey
günaydın şekercim.
eh artık son iki günün.
sana işde bitmez artık dimi kuşum.
at yavrus be sıcak kumlardan serin sulara kendini.şöyle bir dinlen.
anneciğinle,babacığınla ve kızçenle hasret gider güzel bir eğlen ve gel hayatım.
ohhhhhhh ohhhhhhh ne güzel şekercim.
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
SAOL CANIMMMMMMMMM..ebrum benimmm......
inşallah hayatım ah inşallahh valla yoruldum sıkıldım artıkk..beni bilirsin ben ölee tekdüzeliğe fazla dayanamıyorummm....acık değişiklik iyi gelirbana eminim...
sende hafta sonlarıonı güzel değerlendir canım..kızınla zaman geçir bu çokönemli haytaım boşlama yavrumuzu haklısın sendee ama.
haa bu aradaa kendinedee zaman ayır bırak artık başkalarını hayatım yaaa...:1hug: