Kz Anneleri gelin bizde coalm

kız lafı attı kaçtı gene gördünmü rosemcim.
bak sen kız nerdesin.
:eek:klava: :eek:klava: :eek:klava:
alıcam şimdi elime oklavayı heeeeeeeeee.

neyse kızlar ben kaçtım.
hepinizi öpüyorum.
görüşmek üzere.

SORMA CANIM ALICAZ İFADESİNİ ARTIK Bİ ŞEKİLDE

İYİ AKŞAMLAR KIZLAR BEN KAÇAR ARTIK HOŞÇAKALINNNNN EBRUM TEKRAR MUTLULUKLAR CANIMMMŞeniz

Günaydın geyikci kız anaları
Hepinize güzel bir gün diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selammmm selammmm selammmmm günaydınnnn..........

ayy sabah yürüyüşümüde yaptımmm boğazın kenarında cigaramıda içtim müziğimide dinledimmm...çok şükür...

şimdi geldim.. işte yeni bir gün bakalım bize ne getirecek
allah güzelliklergöstersin inşallah

işlerimiz kolay geçsin, bizi sevenlerin sevgisi artsın inşallahhhh....yüzümüzde güller açsın gönlümüz aydınlansın inşallahhhhhhh... bizi özleyenlerin özlemi artsın hep aranılan olalım inşallahhh....:Saruboceq:

amin deyin kızlaryerimseniben
işte çiçeklerimiz topiğimiz güzel koksuna.s.a.s.a.s.

frezyammm kamilemmm ebrummmm çok çokk öptüm bitanelerimmmŞenizŞenizŞeniz

selammmm selammmm selammmmm günaydınnnn..........

ayy sabah yürüyüşümüde yaptımmm boğazın kenarında cigaramıda içtim müziğimide dinledimmm...çok şükür...

şimdi geldim.. işte yeni bir gün bakalım bize ne getirecek
allah güzelliklergöstersin inşallah

işlerimiz kolay geçsin, bizi sevenlerin sevgisi artsın inşallahhhh....yüzümüzde güller açsın gönlümüz aydınlansın inşallahhhhhhh... bizi özleyenlerin özlemi artsın hep aranılan olalım inşallahhh....:Saruboceq:

amin deyin kızlaryerimseniben
işte çiçeklerimiz topiğimiz güzel koksuna.s.a.s.a.s.
aminnn günaydın canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.
günaydın kızlar.nasılsınız bakalım bugün.
günaydın şekercimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.

kamilem nasıl oldun geçti galiba acık allerjik durumun sabahları buralaradasın
kızların napıyolar

kamilem nasıl oldun geçti galiba acık allerjik durumun sabahları buralaradasın
kızların napıyolar
biraz hafifledi canım şu zeytinlerin çiçeklerinide atlatırsam tam iyi olacak kaydirigubbakcemile2
kızlar iyi çok şükür son günlerde nerden estiyse deneme sınavları yapyorlar halimenin
sınıfını tatile girmeden iyice yoralım dediler galibakaydirigubbakcemile3

Benimki kurtuldu çok şükür sınavdan konuşturmuyo bilee ..sınavdan çıkınca tamam iyi geçti konu kapanmıştır sınavı artık konuşmuycaz dedi kestirip attı zillim.bizde peki demek zorunda kaldık napalımm soramıyoruz bile nasıl oldu neoldu ne bitti diye..:sm_confused:

tercih onun ama seninkiler küçük daha ne denemesi ki bu alıştırmaya çalışıyolar belkide sınavaa ama tamda okulların bitimi yav çocuklar zaten bitmişş kaça gidiyolardı onlar kamilem

kamilem bi sene bu aylarda edinciğe gitmiştik bandırma yakınları ufak i yer ama çokça zeytin ağacı var
sabah kalkınca hava nasıl güzel kokuyodu meğer zeytinler çiçek açmış bana çok huzur vermişti zaten küçük yerlere bayılırım hiç sevmiorum artık büyük şehri insanı yontuyo başka bişey yapmıyo valla.. herşey bidert..

X