Kz Anneleri gelin bizde coalm

bebeişim geldi canım acık onunla ilgilenim. görüşmek üzere yarın :89:

selam kızlar.
nasılsınız bakalım.
kamilecem hoşgeldin hayatım.
bugün gene yok kimse.bakalım kimler gelicek bugün buraya.

ben geldim bileee
kamilemde arkadaşına gitmiş gitmezsem gelicem demişti ama demek gitmiş

iyiyim canım .Temizlik yaptım acık.Hava güzel ya içim kaynadı.Oh mis gibi oldu.Sen nasılsın bitanemcim..

oh ellerine sağlık şekercim.
bende ne yapayım çalışıyorum işte.
arada buraya takılıyorum arada işlerime bakıyorum işte öyle.

Rahatmısın canım şimdi.Uzen yoran yok dimi. merterdesin değilmi.

evet hayatım allah şükür şimdi çok rahatım.zaten ordan daha yoğun çalışıyorum burda.
sıkıntım ve sorunlarım kalmadı çok şükür.evet tam 1 sene oldu nerdeyse merterdeyim hayatım.
biliyormusun bu gün bende düşünüyordum.geçen sene bu zamanlarda ne kadar sıkıntılı günler yaşıyordum.meğerse allahım beni nasıl sınıyormuş.her zor zamanın arkasından güzel günler gelirmiş ya.işte bende şimdi onun güzelliklerini yaşıyorum allaha şükür.

burdayım canım arada mutfaağa bakıyorum
kızımı alıcam birazdan yemek hazırladım ona kevserde msn den yazmış

selam..
Bugün pazarımız vardı.Eşimde evde bugün.Sabah bir ev söylemişlerdi ona bakalım dedik ama emlakçıyı bulamadık.Birdaha bakıcaz artık.Ordan pazara geçtik.Ispanak delisi kızıma ıspanak aldık.Bu hafta 1,5 kilo aldım.Her zaman 2 alırdım.Kimse benim kadar ıspanak yıkamıyodur ayyy bıktım yıkamaktan.Bıraksam çocuk sürekli ıspanak yicek.

Yemeğimide yaptım.Akşama eşim işe gidecek .Yemek götürüyor yanında hazır olsun erkenden.Zaten ben çalışırkende sürekli yarının yemeğini bir gün önceden yapardım.Bu cümleyi anlayan anlamayanlara anlatsın

oh bugün pek bir hamarat gördüm seni hayatım.
iyi koşturmuşsun bugün.
ev olayına üzüldüm ya.keşke emlakçıyı bulsaydınız.bir görseydiniz en azından.neyse artık vardır bir hayır diyelim artık.

teşekkür ederim canım.Ya hayatım evi dışardan gördüm pek beğenmedim ama dedimki bari kiraya veririm.Korktum artık ev alamıycam diye.Fiyatı uygundu.Dur bakalım ben yine bakarım o eve yarın.Ama orada oturacağımı sanmıyorum.Mecburen hamarat oluyosun hayatım başka çare yok ki
Hayatım bebeğimin gelme saati onu almaya gidicem ben.öptüm seni ..

hayırlısı olsun şekercim.
hadi sana kolay gelsin bende öptüm seni görüşürüz sonra.
:80: :80: :80:

Merhaba arkadaşlar

Bir haftadır yoktum .Babam hastalandı gece acile kaldırdık ve sonrasında hastaneye yatırdık.Ben yanında kaldım eşim 1 gece beni dinlendirdi o kaldı.Şekeri400 olmuş ve pönomi yani zatürre olmuş.Şimdi çok iyi Allahıma şükürler olsun ki.Yanlız yiyeceklerine dikkat et etmesi gerekiyor ve bu onun için çok zor. Sürekli bişeyler atıştırmak istiyor.Zavallı annem bekçi gibi hep peşinde.Vemeyincede kızıyor tabiki.İnsülin tedavisine başlandı.Ben yaptım sonra anneme öğrettim şimdi annem yapıyor.
Bende hastanede içeri dışarı derken kaptım şifayı ve şimdi ben yatıyorum.Hemde baya baya.Yatak yorgan yatıyorum .Aman benimki geçer.Sizler nasılsınız neler yapıyosunuz bakalım ohhoooo sizide hiç boşlamaya gelmiyo hemen kaybolmuşsunuz ortadan yani..

canımmm selamm çok geçmiş olsunn babacınaa
off be güzelim dertler hiç eksilmiyor senin başından yahuu
neyse allah daha beterinden sakınsınn babacına acil şifalar
anneciğine boll sabırr çocuk gibidir şimdi baban
napıcaksın her şey sağlımız içinn
sanada çok geçmiş olsun canımm valla ben pek uğramıyorum topiğe kimse
olmadığı için ben iyimm çok şükür tahada iyii her şey aynı bizdee

tşk ederim canım benim.

Sorma ya .Allah dediğin gibi geçici sıkıntı versin.Beterinden korusun.Bi yatıp bi kalkıp bakıyorum.Sıkıldım yat yat ama ayakta oluncada yoruluyorum hemen.Ağzım kuruyo nefes almaktan burnum tıkalı.

ah be güzelimm fena kapmışsın sen şifanıı
olsun sıkıla mıkıla yatt sen yenee
dinlenmeden geçmez bu hastalık biliyosunn bol bol portakal suyu içç
canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…