Kz Anneleri gelin bizde coalm

kızlar kızlar bakıyorumda kimsecikler yok.
ben açıyım bare bugün topiği.
herkese iyi günler.
:KK3: :KK3: :KK3:

oy oy oyy sıcak sularmı döksem yollarına çiçeklermi döşesem.Amanda aman ne güzel bir sürpriz bu böyle...:KK16:
gelmemmi gülüm hergün bakıcam artık sen ne zamanlar yazabilirsen bana bildir o saatlerde herşeyi iptal eder gelirim ben:KK64:

merhaba güzeller..
nasılsınız..
rosemcim teşekkür ederim..iyiyim artıkın:82:
örgüye dewam :KK66:

ohh ohh ay şu topik eski günlerine bi dönse vaveylacığım.bak çok eski arkadaşımız geri dönmüş önce tanımadım ama sonra hemen buldum izini:81: bitanısan sende çok seversin.Biz tanıştık görüştük sarım sarım sarıldık:KK1:
hadi bak seninde geçiyo depresyonun ne güzel sıkça gelde sohbet edelim.Emelimide bulur getiririz.
kamilemle msn de görüşüyoruz.Elektrikleriyle başı dertteydi en son.Gidip gidip geliyodu.Banada şapka ör emi.Şöyle şatifilli olsun ama göz alıcı bir renk kan kırmızısı mesela.10 metre öteden ilgi çekim :KK60:

oy oy oyy sıcak sularmı döksem yollarına çiçeklermi döşesem.Amanda aman ne güzel bir sürpriz bu böyle...:KK16:
gelmemmi gülüm hergün bakıcam artık sen ne zamanlar yazabilirsen bana bildir o saatlerde herşeyi iptal eder gelirim ben:KK64:

canım benim.ben gündüzleri genelde geliyorum hayatım.
sende müsait olduğunda gelirsin şöyle koyu bir sohbet edelim.
:21: :21: :21:

canım benim.ben gündüzleri genelde geliyorum hayatım.
sende müsait olduğunda gelirsin şöyle koyu bir sohbet edelim.
:21: :21: :21:

geldim tatlımmm:KK9:
amanda senle karşılıklı yazışmayı ne çok özlemişim:KK1:
nasılsın canım.dün gece görünce ne çok sevindim anlatamam.nasılsın canım sağlık durumlarınız nasıl.İnşallah bitmiştir artık.Gelininiz sen eşin .artık dr yok dimi hayatınızda

geldim tatlımmm:KK9:
amanda senle karşılıklı yazışmayı ne çok özlemişim:KK1:
nasılsın canım.dün gece görünce ne çok sevindim anlatamam.nasılsın canım sağlık durumlarınız nasıl.İnşallah bitmiştir artık.Gelininiz sen eşin .artık dr yok dimi hayatınızda

ben geldimmmmmmmmmmmmmm.
:KK19: :KK19: :KK19:
sende hoş geldin hayatım.
allah şükür diyelim bu aralar biraz daha iyi gibiyiz.bakalım şimdilik bir ters bir durum yok gibi.
sende neler var anlat bakalım.

ben geldimmmmmmmmmmmmmm.
:KK19: :KK19: :KK19:
sende hoş geldin hayatım.
allah şükür diyelim bu aralar biraz daha iyi gibiyiz.bakalım şimdilik bir ters bir durum yok gibi.
sende neler var anlat bakalım.

bende seni bekliyodum hayatım...:KK9:
hayatım ben çalışmayarak ama baya baya yoğun bir yıl geçirdim.Her anı doluydu.Herşeyde bir hayır vardırya.Hakikaten ben işten çıkmasaydım nolurdu bilmem.Mutlaka olurdu bişeyler ama demek görev benimmiş.işte şimdi ancak iş arıyorum.Bakalım bulursam güzel olucak.Evimi sattım karşıdan Sarıyerden ev bakıyorum.Almak için.

bende seni bekliyodum hayatım...:KK9:
hayatım ben çalışmayarak ama baya baya yoğun bir yıl geçirdim.Her anı doluydu.Herşeyde bir hayır vardırya.Hakikaten ben işten çıkmasaydım nolurdu bilmem.Mutlaka olurdu bişeyler ama demek görev benimmiş.işte şimdi ancak iş arıyorum.Bakalım bulursam güzel olucak.Evimi sattım karşıdan Sarıyerden ev bakıyorum.Almak için.
evet bencede acaba sen olmasaydın ne yapıcaklardır bilmiyorum.
yeğenin evlenemiycekti herhalde.ama neyse hayırlısıyla onları da evlendirdin ya.eh artık bir süre daha rahatlarsın artık.
evdekiler nasıl.evi neden sattın ya.gerçi seni çok rahatsız etmişlerdi kiracılar.
şimdi burda ev bakıyorsun demek hadi bakalım hayırlısı tatlişkom.inşallah gönlünce olsun .
:KK16: :KK16: :KK16:

evet bencede acaba sen olmasaydın ne yapıcaklardır bilmiyorum.
yeğenin evlenemiycekti herhalde.ama neyse hayırlısıyla onları da evlendirdin ya.eh artık bir süre daha rahatlarsın artık.
evdekiler nasıl.evi neden sattın ya.gerçi seni çok rahatsız etmişlerdi kiracılar.
şimdi burda ev bakıyorsun demek hadi bakalım hayırlısı tatlişkom.inşallah gönlünce olsun .

hayatım uzak ilgilenemiyorum.Dolayısıylada kira alamıyorum.Bütün üç kağıtçı kiracılar beni buldu.Hele son bir sene 1 ay kira alabildim düşünebiliyomusun.Evide harabeye çevirdiler.Bakalım burdan bulursam üstünede epey eklemem gerekicek ama.Allah büyük yardım eder inşallah.SArıyerin handikapıda yeni ev yapılmıyo olması.İmar yok boğaz ön görünüm diye ve evler çok pahalı.Satanda çok az zaten.Gülüm bir ev kaçırdım yanarım yanarım ona yanarım.175,000 tl ye ama şahane bişeydi.1 gün önce satılmış.O evin değeri250 tl normalde.Adam buralı değilmiş fiyat bilmiyomuş.Çokta zenginmiş satmış.1 gün önce görsem ben alıcaktım.Kısmet değilmiş ama aklım hala orda.Allaha dua ediyorum o evden bi daire çıkar yine bana diye:KK1:

hayatım uzak ilgilenemiyorum.Dolayısıylada kira alamıyorum.Bütün üç kağıtçı kiracılar beni buldu.Hele son bir sene 1 ay kira alabildim düşünebiliyomusun.Evide harabeye çevirdiler.Bakalım burdan bulursam üstünede epey eklemem gerekicek ama.Allah büyük yardım eder inşallah.SArıyerin handikapıda yeni ev yapılmıyo olması.İmar yok boğaz ön görünüm diye ve evler çok pahalı.Satanda çok az zaten.Gülüm bir ev kaçırdım yanarım yanarım ona yanarım.175,000 tl ye ama şahane bişeydi.1 gün önce satılmış.O evin değeri250 tl normalde.Adam buralı değilmiş fiyat bilmiyomuş.Çokta zenginmiş satmış.1 gün önce görsem ben alıcaktım.Kısmet değilmiş ama aklım hala orda.Allaha dua ediyorum o evden bi daire çıkar yine bana diye:KK1:

hadiya çok üzüldüm hayatım.demekki kısmet değilmiş.herşeyde vardır bir hayır ondada vardır bir hayır hayatım.boşver çokda üzülme.inşallah allah gönlüne göre vericek ben inanıyorum.
oralar çok pahalı altından kalkabilicekmisin hayatım.gerçi sen istedikten sonra kesin yaparsında.
:KK9: :KK9: :KK9:

kat mülkiyetli olsa alırım kredi öderim kira ödergibi ama işte burda oda çok az.Off off ben ne yapıcam allahım yardım etsin.Kalkıştık bi işe dur bakalım hayırlısı.kredi çekip ödüycez işte canım bişekilde zaten her ay 600 tl veriyorum bari borcumdan düşer.neyse aman mal mülk.Sudem napıyo bakalım.:KK61:

kat mülkiyetli olsa alırım kredi öderim kira ödergibi ama işte burda oda çok az.Off off ben ne yapıcam allahım yardım etsin.Kalkıştık bi işe dur bakalım hayırlısı.kredi çekip ödüycez işte canım bişekilde zaten her ay 600 tl veriyorum bari borcumdan düşer.neyse aman mal mülk.Sudem napıyo bakalım.:KK61:

herşeyin hayırlısı hayatım ya.
allah gönlünüze göre versin.
vallahi teyzesi sudişim iyi dersleriyle boğuşuyor.
peki benim genç kızım nasıl annesi.okuluna alıştımı.dersleri çok yoğundur şimdi yavrumun dimi annesi.

ah ah sorma hayatım hemde nasıl ağır.sürekli test kitabı alıyorum ve hepside 25 tl civarı.Haftada 1-2 inanılır gibi değil.Her dersin yardımcısı yok konu anlatımı yok testi.Annem diyo ki kızım bu kadar kitap bu kafaya nasıl giricek:KK60: haklı kadın.6,30 da kalkıyor bu saatlerde geliyor.Şimid aradı arkadaşından bi slayt alıcakmış flaşh belleğinede öyle gelicek.Emirgan özdemir sabancıyı kazandı biliyosun.Sahilden gidip geliyor.Ama en yakın arkadaşlarıyla aynı okulu kazandı bu son derece zor bir olaydı.Allah yardım etti.ve kankileriyle 3 kız hemde aynı sınıfa düşüler.Arkadaşı kimdir ne dir diye düşünmüyorum Allaha çok şükür.

ah ah sorma hayatım hemde nasıl ağır.sürekli test kitabı alıyorum ve hepside 25 tl civarı.Haftada 1-2 inanılır gibi değil.Her dersin yardımcısı yok konu anlatımı yok testi.Annem diyo ki kızım bu kadar kitap bu kafaya nasıl giricek:KK60: haklı kadın.6,30 da kalkıyor bu saatlerde geliyor.Şimid aradı arkadaşından bi slayt alıcakmış flaşh belleğinede öyle gelicek.Emirgan özdemir sabancıyı kazandı biliyosun.Sahilden gidip geliyor.Ama en yakın arkadaşlarıyla aynı okulu kazandı bu son derece zor bir olaydı.Allah yardım etti.ve kankileriyle 3 kız hemde aynı sınıfa düşüler.Arkadaşı kimdir ne dir diye düşünmüyorum Allaha çok şükür.

oh çok iyi onada çok kolaylık olmuştur zaten.eğer tek kalsaydı uzun müddet yanlızlık çekerdi.ortama alışana kadar zorlanırdı.onun için daha iyi olmuş.çok uzak olmamasıda iyi olmuş hayatım.
şu ders kitaplarına verilen paraları sorma bizde aynı şekilde alıp duruyoruz.ders kitaplarında birşey yok ki.aman ne biliyim ne yapıcaz.birde garip garip perfonmans ödevleri deli gibi ders yapıyoruz.derslerin peşinde koşturup duruyoruz bütün aile.
:KK37: :KK37: :KK37:

o performans ödevleri iğrenç ya.bizde de hep ben yapardım.ikeresinde bi ödev verdiler.Dünyada olmayan insanlık yararına olacak olan bişey icat edin bunu içini dışını boyutlu boyutsuz olmak üzere 6 resmni çizin :KK37:
gittim işe dedim çocuklar gelin bi el atın benim ödevim var:KK60:
Dediler ki Gülay hanım bunu biz bulsak zaten hemen gider koşa koşa telif alır köşeyi döneriz:KK60::KK60:
Sonra babası üçan araba icat etmişti :KK60:
bi kerede uzaktan kumandalı süpürge icat ettik.oyuncak aldık kırdık döktük arkadaşın kocasına verdik o yaptmıştı.

o performans ödevleri iğrenç ya.bizde de hep ben yapardım.ikeresinde bi ödev verdiler.Dünyada olmayan insanlık yararına olacak olan bişey icat edin bunu içini dışını boyutlu boyutsuz olmak üzere 6 resmni çizin :KK37:
gittim işe dedim çocuklar gelin bi el atın benim ödevim var:KK60:
Dediler ki Gülay hanım bunu biz bulsak zaten hemen gider koşa koşa telif alır köşeyi döneriz:KK60::KK60:
Sonra babası üçan araba icat etmişti :KK60:
bi kerede uzaktan kumandalı süpürge icat ettik.oyuncak aldık kırdık döktük arkadaşın kocasına verdik o yaptmıştı.

bebeğim ben çıkıyorum.
yarın ben gene burdayım sende gelebilirsen gelirsin devam ederiz sohbetimize.
seni kocaman öpüyorum canımcım.

selammm milleet nasılsınız gülaycımmnasılsın görüşemedik
uzun zamandır bend eaynı değişen bişey yokk
iş ve ev arası gidip geliyorum her şeyin hayırlısı tatlım allah gönlünüze
göre versin evinizi inş
bu arada sohbet ettiğin kimdi hatırlayamadım ama eskilerden sanırım:KK64::KK64:

emelciğim yarın sende aç mutlaka canım .özledim yaa...AAA topik acık canlansın.Şimdi kamilemede haber bırakim ben..öptüm canımmmm....:KK9::KK9:

X