Kz Anneleri gelin bizde coalm

tamam canım.Bebeğim gelene kadar gidip dinlenim ben.Fazla ayakta kaldım yine
Öptüm seni :KK16:

burayı boşlama ..:KK31:

canım çok geçmiş olsun hayatım.
allah acil şifa versin.her ikinizede.
ama şeker fazla kötü birşey değil biliyorsun.benim yengem küçücük yaşta şeker hastası.biliyorsun oda insülin falan kullanıyor.biraz dikkat o kadar.hastaların en uzun ve sağlıklı olanı şeker hastaları bunu asla unutmayın.biz bunu çok iyi öğrendik.
allah başka keder vermesin hayatım.
kendine çok dikkat et hayatım.öpüyorum seni.
tekrar çok geçmiş olsun canımcım.

:KK16: :KK16: :KK16:

hepinizin yeni yılı kutlu olsunn sağlıklı myutlu nice seneler
2580797woa0hb81ji.gif

teşekkür ederim hayatım.Bizim haastamızda yemese hemen düzelicekte işte yaşlılara laf anlatmak zor oluyor ne yazıkki.

HEPİMİZİN YENİ YILI MUTLU HUZURLU İSTEDİĞİMİZ GİBİ GEÇSİN İNŞALLAH KIZLAR
:KK71::KK16::KK71::KK16:

Yeni yılın sağlık,mutluluk,başarı,bereket,hayatınıza güzelikler getirmesi dileğiyleeee:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Nasılsınız bakalım görüşmeyeli,rosemmcim babacığına geçmiş olsun canımm acil şifalarr inş
görüşmek üzere öpüldünüzzz:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

selam kızlar
babam bendeydi evime kalorifer döşendi hastalandım düzeldim.Şimdi korkunç halsizim.Babamla baya cebelleştik yemek konusunda ama şekerini 100 e indirmeyi başardım çok şükür.
'Ya kızım evde ekmek saklanırmı 'dedi durdu :KK60: Ama kızlar ortada bıraktığımız anda hemen yiyodu napim :87:
şimdi evlerine gittiler bende fırsat bulmuşken size bi yazim dedim.
hepinizi öpüyorum yazılarınızı bekliyorum :KK34:

selam kızlar
babam bendeydi evime kalorifer döşendi hastalandım düzeldim.Şimdi korkunç halsizim.Babamla baya cebelleştik yemek konusunda ama şekerini 100 e indirmeyi başardım çok şükür.
'Ya kızım evde ekmek saklanırmı 'dedi durdu :KK60: Ama kızlar ortada bıraktığımız anda hemen yiyodu napim :87:
şimdi evlerine gittiler bende fırsat bulmuşken size bi yazim dedim.
hepinizi öpüyorum yazılarınızı bekliyorum :KK34:

güle güle sıcacık oturun inşallah:KK16:

biz de babamda şeker olduğu için ekmeği saklardık..ama şimdi işin ciddiyetinde dikkat ediyor kendine..baktımda epey olmuş size yazmayalı yaa..vakit bulamıyorum hiç..bir de örgü manyaklığı başladı ben de..elime ip geçmeye görsün..
öpüyorum sizi..görüşmek üzere

güle güle sıcacık oturun inşallah:KK16:

biz de babamda şeker olduğu için ekmeği saklardık..ama şimdi işin ciddiyetinde dikkat ediyor kendine..baktımda epey olmuş size yazmayalı yaa..vakit bulamıyorum hiç..bir de örgü manyaklığı başladı ben de..elime ip geçmeye görsün..
öpüyorum sizi..görüşmek üzere

hayatımm sana ör derken bütün türkiyeye yetecek kadar ör demedik:KK60::KK6:
Herşeyin bir ölçüsü var.Buarada noldu benim kokoş şapka :21:

selam kızlar
nolmuş buraya inler cinler sarıcak ama aaa.. kış uykusundamısınız ya..:96:

hadi bi canlanın bakim
kızım karnesini aldı .Maşallahı var yine yavru kuşumun.Bu gecede Çanakkale ye dayısına tatile gidiyor.
Hak etti .Babamda çok iyi çok şükür.Sizlerdende haber bekliyorum ama kızızcam bak alıcam elime oklavayı

slmmm kız anneleriii noldunuz hepiniz
puff olmuşunuz aa hadi gelin artık eskisi gibi sohbet edelim
vallahi özledim o güznerli gelip gidiyorum kimsecikler
yok bende yazmadan çıkıyorum napimm
haydinn sohbete yoksa:84::84::84::84::84: haa

evet kıslar nasılsınız kıslarınız küçükmü yetişkinmi

selam hoşgeldin :KK71:
ben istanbul dan 15 yaşında bir kızım var.Topiğimizde çok özle bir topiktir
hep kız sanma 1 tanede prensimiz var.sen neredensiz ve kızların kaç yaşında.Hadi tanışalım :KK19:

rosemmmm cee:KK34: yakaldım seni nasılsın canımmmm:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

yeni gelen arkadaşımız ve meleği hoşgeldin :KK71::KK71::KK71::KK71:

rosemmmm cee:KK34: yakaldım seni nasılsın canımmmm:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

yeni gelen arkadaşımız ve meleği hoşgeldin :KK71::KK71::KK71::KK71:

tühh ben farketmemişim ya yazık:44:
bu ara çok başım ağrıyo nedense hep ağrıyo
havalardanmı dır nedir anlamadım

slmm gülayyyy yakalıadım seniii
ne haber tatlım nasılsın dicem ama
başın ağrıyomuş galibaa çok geçmiş olsun canm
ee ne var ne yok kızçen nasıl acaba tatil nasıl gidiyorr:KK1::KK1:

slmm gülayyyy yakalıadım seniii
ne haber tatlım nasılsın dicem ama
başın ağrıyomuş galibaa çok geçmiş olsun canm
ee ne var ne yok kızçen nasıl acaba tatil nasıl gidiyorr:KK1::KK1:

evet canım ağrıyor
Bir ağırlık var başımda sorma
kızcem iyi özledik tabi karşılıklı.Ama cuma ya gelicek allah nasip ederse.:emir_bebek: bebeğim hala o benim ya

slm kıslar birtürlü karşılaşamadık aslında konuşacak çok şeyimiz var kız annesi olmak hem çokzor hem çok güzel

X