naber tatlımm bende çok özledim sizleri:1hug:,geçmiş olsun canımm hayırdır dizine ne oldu:uhm: B izede canlı bir öğretmen lazım zatennhihoyyythihoyyytonlarla hem yaramzlık yapacak hem ders işleyecek:jeyyar:
yeğenim 1 yaşını doldurdu annesi babası hemencik kumasını yola koydular tabi evdeki hesap çarşıya uymadı ben gelirsem çift gelirim dedi kumada sorma:roflol::roflol::roflol::roflol:artık sık gelirim sanırım görüşmek üzere tatlım öptümmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Sağol canım inş sağlıkla gelirler dünyaya:Saruboceq:artık sık gelirim inş canımm öpüldünüzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canımmm senin derdin hiç bitmezmi anacımm şimdide beliyiyim canım 1 haftadır
meğer bel fıtığı olmuşum ben şekerim :44: hiçte anlamadım hep dizim ağrıyordu oysaki
dilendim birazcık daha iyiyim şimdi.Tabi artık belim ağrıyo..
fazla oturamıyorum fazla yürüyemiyorum ama çok şükür
ya biri benim bayram temizliğime yardım etse diyeceddiimmmgelsene emelim bana
selam güzeller naslısınız..ben iyi değilim ya depresyondaymışım..uğrayamıyorum..zaten bişeyden tat alamıyorumm..
kendinize iyi bakın görüşürüz
amannnn napmışlar yine KK yı be emel ciğim böyle.Değiştirmişler gözüm alışamadı valla.
ohh bayram tatili ha ohhhh Emelimin keyfinede bakın.Gözümüz yok ama niye olsun
hadi gez bakalım sonra anlat bize
Ayy geçen gece kamileciğimle bi denk geldik msn de amanda aman ne sohbet ettik.Çokta tatlı geldi valla
bayramınızıda kutlarım canlarım her ne kadar geçsede bana hergün bayram nede olsa