- 10 Ocak 2011
- 14.966
- 47
-
- Konu Sahibi kSo
- #5.541
kıslar merhaba siz günün hangi saatinde burdasınız sohbet edemedik
hayatım bu aralar burada zamansız zamanlarda oluyoruzsen yaz biz sana cvp veririz.Sen sanki bana tanıdık geldin ya..:44:
bilmem olabilir belki forumlardan tanıyorsundur
benim kıslarım yetişkin iki kızım var ikiside evli ankaradayım
off ya bi ton yazı yazdım elektrikler kesildi hepsi gitti.
Çokta neşeli neşeli yazmıştım.Neyse ne yazdığımı yazim bari.
Benim yeni evliler geldi yine bende doğru gittim yapıştırma kağıtlar ve duvar kağıtları aldım.Yiğenim çok beceriklidir.Verdim önüne dedim kalk kızcemin odasını yenilicez.İkilietmedi sağ olsun .Bebişimin odası ve dolapları pembeydi.Eee artık o bir ergen pembe pembe olmaz.Hemen işe giriştik yapıştırma kağıtlarla dolabın pembe yerlerini akça ağaca çevirdik.
Bembeyaz duvar kağıtlarıyladaoda süper oldu.yep yeni bir oda oldu
Teyzeleri artık aksesuarlarda sizden hediye kabul edilirya arkadaşlar o yapıştırma kağıtları ne mükemmel bişey sanki dolabı tamamen değiştirdik hiç anlaşılmıyo.Bilmeyen fark edemez
Acaba mutfak dolaplarınıda mı yenilesem onlarla
Ama çok yoruldum bu günde evi kırkladım.
emelim nerdesin yineeee[/QUOTE
geldimmmmmmmmmmmmm
burdayım canmm eee ben çalışan bayanım artık unuttun galiba senin
olduğun satte ben uyumuş oluyorumm
nasılsın canımmm ohh gözün aydın gelmiş senin çiftler
cnm bu yapışkanlı kağıtlar süper bir şeyyy bende beyaz olan sehbamı gri
renkle kapladım tv me uygun olsun diye (eşim yaptı tabiki) süper olduu
kimse anlamadı bile şimdi çamaşır makinemle bulaşık makinemi yenilicem gri olanlardan
istiyorum ama buzdolabım beyaz ve yep yeni bende hepsi uyumlu olsun istiyorum
ee kocişim soğolsun buzdolabınıda yapışkanlı gri kağıtla yaparım ben dedi sağolsun
yapcez inş ohh ne güzell temizlikte yapmışın benim temizlik günüm pazar
işte böyle cnm benden havadisler aynı değişen bir şey yok şu an hayatımızda
kızlar naber.. nasılsınız.. özledim sizi ya..düzenli uğrayalım ama lütfen
selam cnmm nasılsınn ayol topiğe kimseninkızlar naber.. nasılsınız.. özledim sizi ya..düzenli uğrayalım ama lütfen
canımmm kamilemmmm nasılsın tatlımHayırlı cumalarr kızanneleri nasılsınız bakalımmm,biz iyiyiz çok şükürrr...
rosemmcim yeni renklerini odasının güle güle kullansın meleğimizzz,
ya bu ergen annesi olmak fena birşey ya bende 2side birden giriyor delirceeemmmm
vaveylacımm nasılsın canımmm
emelcim sen nasılsın tatlım taha nasılll
amanda aman herkesciklerde yazmış.Vaveylam gelmiş .Lady mizde gelmiş.Kamilem lütfetmiş(kendisi pc başında ama bize zaman ayıramıyor hiç).Emel im sen önceden keşfetmişsin bu kağıtlarıda bizden gizlemişsin heeee Tabii gelip sehpanı inceliycez diye dimiiii..
vaveyla cığım nasılsın sanki baya iyisin gibi geldi banada pek sevindim.örgü işleri nasıl gidiyor hani benim şapka :87:
Kamilem ergen işleri zor hakikaten ama bak artık ladymiz var beden büyük o yol gösterecek bizlere.
Ya kızlar ebrumda bi geldi yine kayboldu özledim valla.
iyi gecelerrr canlarımmm nasılsınızz bakayımmmm,
rosemmm yine yakaladım senii,pc başındayım evette size zaman ayırmamak değil aslında girip bakıyorum ama kimsecikler olmuyor bende pek yazmıyordumm
emelcim sağol canımmm idare edeceğiz artık cadıları bir süre,
ladycim sen bze tüyo verirsin artık
selam mileetttttttttttttttben de iyiyim emel..saat werelim herkes o saatte burada olsun :) gelmeyeni ne yapsak bilemedim :97:
selam kızlar..
Sizlere güzel haberlerim var:87:
ÜZerinde durduğumuz bir ev vardı.Bu akşam aradılar ve anlaştığımızı evi satacaklarını söylediler.Çok şükür Allahıma çok sevindim.Gerçi yine içinde oturamıycam kiraya vericem ama olsun en azından bana faydası dokunacak diye ümit ediyorum.Birde bi iş yeriyle görüşüyorum sanırım oda olacak gibi