hoşgeldinizzzz kusura bakmayın ben çıkaramadım sizi kimlerdensinizz:roflol::roflol:
ajan bu ajan arada gelir cee der kaçar .Topiğin delisi naniknanik
naber hayatım hojjj geldin beyaaaopuyorumnanaktan
özlettin kız delüüüü
serra kimdi:uhm::uhm: neyse arkadaş ben seni başkasıylabenim kızlar serra nın annesi aaaaaaaaa
benim kızlar serra nın annesi aaaaaaaaa
nasılsın canım kimseler yok eskileri göremiyorum
tembelleşti hatunlar anacığım
kış geliyo ya damlarlar yakında boşver biz takılalım gelen gelir gelmeyenlere gösteririz günlerinikötükedihüso
kızım emirgandaki özdemir sabancı anadolu lisesine gidiyor ablası.Oraya geçti.
maşallah çokta seviyor okulunu.Birde ingilizce kursa yazdırdık onu.Adını vermiyim reklam olur:jeyyar:
hani sana bahsettiğim staj yeri aradığım kız vardıya onuda markalı bi erkek giyime soktuk.ay onuda diyemiycem şimdi .Sen bilirsin ama m..hat giyim.Onuda terleştirdik. ee bi açıkta ben kaldım.Bende bir iş bulsam yaaa:çok üzgünüm:
evde kaldım yav ben.:çok üzgünüm:
tünaydın öncelikle
valla hamarat hatunsun ne diyeyim :hulya:
bende serra yı haftada 2 gün 3-4 saat oyun kulubune verecem araştırıyorum enerjisini atsın diye yoksa mahvediyor beni maaşallah bendende fena bişey bu kız benim üst modelim kaydirigubbakcemile2 neyse sende dilerim iş bulursun olumunekankayizsmile
kızına nice senelerrr canım sağlıklı sıhhatli inşkızımın doğum günüydü...........
Arkadaşları geldi gündüz kutladılar.Akşamda biz aile dostlarımızla kutladık.Ama bana hiç hediye gelmedi.Halbuki doğuran ben değilmiyim ya senağlama
(2 gün gecikmeli haberdir duyurulur)
kızına nice senelerrr canım sağlıklı sıhhatli inş
değilmi ama halbuki hediyelerin hepsi sana gelmeliydi
haklısın aynen katılıyorum ayrıca bana bir fikir vermiş
oldun canımm bundan sonra tahanın doğum gününde bende hediye
isticemmmmmdelikafaduldendelikafadulden
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3vereliniortakvereliniortakevet gülüm.Bence evlatlar ve eşler hatta eşin aileleri bize hediye almalılar a.s
kullan bu fikrimi.Patenti bana ait.Sana ücretsiz sonsuz kullanma hakkı olumunekankayizsmile
anacım sizde modeller nesilden nesile değişiyorsa Serra nın kızını tut tutabilirsen :roflol:
iyi etmişsin çocuğun sosyalleşmesi gelişimi açısından çok önemi birşey.vereliniortak güzel karar.Bide damat bulursun oradan :roflol: Biliyomusun kevser ciğim benim ana okulundaki damatla yine aynı sınıfa düştü kızım sırnaşık şey 5-6- 7- 8. sınıfta ayrılmışlardı damat başka okula gitmişti.Koleje geçmişti.Lisede o kadar okul varken o kadar sınıf varken ve o zorlu sınavlar varken aynı sınıfa düştüler.sırnaşık şey
kızımın doğum günüydü...........
Arkadaşları geldi gündüz kutladılar.Akşamda biz aile dostlarımızla kutladık.Ama bana hiç hediye gelmedi.Halbuki doğuran ben değilmiyim ya senağlama
(2 gün gecikmeli haberdir duyurulur)
canım haklısın annelerede hediye alınmalı neyse nice mutlu yıllar dilerim kızına
vaavvv demek aynı sınıftalar yeniden bilemem artık serra da bulurmu bilmemde sen dikkatli ol derim kaydirigubbakcemile3
selammm kamilemmmmiyi akaşamlarrr şekerlerrrr,
nasılsınız bakalım keyifler nasılll,
bende koşuşturmaca vardı son günlerdee erkek kardeşim ev değiştirdi badna taşınma temizlik hepsi elimden geçti gelinimiz yine hamile bu sefer ikizimiz olacak hayırlısı bakalımm,bu arada okullarda açıldı toplantılar filan derken evimi özler oldumm sizleride özledimmmmmmm, bu arada burada öğretmen eksiğimiz varrr,bir kaç öğretmen bulunmuştu onlardan bazılarıda ayrıldı en son dün büyük kızımın öğretmeni gitti seminer kazanmışş kuzumlar öğretmensiz kaldı((( atamalara kadar bulunamazsa kötü olacak çocuklara ,
rosemmm sana iş buldumm hadi gel Halime nin öğretmeni ol bende kalırsın ben sana bakarım 5. sınıfı okutursun ne dersinn bu arada kızının geçmiş doğum günüde kutlu olsun inş sevdikleriyle nice yaşlaraaaa,
serranın annesiii naber canım nerelerdeydin bakıyım sennn özlettin kendini,
Emelcim nasılsınn canımm görüşmeyeliii ,
görüşmek üzere şekerlerrrr öpüldünüzzzz
iyi akaşamlarrr şekerlerrrr,
nasılsınız bakalım keyifler nasılll,
bende koşuşturmaca vardı son günlerdee erkek kardeşim ev değiştirdi badna taşınma temizlik hepsi elimden geçti gelinimiz yine hamile bu sefer ikizimiz olacak hayırlısı bakalımm,bu arada okullarda açıldı toplantılar filan derken evimi özler oldumm sizleride özledimmmmmmm, bu arada burada öğretmen eksiğimiz varrr,bir kaç öğretmen bulunmuştu onlardan bazılarıda ayrıldı en son dün büyük kızımın öğretmeni gitti seminer kazanmışş kuzumlar öğretmensiz kaldı((( atamalara kadar bulunamazsa kötü olacak çocuklara ,
rosemmm sana iş buldumm hadi gel Halime nin öğretmeni ol bende kalırsın ben sana bakarım 5. sınıfı okutursun ne dersinn bu arada kızının geçmiş doğum günüde kutlu olsun inş sevdikleriyle nice yaşlaraaaa,
serranın annesiii naber canım nerelerdeydin bakıyım sennn özlettin kendini,
Emelcim nasılsınn canımm görüşmeyeliii ,
görüşmek üzere şekerlerrrr öpüldünüzzzz
naber tatlımm bende çok özledim sizleri:1hug:,geçmiş olsun canımm hayırdır dizine ne oldu:uhm: B izede canlı bir öğretmen lazım zatennhihoyyythihoyyytonlarla hem yaramzlık yapacak hem ders işleyecek:jeyyar:amanda aman kimler gelmiş kimler gelmiş.....Şeniz
hoşgeldin be kamile ciğim. özlettin valla kendini
Bana işmi buldun sen kaydirigubbakcemile5 ama şekerim ben o çocuklara ancak yaramazlık dersi veririm aklinialirimsmile onlarla bir olur okulu kırar o güzelim dağlarınıza gezmeye gideriz :roflol: müdürede coğrafya sınıfta öğretilmez deriz sırnaşık şey
işlerin hiç bitmiyor seninde benim gibi.Bebişler hemde ikizmiş.Ama sizin gelin daha yeni doğum yapmamışmıydı.ben sanki 1,5 yıl falan oldu diye hatırlıyorum da:uhm:
ama halimeyle ve sizle olmak fikride fena değil ha. ohh bakılıcakmışımda.Kaçmaz bu teklif.
evet serra nın annesi yuvasına döndüolumunekankayizsmile
bizlerde gayet iyiyiz.Benim dizimle problemim var ama geçer yakında.Öptüm canım özlemişim valla. hele bi gelde şiirleşelim antalya lı güzelim....kaydirigubbakcemile3
Sağol canım inş sağlıkla gelirler dünyaya:Saruboceq:artık sık gelirim inş canımm öpüldünüzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanselammm kamilemmmm
nasılsın canım ohh ikiz bebişler geliyomuş
hayırlısıyla sağlıcakla gelsin yeğenlerin çokk kolay gelsin canım zorr
badana boya işi ahh canımm kızlara üzüldüm umarım en kısa zamanda
öğretmen gelir kızlara biz iyiz canım bir değişiklik yok taha babannede bende
işte geçinip gidiyoruz özletme fazla kendini canım çok öptümmopuyorumnanaktan