canımmmm nasılsın yaa ben her saat burdayım ama artık kimse uğramaz oldu bu topiğe bende bakıyorum kimse yok uğramıyodum napimsenağlamasenağlama[COLOR="Purple"]heyyyy millet okullarda açıldı artık hadi rahat rahat giricez nete .pc ler bizim artık ama nerdesiniz siz..senağlama[/COLOR]
emelim yazardı hep oda yok noldunuz yaa:1no2:
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnben geldim güzeller..
nasılsınız..
ben eh şöyle böyle..hiç bişey yapasım net e bile giresim gelmiyor..depraaaasyonda mıyım neyimfisfisfis
ben geldim güzeller..
nasılsınız..
ben eh şöyle böyle..hiç bişey yapasım net e bile giresim gelmiyor..depraaaasyonda mıyım neyimfisfisfis
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn
ne haber canımm nerelerdesin ayoll hep öyle
bende aynı bu topik hayalet topik oldu resmen
kimse uğramayınca insanın giresi gelmiyor
ahh ahhhhhh eskiden böylemiydi ayol burasıı
yıkılıyodu resmennnn
inşallah canım yaaa ben çok özledim eski topiğimizi geçmiş olsun canım ayağın nasıl oldu daha iyidir umarım ayyy merak ettim ne anlatıcan bendeEvel Allah neşelendiririz topiğimizi be Emel im.Bak artık ben sık sık burdayım.Ayak tan sebep pek dışarı çıkmıyorum.Yıkarız yine a.s
Size anlatıcaklarım var hatunlar ama şimdi değil yemek yapmam lazım kızcem gelecek.Eşimde işe gidecek onada hazırlık yapmam gerek.
Ama buralardayım anlatırız....
Noldu gülüm sana alışamadınmı batmana sen Eskişehilim güzelim...:teselli:
Anlat bize neler yapıyorsun oralarda bebiş nasıl aaa olmaz öle tek başına depresyon falan .
Girilecekse hep beraber girerizvereliniortak
öncelikle gözün aydın bumerganların gelmişş:roflol::roflol::roflol:SELAM KIZLAR
Önce Vaveyla cığım
hayatım bi şeyler var sende ama hayırlısı.Hayatım yeni ev falan olur böyle. bi ufak kuran okutsana evinde yada hiç yapamıyorsan sen oku be gülüm.Yada sürekli nas ve felak surelerini oku.Yada içinden çıkamıyacağın bişeyse çevrendede dertleşecek kimse yok ve biz biliyoruz ki ailelerimize anlatamadığımız şeyler oluyor.Buada konuşabiliyoruz rahatlıkla çünkü burada kalıyor sadecea.s bize eksi olarak dönüşümü yok yani.Sağ olsun arkadaşlarım her ne kadar şu sıralar kayıpsalarda hepsi çok yardım severdirler.Elimizden gellen teselliyi yada fikri vermeye çalışırız.Unutma sen kız anneleri kulübündesin ve asla yanlız değilsin canımolumunekankayizsmile
Emel ciğimmmm meraklı Emel ciğimopuyorumnanaktan
Hayatım benim karşı yakada bir evim vardı onu sattım ve buradan ev almaya çalışıcam.
benim için bu çok güzel bi şeyTabi ki alabilirsem bakıyorum ben ve sevdiklerim .Allah ne gösterecek bakalım.Rabbim hayırlısını tez vakitte versin inşallah:Saruboceq:
Bıktım artık kiradan bebeğim.Hadi bi dua da siz bana edinde şu işi bi hal yoluna koyim.
Bu arada bumeranglarım yine döndüler :roflol::roflol::roflol:
öncelikle gözün aydın bumerganların gelmişş:roflol::roflol::roflol:
canımm inş en kısa zamanda hallolur bu ev işi bu akşamki
duama senide ekliyorum evet canım yaa zorr kirada olmak bizde
seneye düşünüyoruz ev almayı allahın izni olursa inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
allah iyiliğini versin emiii milletin evinemiinşallah canım pc başında oturmaktan popom acıyo:roflol::roflol:
dışarı çıksam gözüm camlarda.Bu ara sarıyerde kimse tül yıkamasın direk kapıda biterim bak sırnaşık şeysırnaşık şey
Gerçi dün öyle bişeyde olmadı değil hani :roflol::roflol:
hoşgeldinizzzz kusura bakmayın ben çıkaramadım sizi kimlerdensinizz:roflol::roflol:merhaba bende 1 kız annesi olaraktan selam diyorum
:hulya:
gerçi beni özlemişte olabilirsiniz selam arkadaşlar ben geldimmmmm nasılsınızsempatiksalakcinni
hoşgeldinizzzz kusura bakmayın ben çıkaramadım sizi kimlerdensinizz:roflol::roflol:
ya hakket kimlerden bu arkadaşşakannehirajan bu ajan arada gelir cee der kaçar .Topiğin delisi naniknanik
naber hayatım hojjj geldin beyaaaopuyorumnanaktan
özlettin kız delüüüü
ya hakket kimlerden bu arkadaşşakannehir
anladım galiba anam hemde çıktı
k,,,,,,,,,,r sanırım buu sen yenede özelden yaz kıss bana