Kz Anneleri gelin bizde coalm

naber tatlımm bende çok özledim sizleri:1hug:,geçmiş olsun canımm hayırdır dizine ne oldu:uhm: B izede canlı bir öğretmen lazım zatennhihoyyythihoyyytonlarla hem yaramzlık yapacak hem ders işleyecek:jeyyar:
yeğenim 1 yaşını doldurdu annesi babası hemencik kumasını yola koydular tabi evdeki hesap çarşıya uymadı ben gelirsem çift gelirim dedi kumada sorma:roflol::roflol::roflol::roflol:artık sık gelirim sanırım görüşmek üzere tatlım öptümmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Sağol canım inş sağlıkla gelirler dünyaya:Saruboceq:artık sık gelirim inş canımm öpüldünüzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ohh ohh maşallah.Anam şimdikiler pek akıllı bebek. Bak hayatta en yakın olacağını almış beraberinde getiriryosırnaşık şeysırnaşık şey
dizimi ben kırmıştık canım 8 sene önce ve 2 ameliyatla düzeltmişlerdi.Eee yaramazlığında bir bedeli var.Şimdi ağrımaya başladı.Salıya mr çektiricem bakalım allah ne gösterecek.

Hayırlı cumalar bu arada ..

aaaa çok ayıp ya nerdesiniz güzel arkadaşlarım...senağlamasenağlama

adsz6vu3hv7.png

hayırlı cumalar arkadaşlarr

selam kızlarrrrrrrrrr aaaa gene hayalet topik oldu burası
gülzeyno nerde anam iyice unuttu bu hatun bizi
rosemm naptın canım emer çektiricektin nasıl oldu
dizin umarım iyidir

iyiyim canım 1 haftadır

meğer bel fıtığı olmuşum ben şekerim :44: hiçte anlamadım hep dizim ağrıyordu oysaki
dilendim birazcık daha iyiyim şimdi.Tabi artık belim ağrıyo..

fazla oturamıyorum fazla yürüyemiyorum ama çok şükür

ya biri benim bayram temizliğime yardım etse diyeceddiimmm:kk77: gelsene emelim bana:KK75:

iyiyim canım 1 haftadır

meğer bel fıtığı olmuşum ben şekerim :44: hiçte anlamadım hep dizim ağrıyordu oysaki
dilendim birazcık daha iyiyim şimdi.Tabi artık belim ağrıyo..

fazla oturamıyorum fazla yürüyemiyorum ama çok şükür

ya biri benim bayram temizliğime yardım etse diyeceddiimmm:kk77: gelsene emelim bana:KK75:
canımmm senin derdin hiç bitmezmi anacımm şimdide bel
fıtığınmı varr offf zor canım işin allah şifanı versin bir an evvel
canım yaa ahh be güzelim gerçekten gelmek isterdim
temizliğe samimi söylüyorum haa dalga falan değil ama biz
memlekete gidiyoruz:KK64::KK64: (ORDU) ya bayramı orda geçiricez yoksa
inan cumartesi gelirdim yardıma amn boş ver yapabildiğin kadar yap
yorma sakın çok fazla kendini çok öptüm canım:KK70::KK70:

selam güzeller naslısınız..ben iyi değilim ya depresyondaymışım..uğrayamıyorum..zaten bişeyden tat alamıyorumm..
kendinize iyi bakın görüşürüz

selam güzeller naslısınız..ben iyi değilim ya depresyondaymışım..uğrayamıyorum..zaten bişeyden tat alamıyorumm..
kendinize iyi bakın görüşürüz

aa gülüm ne oldu sana ya.. bu depresyon denen şey sosyallikle geçerSakın evde boş boş durma bişeylerle uğraş canım.Bizede haber ver durumunu olurmu vaveyla cığım

amannnn napmışlar yine KK yı be emel ciğim böyle.Değiştirmişler gözüm alışamadı valla.
ohh bayram tatili ha ohhhh Emelimin keyfinede bakın.Gözümüz yok ama niye olsun :KK1:

hadi gez bakalım sonra anlat bize
Ayy geçen gece kamileciğimle bi denk geldik msn de amanda aman ne sohbet ettik.Çokta tatlı geldi valla:KK19:

bayramınızıda kutlarım canlarım her ne kadar geçsede bana hergün bayram nede olsa :KK37:

amannnn napmışlar yine KK yı be emel ciğim böyle.Değiştirmişler gözüm alışamadı valla.
ohh bayram tatili ha ohhhh Emelimin keyfinede bakın.Gözümüz yok ama niye olsun :KK1:

hadi gez bakalım sonra anlat bize
Ayy geçen gece kamileciğimle bi denk geldik msn de amanda aman ne sohbet ettik.Çokta tatlı geldi valla:KK19:

bayramınızıda kutlarım canlarım her ne kadar geçsede bana hergün bayram nede olsa :KK37:

canımmm nasılsınn evet bende hiç alışamadım bu kk ya umarım geçicidir
hiç sevmedim çünküü
nasılsın gülaycığım ben çok iyim cuma akşam döndük memleketten
çok güzel geçti vallahi ohhh mis gibi köy temiz hava
çok iyi geldi hiç geri gelesimiz gelmedi havalarda çok güzeldi
iyi oldu yanii tahada çok sevdi zor oldu ayrılmak bende hepinizin geçmiş
bayramını kutluyorum

selam güzeller..
nasılsınız..
ben iyi sayılırım..zatüre oldum ne bahtsızım be :KK66:
rosemcim evde örgü neyim bişeylere başladım atlaticiim :)ne olduysa burada oldu bana..fazla mutlu göstermiim kendimi nazar oldu sanırırım :KK66:
öpüyorum sizi
gelmiyorsunuz..arada uğruyorsunuz ama gelinde kahve falan içelim sohbet edelim :KK43:

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun vaveyla cığım:KK70:.:nazar:Aman neler oluyo sana böyle üst üste hayatım ya.Allah nazarlardan korusun.Bende seviyorum örgüyü.Bugün bitane mont bitirdim.Şimdi düşünüyorum ne örsem diye.Ben boş duramıyorum.Oturim dinlediğim dediğim anda bile elimde bişey olursa rahat ediyorum.ama sıra hiç eşime gelemedi yıllardır:KK52: Bari ona bişey örüm bu ara:nazar:

ohh emelim sefan olsun bitanem.Karadeniz gibisi yok anam.Gerçi memleketimin her yanı bi başka güzelde.Eşim yok bu gece bebişimde yattı bende napsam diye döneniyorum bu saatte.Geçen gece Kamilemle msn de denk geldik ne tatlı muhabbet etmiştik.Keşke açık olsada şimdide devam etsek:KK59:

ya nerdesin gülaycım ya.
ben geldim hiç selam vermiyorsun bana ama.
:95: :95:

kızlar kızlar bakıyorumda kimsecikler yok.
ben açıyım bare bugün topiği.
herkese iyi günler.
:KK3: :KK3: :KK3:

merhaba güzeller..
nasılsınız..
rosemcim teşekkür ederim..iyiyim artıkın:82:
örgüye dewam :KK66:

X