selam kızlarrr nasılsınız nerelerdesinizz ayoll sıcaktan hep savrulduk bir yerlere ben evdeyimm kızlarr bir hafta iznim vardı onu kullanıyorum oğluşumla evdeyimm haa oruç nasıl gidiyo bu arada valla ben sabahları çok kötü oluyorum ama öğleye doğru geçiyor çok şükür rabbim herkese güç kuvvet versin:Saruboceq::Saruboceq: vaveylamm çok sevindim yerleştiğine güle güle otur evindeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
doğrudur canım burda bile zorrlanıyo insan benim eşimde dün fenalaşmış allah hepimize sabır versin inş:Saruboceq::Saruboceq:sağol canım..
ben oruç tutamıyorum bu sene..kışın hepsini tutucam allah izin verirse..burada o kadar zor ki orç tutmak..45 derece..eşim dün baygınlık geçiriyordu..
canımmmm nerelerdesin sen yaaa artık iyice boşladı herkes burayı kimse uğramaz oldu böylemi olucaktıkmerhaba hatunlar kaydirigubbakcemile3
ramazan geldi yine ayrı kaldık.Belki bayramda annemlere giderim.Eşim çok istiyor.Onlar Çanakkle deler yazlıkta.Özledimde.Asşında bende istiyorumda işin aslı şimdi baya masraf olacak.Kızımın okulu var.Yeni bir yere kayıt yaptırdık.2, yerleştirmede daha iyi bir okul kazandı.Hem bu bizede daha yakın.emel ciğim bilir levette:) bir ototbüsle gidip gelicek inşallah..
Bu gece eyüp sultan da iftar yaptık arkadaşlarımla .Minibüs tuttuk teraviyide orada kıldık geldik.Allahım inşallah umreyi nasip eder.Orayı anımsattı bana çok istedim.İnşallah orayıda nasip eder Allahım.:Saruboceq:
hoşgeldin canımm ohh ikiz annesiyiz ne güzel yaaa bir erkek bir kız ikisi bir arada ohhh bundan iyisi can sağlığı benim oğluşum var 35 yaşında bu topiğin böcüğüyüz oğluşumla biz canımm allah sağlıklı sıhhatli kucağın aalmayı nasip etsin yavrularını inş:Saruboceq::Saruboceq:benimkisidee 4.5 aylııkk erkek kardeşiylee yoldalarr..
oy paşamız gelmişhayırlı ramazanlar kızlar...,opuyorumnanaktan
benim oğluş geldi uğraşıyoruz çok da sıcak oruç tutanlara da Allahım yardım etsin...
hoşgeldin canım topiğimize.okullar açılsın bizde canlanıcaz hep gellllopuyorumnanaktanbenimkisidee 4.5 aylııkk erkek kardeşiylee yoldalarr..
böcüğümüzün annesiiihoşgeldin canımm ohh ikiz annesiyiz ne güzel yaaa bir erkek bir kız ikisi bir arada ohhh bundan iyisi can sağlığı benim oğluşum var 35 yaşında bu topiğin böcüğüyüz oğluşumla biz canımm allah sağlıklı sıhhatli kucağın aalmayı nasip etsin yavrularını inş:Saruboceq::Saruboceq:
hayırlı ramazanlar kızlar...,opuyorumnanaktan
benim oğluş geldi uğraşıyoruz çok da sıcak oruç tutanlara da Allahım yardım etsin...
merhaba güzeller nasılsınız..
uğrayamıyorum ne zamandır sizlerin yanına..
kızım benim iki küçük mumlukla oynarken almaya kalmadan birbirine vurarak kırdı ve eli kesilerek elinin üstüne ters düştü parnağında lif loptu eli alçıda..onunla uğraşıyorum..allah daha kötüsünden korusun..
neyse kısaca moralim bozuk..
öpüyorum sizi
canım yaa çok geçmiş olsun ah yavrum nasılda canı acımıştır neyse ucuz atlatmışsınız tekrar geçmiş olsun canıma.s.merhaba güzeller nasılsınız..
uğrayamıyorum ne zamandır sizlerin yanına..
kızım benim iki küçük mumlukla oynarken almaya kalmadan birbirine vurarak kırdı ve eli kesilerek elinin üstüne ters düştü parnağında lif loptu eli alçıda..onunla uğraşıyorum..allah daha kötüsünden korusun..
neyse kısaca moralim bozuk..
öpüyorum sizi
canımmm kamilemmm hoşgeldin canımm çok özledim o yüzden sitem ettim nasılsın canım iyi olman asevindim biz aynı canım ben işte taha babnnede çok şükür bir sorun yok oo sen bayapı yoğunsun blog falan kolay gelsin canım imş en kısa zamanda hallolup laptop işi sağlık olsun canım gönüller bir olsun napalım çokk öpüyorum canım seniiŞenizslm kızlarrrrrr ben geldimmmmmmhihoyyythihoyyyt
nasılsınız bakalımmm kızlarım nasıl,ilk sayfayı okuyabildimm,gerisini okuyamadım,
derincimmmmm ömürlü olsun canımm ohh maşallah birde paşamız olmuşş rabbim hayırlı ömür nasip etsin inş
rosemmmcim nasılsın canımmmm,
emelcimmmm haklsın siteminde canımcımm çok özledimmm sizleri bendeee,alta detaylı açıklamamı yapacağım canım,
zeynomda yok galiba,düngece frezyayla karşılaştık facede çok slm var eşi evde olduğu için giremiyormuş pcye iletmemi söyledi,
vaveylacımm geçmiş olsun canım acil şifalar inş canım benim ya
mazeret bildirgesi: Benim laptop bozulmuştu malumunuz,oldukça yüklü bir miktar istediler
bizde yaptırmadık,yeni pc alırız dedik onada ekonomik durumlardan ertelemek zorunda kaldık.arada eşimin yeğeninin laptopuyla girdim yazın o aralarda da blogla ilğili yapmam gereken değişiklikler vardı onun içinde yabancı dil gerekiyordu çevir uygula derken tüm zamanımı blog aldı tasarımını bizzat kendim yaptım bu arada baya birşeyler öğrenmiş oldumm,programcı kuzenim vardı çok beğendi sana site yapalım diye teklifte bulundu bakalım yeni pcye kadar erteledik ama bu pcde çalışmak çok zor çok ağır...ÖZÜR DİLERİMMMMM SİZLERİ İHMAL ETMEK ZORUNDA KALDIM , geçenlerde eşimin arkadaşı eski pcsini atacakmış istersen götür demiş oda getirdi birgün çalıştı sonra gittibir akşam dayanamadım zaten bozuk bir karıştırayım dedim kasayı bir yerlerle oynadım çalıştı acemi şansı işte :)) çok ağır ama idare eder şimdilik, çok eski modellerden bu bozulmadığı sürece buralardayım, görüşmek üzere öpüldünüzzzzzzzz