Kz Anneleri gelin bizde coalm

sağol tatlımmm senin içinde yüzerim hiç merak etme etmemmi gülümm çok sıcak burası vallaha yanıyo yanıyo-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

sefaan olsun ohh ohhhhhh(ya bu bi şarlı değilmiydiya :roflol::roflol:)
emelim tüz muzurluğum üstümde hadi bi toplanında acık şamata yapalımmm...delikafaduldendelikafadulden

KANDİLİNİZ mubarek olsun kızlar.......

VVEEEEEEEEEEEE BÜYÜKK HABERRRRR......

Kızcem anadolu Lisesi ni K A Z A N D I !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lepi::lepi::lepi:

ÇOK ŞÜKÜR ALLHIM A HAMDÜ SENALAR OLSUN.:Saruboceq:
K andilli Kız Lisesi ni kazandık canlarım.Bebeğimin emekleri karşılık buldu.

İstediğimiz bir okuldu.Allah herkesin yüzünü güldürsün.Hemde 30, sıradan girdi kızım.

selam kızlarrrr...opuyorumnanaktan
rosem çok sevindim hayırlı olsun canım...
inşallah iyi bir üniversiteyede girer kızın...

çok sevindim..hayırlı olsun canım..Allah her zaman yolunu açık etsin..

canımmmmmmmm çok sevindim kızçene akıllı kızımız bizim maşallah allah emeklerini boşa çıkarmamış çok şükür teyzesi çokk öpüyorr tebrik ediyorum akıllı kızımı sende kendine iyi bak canım çok öptüm haftaya buluşalım mutlakaa

çok teşekkür ederim arkadaşlarımopuyorumnanaktan
Allahım herkesi sevindirsin inşallah.
Bugün gidip kaydını yaptırdık babasıda bizimle geldi. Sonrasındada vapuru kaçırdık ve beraber baya zaman geçirdik.Güzel oldu.Biraz uzak işte tek sorunumuz o.İnşallah 2, yerleştirmelerde daha yakın bir okula geçebiliriz.Kızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen.

günaydınnnnnnnnn kızlarrrr ahanda ben geldim tatil bitti yaaffsenağlamasenağlama ne çabuk geçti işbaşı yapmakta ne zor geldi bilseniz ee sizler nerdesiniz ayol hadin be anacım azcık toplanalım yahuu zeynommmmm nerelerdesinn canımm merak etmeye başladım seniiakannehirakannehir

selammmmmmmmmm ya burasi cok bos kalmis sanirim herkesler tatilde((((((

ooooooooooooooooooooooo hadi canim gözün aydin cok sevindim:)) bunu kutlamak gerek canim öyle kuru kuru olurmuuu hic :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

geldinmi kız gezenti bak bak hem tatil yapmış hem kısa sürdü diye üzülüyo.Gidemeyenler napsın.Ben burda sürekli misafir ağırlıyorum yatılı yatılı.Sesim gıkım çıkmıyo yasakkelime

hadi anlat bakalım neler yaptın nasıl geçti merak ediyorum.

nunukum hoşgeldin kardiş. nasılsın sen gelemedinmi canım bu yaz toprağına..
kızımız napıyo
nunukum hazklısın bi ara ıslatalım şöölee bi toplanınca kamilem zeynom vaveylam ve diğerleride bi gelsinde hele..yanlız bizbize olmaz.Cümbür cemaat toplanalım ölee a.s

derin in yeni bebişi geldimi dünya ya acaba.. bilmiyorumkismile

derin in yeni bebişi geldimi dünya ya acaba.. bilmiyorumkismile
selam kızlar...opuyorumnanaktan
rosemciğim haftaya salı inşallah gelecek bebişimiz...
bekliyoruz bizde sıcaktan heryerlerim şiştii vallaa...
gelse de biz de rahatlasak hayırlısıyla....

geldim geldimmm valla yetmedi bana ama bunada şükür çok güzel geçti canım bol bol gezdik denize girdik taha bile hiç çıkmadı denizden ohhh kafa dinledik vallahi ilaç gibi geldii ahh benim kadersiz kızkardaşımm habire misafir geliyo yaff sana azcık rahat bıraksınlar seni yahuu sen iş bakmıyomusun canım tam ev kadını moduna girdin haa unuttun çalışmayı :1rolleyes::1rolleyes:

selam kızlar...opuyorumnanaktan
rosemciğim haftaya salı inşallah gelecek bebişimiz...
bekliyoruz bizde sıcaktan heryerlerim şiştii vallaa...
gelse de biz de rahatlasak hayırlısıyla....
selam canımm nerelerdesinnn ohh bebişimizin bir haftası kalmış sezeryenla olcaksın sanırım hadi hayırlısı sağlıcakla gelsin inş gerçekten çok sıcak oralar rabbim sabır güç versin sana canım-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

sezeryan olacam bunda...
normal korkutuyoo bu sefer!
evet yanıyoruz burda çok fenaa hamileyken daha da fenaaa....akannehir

derinimizi Allahım kolayca kurtarsın inşallah. salı demiş yarın demek bu.Allah yardımcısı olsun. inşallah hemen haber alırız

merhaba güzellerim.
hayırlı ramazanlar..ben yerleştim evime..herşey iyi çok şükür..
siz nasılsınız..

selam kızlarrr nasılsınız nerelerdesinizz ayoll sıcaktan hep savrulduk bir yerlere ben evdeyimm kızlarr bir hafta iznim vardı onu kullanıyorum oğluşumla evdeyimm haa oruç nasıl gidiyo bu arada valla ben sabahları çok kötü oluyorum ama öğleye doğru geçiyor çok şükür rabbim herkese güç kuvvet versin:Saruboceq::Saruboceq: vaveylamm çok sevindim yerleştiğine güle güle otur evindeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…