Kz Anneleri gelin bizde coalm

günaydın kızlarrrrrrrr zeynom gelmiş sabahtan, rosemmm hadii evlendir şu çocukları artıkkkkkkkkkkkk sende rahat et gel aramıza ben iyim kızlarr hafta sonu şehir dışına çıktık dağ tepe gezdik safari yaptık anlicanız şimdide anam ağlıyo yorgunluktan, işe bile zor geldik çok eğlendik ama ee benden bu kadar zeynom sanada iyi gezmeler hepiniz tarafımdan öpüldünüz kıalarrrŞeniz

selam güzellerimopuyorumnanaktan

ben izindeyim memleketteyim pek vaktim olmadı bakamadım.iyisinizdir umarım...

zeynep deniz hasta oldu dün burnu akıyor şapır şapır:1no2: dişlerimiz de çıktı 4 tane..zor dönemdeyiz..

öpüyorum hepinizi gülzeyno,madre,roseme,izabelle,kamilea.s.

selam kızlarrrrrr....

herkesciklere kocaman kocaman öpücükler.....a.s.a.s.

cümbür cemat çanakkaleye çeyizimizi götürüp geldik ÇOK ŞÜKÜR
ay ay ayy kayınvalide yani abimin eşide bizi bir ağırladı bir ağırladı görmeyin bide aklı kalmış acık daha kalsaymışız oğlak kesecekmiş onu söyleyip durdu.

ama arkadaşlarım çocuklarımın evini bir süsledimki sormayın sade ve çokşık.Kibarcık oldu evleri. herkes videoya çekti resimler çekildi görmeyin.Ayy kınamayın beni ama gururlandım acıkta:jeyyar:

yengem işin iş yüzünü bildiğinden kız neler becermişsin diyip durdu çaktırmadan.:roflol:

şehirde yaşamak zorunda kalan zavallı bizler o küçük yerlerde yaşam ne harika bir bilseniz

ah kamilem ah sen ne şanslı kadınsın nasıl güzel o doğa şimdi.Allahım nasıl yaşanmaz oralarda.o çiçekler sarı kırmızı tarla tarla içine giresi geliyo insanın.
hava mis gibi ot kokuyo.aklım kaldı ben geldimfisfisfis
artık buraya daha çok zaman ayırıcam ona göre hadi bakalım tatile gidenler gezmeye gidenler başlamışşş ohh ohh gezin arkadaşlarım
bu arada kevserimizin herkese selamı var.
sizi tekrar öptümmm hasta etmeyin bebişlerimizide havalar çok tehlikeli bi sıcak bi soğuk
kamilemmmmmmmm nerye saklandın çık ortayaa
aklinialirimsmile

mckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!hihoyyythihoyyyt

selam kizlar,

hepinizi okudum masallah keyifler yerinde...
gezenler,ceyiz düzenler oh oh oh...

vaveylacim, kizcene gecmis olsun.. ben ve kizcemde ayniyiz,, fis fis burun cekip duruyoz.Izmir sicaktir simdi,,, atlatirsiniz hemen...

hepinizi öperim kendinize iyi bakin...

opuyorumnanaktan

selam kizlar,

hepinizi okudum masallah keyifler yerinde...
gezenler,ceyiz düzenler oh oh oh...

vaveylacim, kizcene gecmis olsun.. ben ve kizcemde ayniyiz,, fis fis burun cekip duruyoz.Izmir sicaktir simdi,,, atlatirsiniz hemen...

hepinizi öperim kendinize iyi bakin...

opuyorumnanaktan

selamm canım nasılsın yokmu yaz tatilin gel vatanına artık hem sen nerdeydin almanyamı hayatım

bakın işlerim azaldıya hemen nasılda sorguya geçtim:roflol:
artık burdayım DUYURULURRRRRRRRRRRRRRzemuszemus

hayırlı cumalar herkese..
Allah gönlünüzden geçen her güzel şeyi ikram etsin size inşallah.
Allah dara düşürmesin inşallah.
yüce Allahım kem gözlerden kötü düşünceli insanlardan hepimizi korusun.

Arkadaşlarım eşim bu gün ilk emekli maaşını alacak .Allahıma çok şükür bu günleride gördük.Sabah paramızı almadan kutlamaya gittik.Görmemişin emekli maaşı olmuş misali
delikafaduldendelikafadulden
Kahvaltı ettik beraber romantik romantik :asigim:

Yarında arkadaşlarıma bişeyler yapıcam.Sonrada diğerleri gelicek sırayla..
Acaba bana kalırmı 50 kuruş cuk :roflol::roflol:
size napsam acaba :uhm:

hayırlı cumalar herkese..
Allah gönlünüzden geçen her güzel şeyi ikram etsin size inşallah.
Allah dara düşürmesin inşallah.
yüce Allahım kem gözlerden kötü düşünceli insanlardan hepimizi korusun.

Arkadaşlarım eşim bu gün ilk emekli maaşını alacak .Allahıma çok şükür bu günleride gördük.Sabah paramızı almadan kutlamaya gittik.Görmemişin emekli maaşı olmuş misali
delikafaduldendelikafadulden
Kahvaltı ettik beraber romantik romantik :asigim:

Yarında arkadaşlarıma bişeyler yapıcam.Sonrada diğerleri gelicek sırayla..
Acaba bana kalırmı 50 kuruş cuk :roflol::roflol:
size napsam acaba :uhm:
canımmm aminnnnnnnnnnn güzel duaların içinnn canım hayırlı olsun eniştemizin ilk emekli maaşı ohhh ne güzel yapmışsınız vallahi kutlamalar falan allah bizede gösteriri inş bu günleri:roflol::roflol: çok öptüm kendine iyi bakkŞeniz

:teytey:
canımmm aminnnnnnnnnnn güzel duaların içinnn canım hayırlı olsun eniştemizin ilk emekli maaşı ohhh ne güzel yapmışsınız vallahi kutlamalar falan allah bizede gösteriri inş bu günleri:roflol::roflol: çok öptüm kendine iyi bakkŞeniz

ah be gülüm aldık gerekli yerlere verdik eksi bakiyedeyiz yine :roflol:
eşim diyo 2 dakkada naptın gülay parayı önümüzde düğün var ayırsaydın.Hayatım dedim yeri belliydi zaten ama olsun çok şükür borç kalmadı sayılır.a.s

eşim heralde hepsi bize kalıcak sanıyodu hayalleri suya düştü aşkımın :1rolleyes:

sen nasılsın emelim bak artık burdayım biliyosun ne zaman gelirim ne zqman yazarım beli olmaz ona göre tetikte ol.aklinialirimsmile

:teytey:

ah be gülüm aldık gerekli yerlere verdik eksi bakiyedeyiz yine :roflol:
eşim diyo 2 dakkada naptın gülay parayı önümüzde düğün var ayırsaydın.Hayatım dedim yeri belliydi zaten ama olsun çok şükür borç kalmadı sayılır.a.s

eşim heralde hepsi bize kalıcak sanıyodu hayalleri suya düştü aşkımın :1rolleyes:

sen nasılsın emelim bak artık burdayım biliyosun ne zaman gelirim ne zqman yazarım beli olmaz ona göre tetikte ol.aklinialirimsmile
iyim canım ben nasıl olayım çalışıyorum iş güç herşey yolnda çok şükür amannn napıcan canım sağlık olsun da gerisi boş ne güzel borcuna harcamışsın önemli allah kimseyi borçlu yapmasın çok zordur sanırım evet artık burdasın bende daha sık gelirim diğer kaçaklarda gelse tam olucak öpt canım kendine iyi bakŞeniz

selamm canım nasılsın yokmu yaz tatilin gel vatanına artık hem sen nerdeydin almanyamı hayatım

bakın işlerim azaldıya hemen nasılda sorguya geçtim:roflol:
artık burdayım DUYURULURRRRRRRRRRRRRRzemuszemus

rosemmcim iyiyiz canim ne olsun valla,, rutine baglamisiz hayati akip gidiyoruz..
ah ah istememmi vatanimiza gelmek bu sene yok ama insan birseyi kesin konustumu tersi olurya buda tersi olsun insallah masallah diyeyim geliriz.turkbayragi hihoyyyt

bütün kiz annelerine ve yolu sevgiden gecen herke$e:)) opuyorumnanaktan

kızlarrr bu saatte burdayım .şimdi bi düğündn geldik kokoş kokoş halimle bi yazim size dedim

madre hayatım inşallah gelirsin. peki gelirsen nereye gelicen kimler var buraa canım ailenmi.

emelim sağol canım

bizim ankaralı hala gezmede galiba dönmedi henüz
kamilem nerede yaa Allah allah merak etmeye başladım ben:uhm:

bak kamilem veririm ilanı ona göreee aha şuraya yazıyorum:tomato:
ben gece gece sizi ihmal etmemeye çalışim sizden haber alamıyim.
bizim eskişehri güzeli nerde pekiii:eek:klava:

FLAŞŞŞ FLAŞŞŞŞaklinialirimsmile

gecenin bir vakti sevimli arkadaşımız MADRE yiii bi topikte basmış bulunuyorum.
(rosem iş başında kızlarr):eek:

selam güzeller..madre,rosem,kamile,gülzeyno,izabelle..
ben bunalımdayım:nazar: eskişehirden geldik..ama bizim kız huysuz ötesi oldu..yanından ayrılamamı istemiyor..gece de yanım da uyumak istiyor..bu böyle yaparsa benim işim zor..düzelir inşallah demi tecrübeli bayanlar..çünkü haziran sonuna kadar bizim eşya gitmiş olmalı..tabi gitmesi için de toplanmış olmalı:1rolleyes: bu arada tayin yerimiz belli oldu..batman a gidiyoruzalkisalkisalkis

iyi akşamlarrr şekerlerrr,
nasılsınız bir süredir netim yoktu giremedimm,
kızlarımıı ve annelerini çok öpüyorumm görüşmek üzereeee,
rosemmcim ilani vermene gerek kalmadı bak geldimmmmm artıkkkk

selam güzeller..madre,rosem,kamile,gülzeyno,izabelle..
ben bunalımdayım:nazar: eskişehirden geldik..ama bizim kız huysuz ötesi oldu..yanından ayrılamamı istemiyor..gece de yanım da uyumak istiyor..bu böyle yaparsa benim işim zor..düzelir inşallah demi tecrübeli bayanlar..çünkü haziran sonuna kadar bizim eşya gitmiş olmalı..tabi gitmesi için de toplanmış olmalı:1rolleyes: bu arada tayin yerimiz belli oldu..batman a gidiyoruzalkisalkisalkis

hayatım senin eş subaymıydı polismi.bide canımcığım batman a gitmene sevindinmi alkış yapmışsında.Ya biraz uzak gibi sankide:uhm:
aman takma kafana biraz şımartılmak istiyodur bebeğimiz olacak o kadar annesi sen ona yeni ilgisini çekeceği bi oyuncak al değişik olsun bak hemen bırakır eteğini a.s
olmadı iyi bi uyku hapı biliyorum dermişim :roflol::roflol:

kamilemmmmmmmmm geri döndü çok şükür bence neti sen bozdun gezim dolanım dışarlarda diye dimiiiiiiiyerimseniben
öptüm kamilem seniiii:1hug:

madree basıldığından beri yok acaba yine diğer topikleremi kaçıyoooooCADIARZU

ee emelciğim ne haber var senden

hayatım senin eş subaymıydı polismi.bide canımcığım batman a gitmene sevindinmi alkış yapmışsında.Ya biraz uzak gibi sankide:uhm:
aman takma kafana biraz şımartılmak istiyodur bebeğimiz olacak o kadar annesi sen ona yeni ilgisini çekeceği bi oyuncak al değişik olsun bak hemen bırakır eteğini a.s
olmadı iyi bi uyku hapı biliyorum dermişim :roflol::roflol:

kamilemmmmmmmmm geri döndü çok şükür bence neti sen bozdun gezim dolanım dışarlarda diye dimiiiiiiiyerimseniben
öptüm kamilem seniiii:1hug:

madree basıldığından beri yok acaba yine diğer topikleremi kaçıyoooooCADIARZU

ee emelciğim ne haber var senden

rosemcim polis değil eşim askeryerimseniben

sevindm batman olmasına çünkü şırnak hakkari bitlis vs tehlikeli bölgelerde olabilirdi..gerci bundan sonra da olabilir..anlayacağın bizim için çok iyi..uzak ama uçak war..sorun değil atlar atlar esk ye giderim :)) mardin batman güzel yerler..

şu uyku hapı iyi fikir:roflol:

madre artık bizi sevmiii hiç gelmii:gitme:

Herkese merhabalar...:teytey::teytey::teytey::teytey:
Ben geldiiiiimsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
5 gün gezip tozup döndüm işte :sm_cool::sm_cool::sm_cool:yerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenAslında pazar döndüm ama 2 gündür cantalar temizlik camasırlar falan derken giremedim eee gezmeninde bi bedeli oluyo eve dönünce :sm_confused::sm_confused:
İnsallah hepiniz iyisinizdir güzel bir hafta diliyorum hepinize
rosemcim ceyizler serilmis ne güzel hayırlı olsun organizatör sen olursunda ceyiz begenilmez mi hic ne güzel mutlu olmaları dilegiyle
Bakıyorum buradaki aktiviten artmıs masallah hep burada ol artık bizi ihmal etme benide merak etmişsin tesekkür ederim canımolumunekankayizsmile
Kevserin selemı geliyo kendisi yok nerelerde:uhm::uhm:
Vaveyla tayin cıkmıs hayırlı olsun canım melegimizede gecmiş olsuna.s.a.s.
Kamilem netin mi yoktu canım olsun bende yoktum cok sey kacırmamıssın:roflol::roflol::roflol::roflol:
Madrecim baska topiklerlemi aldatıyo bizi :eek:lmaz::eek:lmaz::eek:lmaz::roflol::roflol:
İzabelleme ne olmus kapsama alanı dısında görünüyo ne yaramazlık yapmıs bizim kız bileniniz var mı:uhm::uhm::uhm:

Günaydın kızlar neredesiniz uyanın artık ZEYNOOO GELDİİİİİdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:teytey::teytey::teytey:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Yine kimse yok yaaa neredesiniz hu huuuuu kimse yok muuu????
roseeeem
izabelleeeee (Banlandı:1no2::1no2::1no2:)
Kamileeeeem
Kevseeeer
vaveylaaaa
madreeeee
deriiiiin
Hepinize:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::tomato::tomato::tomato::tomato::eek:klava::eek:klava::eek:klava:eek:haoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

Yine kimse yok yaaa neredesiniz hu huuuuu kimse yok muuu????
roseeeem
izabelleeeee (Banlandı:1no2::1no2::1no2:)
Kamileeeeem
Kevseeeer
vaveylaaaa
madreeeee
deriiiiin
Hepinize:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::tomato::tomato::tomato::tomato::eek:klava::eek:klava::eek:klava:eek:haoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

azıcık da biz kaytaralım ama demiyerimseniben
a.s.

X