Kz Anneleri gelin bizde coalm

selam kızlarrr
ben geldimmmmmhihoyyythihoyyyt

ne var ne yok neler yapıyosunuzz
ohoo bahar fena çarpmış bizim topiğimizi.. demek geziniyo millet
hadi ben çeyiz gelinlik mağazalarında gezip dolanıyorum da siz nerelerde dolanıyosunuz
ama kamilem buldu yeşilliği onların içinde yuvarlanıyodur tabiii ohhhh
bende çok istiyorum şööle deniz kenarında bi kahvemi yudumlayayım bi sigaramı yakayım 3 satır kitap okuyayım.Valla dünyadan bi haber oldum ben.Evde elimde telefon düşmüyo.Arkadaşlarımda kızıyo nerdesin sen diye.Eve bi geliyorum acık bi yemek biraz kızımla ilgileniyorum hadi tumbala yatak.Eşim bile mesaj atıyo bırak şu teli elinden diye evin içindedelikafaduldendelikafadulden

sizi çoookk öptümm canlarım benimŞenizŞeniz

iyi günlerrrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
***Her kahve aynı tadı taşımaz... Nerede içiyorsan, kiminle içiyorsan ona göre değişir...
***Sahilde oturduğun rüzgarlı bir sonbahar günü, en sevdiğin dostun ağlarken içtiğin kahvenin tadı kederlidir... Kahve telvesine yüreğinin acısı karışır.
***Bir pazar öğle sonrası annenin "hadi bir kahve yap da içelim" dediği kahve huzurludur... Köpükler annenin göz bebeklerine yansır... Dudağının kıyısında kalan küçük bir gülümsemedir...
***Bir gece vakti zil zurna sarhoş birinin içtiği kahve düşülen kuyudan çıkma cabasıdır... Koyu kıvamlı kahverengi bir ipe tutunur çıkarsın ...
çıktığın an uyuyakalırsın... ferahlıktır!!!
****Dostlarla içilen kahve neşedir... Kahkahalar köpüklerin üzerinde yüzer...
***Tek başına gece vakti balkonda içtiğin kahve yalnızlıktır...Acıdır tadı... Ama garip de bir keyfi, lezzeti vardır...
***Baban için yaptığın kahve sevgi doludur... çay bardağında, az şekerli...Kahve gibi görünmez sana... Ama sıcaktır dumanı tüter ve kokusu büyülüdür...
***Beklemediğin bir anda sana uzatılan kahve başkadır... Isıtır insanın...içini...
***Yorgun olduğunda içtiğin kahve hafifletir seni... Kendine getirir, unutturur günün ağırlığını...

Kahve aynı kahvedir belki... köpüğüyle, rengiyle, dumanıyla aynı kahvedir ama içilen kahveler ruhunun süzgecinden geçer ve tadları değişir...Her kahve aynı değildir bu yüzden...

Ben de sizleri sevgiyle pişirilen bir kahve içmenizi diliyorum . akşam, öğle öncesi, sonrası ya da gece kahvesi. ne zaman isterseniz.

Dostlukla yudumlayacağımız bir kahve molası vermeye ne dersiniz???

oyyy rosem gelmişbuyrunnnnnnnnn
sisin düğün ne zaman yehuu..evlendir artık gelinle damadışakkıdı

ayyy kamilem çok güzel paylaşım için sağol ben allah derim vallaha en üstteki kahveyi aldım bile ohhhh mis gibi yudumluyorum hadii kızlarr sizde gelin kahve keyfinee:içelim::içelim:

eee hani kahvelerimiz ama kamilem
senin güzel kahvelerin vardır
ahh ahhh benim kahvemi hiç unutmazdın sen tatlımmmŞeniz
bizim düğün haziranda şekerciğim:):)

eee hani kahvelerimiz ama kamilem
senin güzel kahvelerin vardır
ahh ahhh benim kahvemi hiç unutmazdın sen tatlımmmŞeniz
bizim düğün haziranda şekerciğim:):)

bendeki de akıl yani hazırlık yapılıyor hemen düğün mü olur:mymeka:
nasılsın rosem

İyi aksamlar kızlar
Ne zamandır ugrayamadım giremedim kk ya
Ya havalar ısındı bizim cocuklar hep dısarda olmak istiyorlar bütün kıs sıkıldılar tabii
Bu haftada annemlere gidiyoruz subat tatilinden beri gitmedik 2,5 ay oldu özledim anneciğimi 1 hafta kalır döneriz bugün camasır ütü cantalar falan ugrastım simdide esim için bikac kap yemek yaptım işten gelince yesin perisan olmasın diye yarın bizi bırakır pazar dönecek maglum pazartesi iş bası
Bizde artık cumaya falan döneriz herhalde döndüğümüzde görüsürüz
Hepiniz kendinize iyi bakın
Beni özleyinolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi hafta sonlarııııı hayalet topiğin kayıp sakinleriiiiii:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

iyi hafta sonlarııııı hayalet topiğin kayıp sakinleriiiiii:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

Merhabalar ben geldiiiiiim:teytey::teytey::teytey::teytey:
Bakıyorumda bıraktıgım yerde kalmıssınız sasırdım bi yanlışlık var dedim ama kimse ugramamıs Kamilemden baska
Herkesler nerede ses veriiiin nerdesinizfisfisfisfisfisfislmaz:lmaz:

güzel günler güzellerimopuyorumnanaktan
ne çok uğrayan olmuş yine:1closedeyes:

Günaydın günaydın günaydın:teytey::teytey::teytey:a.s.a.s.a.s.sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
Hepinize güzel bir hafta diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Vaveyla merhaba nasılsın canımolumunekankayizsmile

alkisalkisalkis hihoyyyt hihoyyyt
merhaba gülzeyno iyiyim sen nasılsın?neredesin sen çocuklar nasıl

selam kızlarrrrrrrrrrrr nasılsınız benim keyfim yok bu aralar ananem hasta annam mamlekete gitti taha babannede bir haftadır (malesef) offf çok canım sıkkın o yüzden pek uğrayamadım anam kimsede uğramaz oldu artık zeynom la vaveyladan başka nerdesiniz gezente hatunlarrrrrrrr ee havalar iyice ısındı bulamayız hatunları burda-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

alkisalkisalkis hihoyyyt hihoyyyt
merhaba gülzeyno iyiyim sen nasılsın?neredesin sen çocuklar nasıl
Canım benim merhaba anemlerdeydim bir hafta kaldık babaevinde cuma aksamı döndük
benim çocuklar iyiler zeynep nasıl:uhm::uhm:

Canım gecmiş olsun annanene
Telas etme babannede bakar en az annen kadar

Canım benim merhaba anemlerdeydim bir hafta kaldık babaevinde cuma aksamı döndük
benim çocuklar iyiler zeynep nasıl:uhm::uhm:

Canım gecmiş olsun annanene
Telas etme babannede bakar en az annen kadar
sağol tatlım ya tam düzene oturmuştu herşeyi yemesi uyuması şimdi hep bozuldu babannede sağolsun anneanne kadar ilgili değil yemezse bırak uyumazsa uyumasın evdede pek durmaz ha bire gezer ama napalım yapcak bişey yok idare etcez artık çok öpüyorum yafruşlarını ve seniŞenizŞeniz

iyi günler şekerlerrrrr,nasılsınızz bakalımmm
ızabellacım anneciğine geçmiş olsun canımmmm acil şifalarrrr,
bu aralar gezmiyorum ama nette çok vakit geçiremiyorum arkadaşlar buraya hergün giriyorum ama kimse olmayınca çıkıyorumm yazda geldi sayılır buralara dün balkonumu yazlık kullanım haline getirip düzenledim gelin beraber kahve içelimmm

mrb kamile..
ben geliim mi kahve içmeyeyerimseniben
biz de dün temizledik balkonu..kahvemizi de içtik..bir güzel manzaramız var ki sorma..ayrılmak zor olacak bu sene..

mrb kamile..
ben geliim mi kahve içmeyeyerimseniben
biz de dün temizledik balkonu..kahvemizi de içtik..bir güzel manzaramız var ki sorma..ayrılmak zor olacak bu sene..
hadi gel canım içelim benim manzaram pek iyi değil ama çok rahattır etraftan gören olmadan sakince otururuz alırım leptopumu kahvemi ohhh hadi kızımızıda al gel opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…