Kz Anneleri gelin bizde coalm

ee hakketen yazmamışımnaniknanik yaşlnıyoruuuuum!!!!!
kızım iyi uyuyor..eşim nöbette ben de ev nöbetindeyimdelikafadulden göbek eritme yöntemleri araştordım wee buldumalkisalkisalkis

ee hakketen yazmamışımnaniknanik yaşlnıyoruuuuum!!!!!
kızım iyi uyuyor..eşim nöbette ben de ev nöbetindeyimdelikafadulden göbek eritme yöntemleri araştordım wee buldumalkisalkisalkis

deli edicek bu beni alsanaalsanasmile

hala göbek diyyi

iyi haftalarrr şekerlerrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Herkese merhabalar
Nassılsınız görüsmeyeli
Bizim nette sorun vardı bikac gündür giremedim
Havalar iyi degerlendiriyoruz cocuklarla eve gelincede bana pc sırası gelmiyo ((
O yüzden ugrayamıyorum merak edenlere duyrulur

Rosem izabelle nerelerdesiniz sizde ugramamıssınız topiği bos bırakmayın sonra satısa cıkaranlar olabilir:roflol::roflol::roflol:
Neyse hepiniz kendinize iyi bakınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam zeynommm ya ben sürekli kk deyim ama buraya pek uğrayan yok artık baktım benide hiçç merak eden yokksenağlamasenağlama bende uğramıyorum ee nasılsın canımm ohh ne güzel havaları iyi değerlendirin canımm çok öpüyorummŞenizŞeniz

merhaa kızlar ben geldimmmmmmmm

gelinlik bakıyoruz.Çokta güzel bi model bulamadık.Ama onun burası bunun şurası derken kafamızda bişey belirdi.Allah nasip ederse salıya sipariş vereceğiz.Hazırlıklar son hız devam yani

Sizler napıyosunuz?Özelm olduk yaa
ahh o sohbetlerimiz nerde kaldı bizim.

Emelim canım zeynom ne alemdesiniz?Acık detay yazında açınca bari haber alalım sizden.
Kamilemle bi defa denk geldik msnde ama çokta konuşamadım kızla çok üzüldüm.Çünkü benimkilerle kameradan konuşuyoduk
sizleri çok öptüüümmmmm.Şeniz

slm canım ben iyim ohhh hazırlıklar tam gaz devam canım bende girmiyorum artık pek kimse olmuyo vallahi bende çok özledim o sohbetlerimizi canım ben iyim çalışıyorum hayatımda önemli bir değişiklik yok bemim çok öptüm tatlımmŞenizŞeniz

hımmm ya bu topiğide hiç boş bırakmaya gelmiyo.Herkes hemen dağılıyo.Tabii baharı buldunuz geziyosunuz dimi.klava:

günaydınnnn,hayırlı cumalarrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın kızlarrr hepine hayırlı cu:1hug:malar

günaydın:sm_cool:
bu ne yaa herkes cee-ee demiş kaçmış..izabelle burdaymış nasılsın canım

günaydın:sm_cool:
bu ne yaa herkes cee-ee demiş kaçmış..izabelle burdaymış nasılsın canım
sanada günaydın tatlım iyim işteyim sen nasılsın evet kimseler uğramaz oldu buraya bende bir baktım kimse yok kaçtım napimsempatiksalakcinni

iyi günlerr kzılarrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
vaveyla_esk beni başka topiğe kadar takip edip izimi bulmuşeyvahedigeldismile

iyi günlerr kzılarrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
vaveyla_esk beni başka topiğe kadar takip edip izimi bulmuşeyvahedigeldismile

yaaa bulurum benaklinialirimsmile tesadüf bakarken seni gördüm ne geziyorsun oralardananiknanik

yaaa bulurum benaklinialirimsmile tesadüf bakarken seni gördüm ne geziyorsun oralardananiknanik
canım o topik kulube ilk girdiğimde girdiğim ve arkadaş edindiğim topiğimm :asigim:
bu topiği kuran arkadaşımı,rosemmciğimi,gülzeynomu o topikte tanıdımmm olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…