Kz Anneleri gelin bizde coalm

iyiyim arkadasim sen nasilsin? bugün bizden baska kimsecikler yok burada olsun gelirler aksama dogru elbet

bugün daha iyi masallah diyeyim haftaya yuvaya baslar

bende yemek hazirliyordum birazdan esim isten gelicek
ispanak yemegi ve sebzeli mercimek corbasi yaptim.. baska ne yapsam diye düsünüyom:uhm:

ohh ne güzel..
ben ıspanak yemeği yapınca mutlaka makarna da yaparımsositososito

ohh ne güzel..
ben ıspanak yemeği yapınca mutlaka makarna da yaparımsositososito

dünden az bisi makarnada vardi iyi gidiyo birlikte ama ben en cok yogurtlu severim bolca yogurdu boca ederim üstüne ekmegimide bana bana yerim yedim

cokacimcoook

bide elmali tarcinli üzümlü kek yaptim :lepi:kizcem löpür löpür götürüyo

sen ne yaptin?
bugünden basliyo stresi yarin ne pisirsem diyeCADIARZU

anaaam biri kek mi dedicokacimcoook ben aylardır kek yapamıyorum fırınım yüzünden..
ıspanağı ben de yoğurtlu severim ama makarna da yerimyerimseniben
ben dün kuru fasulye yapmıştım..bugün şehriye çorbası yaptım ve yaprak sardım biraza.s

şu elmalı tarçınlı üzümlü keki nasıl yaptın:dilcikar:

ay bayilirim yaprak sarmaya cerez gibin yerim ben onu sardigim zamancokacimcoook

kek tarifini vereyim...

1 yumurta

yarim su bardagi seker

yarim su bardagi yag

yarim su bardagi süt

vanilya, kabarma tozu

elma, tarcin, kuru üzüm

ilk önce elmalari kabuklarini soyup dilimleyip az sekerle, tarcinla tavada karamelize yapiyorum.(istege bagli )

kek hamurunu hazirliyorum icine 1 tatli kasigi tarcin ve üzüm atiyorum

elmalari en alta koyuyorum üstünede kek hamurunu döküyorum ve firina... bu kadar basit...

benim verdigim ölcüler ufak bir kalip icin istege göre artirabilirsin malzemeyi...

süpersin yazıyorum hemenalkisalkisalkis
ama ne zaman yaparım bilemem önce fırınn almam lazımÇok üzgünüm çoook

Hayırlı cumalar herkesea.s.a.s.a.s.
Kimseler yok muuuu:uhm::uhm::uhm:

selammmmm..
ben hasta oldummmmafoldumben kimse beni düşünmemiş nerde bu kız dememişşşşş
mafoldumbenmafoldumben

boğazlarım tuttu yine faranjitim kabardı çok kötü acıdıı sesim bir erkek gibi çıkıyordu.
Halada iyi değilimm

ama bu arada güzel bişey oldu bizim nikah Allahın izniyle
19 HAZİRAN SAAT:15,00 DAAA

şimdiden çağırrıyorum bakın
off daha çok işim var off nasıl yetişecem ben.2 taraflı olmakta ne zormuş.Zaten cuma günü çarşıya çıktık sanırım orada üşüttüm bende ve daha çok alışverişimiz var

geçmiş olsun gülaycığımm bende çok kötü oldum boğazlarım çok feneydı hafta sonunu yatarak geçirdim-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- sanırım salgın var herkes hasta ee be güzelim sende hiç dikkat etmiyon kendini alışverişte üşütmüşsündür sen sıkı sıkı giyinseydinyaa oo nikah günüde belli hadi hayırlısı olsun inş çok öpüyorum tatlımmŞenizŞeniz

ayy rosem geçmiş olsun..üzüldüm bak..iyisin umarım şimdi.düğün kimin anlamadım benbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…