Kz Anneleri gelin bizde coalm

sağol kam
lem iyim bin şükür sayfam açık kalmış azcık işim vardı yakalayamadım seni neyse sağlık olsun çok öpüyommŞeniz

nasılsın canımmm ben iyim çok şükür kızçene çok geçmiş olsunn oh ne güzel ütünüde yapmışsın bende dün akşam yaptım-tatlicadiarzu- ne zormuş yahu hem çalışmak hem ev işleri allahtan kocacığım varda hafifletiyo işlerimi sağolsun canım burasıda öyle çok soğuk ısınmadı hala hava sağlık olsun napalım hadi size afiyet olsun kızçenlecokacimcoookcokacimcoook

teşekkürler canım inşallah.opuyorumnanaktan
sana da çok geçmiş olsun zor çocukların hasta olması....:teselli:

iste geldim...

izabellem, bende iyiyim..sagol teyzesi.. kizimda iylesse cok iyi olucak

ütüm cok birikmisti bu sefer en sevmedigimde kot pantolonlari ütülemek mirmirmirmir

kocaciginada masallah, darisi tüm bekarlara diyeyim alkisalkisalkis

ben evde oldugum icin haliyle bütün ev isi bende :bbo: keske bende calissam..

aminnnnn tatlım allah herkese benimki gibi bir eş nasipetsin o olmasa ben zaten ooo kafayı yerdim heralde bende hiç sevmem kot pantolonları ütülemeyi ne sinir bozucu ama bende akşamları yapıyorum işlerimi hafta sonuna kalmasın diye çok gezenteyimdirde ben iki günüm gezmekle geçer

teşekkürler canım inşallah.opuyorumnanaktan
sana da çok geçmiş olsun zor çocukların hasta olması....:teselli:

sagol teyzesi,kizimda diyor iylessemde yuvaya gitsem anne diye.. arkadaslarini özledi..ama bu seferde yuvaya gidince anne cok özlüyorum seni yuvadayken diyor kaydirigubbakcemile3 minnosum

sendede ne güzel telas... giysisiydi... yatagiydi... adi... derken günlerin geciyor..güzel günlerin bunlar allah hep böyle tatli telaslar yasatsin.. opuyorumnanaktan

cok iyi yapiyosun hafta sonuda bol bol gez benim yerimede malum soguklarda biz bir yere cikamiyoruz..

ama belki bu hafta sonu bizde sinemaya gideriz.. güzel cocuk sinemalari var... yasi filme uyarsa tabi kicemin..duymussunuzdur,Alice harikalar diyarinda..

gezerim tabi canım benimde akrabalarım var yurt dışında onlarda aynı hiç bir yere çıkamamktan şikayetçiler çok üzülüyorum ben onlara hep soğuk hep soğuk diyolar sağlık olsun napalım insan doğduğu yerde değil doyduğu yerde artık evet duydum o filmi git tabi fıstığımızın da azcık gözü gönlü açılsınkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

selaamünaleyküm bacılarkaydirigubbakcemile3
nasılsınız..ne konuşuyorsunuz okiim bakalımfisfisfis

madre geçmiş olsun kızına..
izabelle ben de gezenti olmak istiyoruuum artık

madre geçmiş olsun kızına..
izabelle ben de gezenti olmak istiyoruuum artık
olursun tatlım azcık daha büyüsün bıcırığın havalarda ısınsın at arabasına ohhh gezmeye valla ben oğlum haziran doğumlu kırkı çıktı ben gezmelerde atıyodum arabasına çokda usluydu halada öyle bütün gün uyuyordu acıkınca karnınıda doyuruyodu annesi inş sizde başlarsınız gezmelere:teytey::teytey:

benim kızımda öle Allaha şükür üzmedi beni şimdiye kadar..kızımdan sıkıntım yok da şu havalara gıcığım ben

ya bu arada çok kötü bişey yaptım kızım kucağımda gazını çıkartmaya çalışırken şakasına o kıpırdıyo diye -bana bak yerim seni- dedim dudağını büktü bende hoşuma gitti eşim gelince yaptım biz güldük ama şimdi bugün farkettim çocuk hassalaştı eşime baksana bi dedim dudağını büktü:gitme: ne akılsızım ben yaa:mymeka:

oy oy kıyamam yaaa evet hassas oluyolar benim oğluşumda çok alıngan onunla hiç yüksek seste konuşmicaksın anne sen bana bağırdın diyo bana yok oğlum sesim çok çıktı diyorum ama yok sen bağırdın diyo yaa yerim ben onları çok tatlı hepsi yaaaŞeniz

bi da yapmıcam:mymeka: ama çok tatlı ouyo dudak büküyo:jeyyar:

vaveyla_esk,
tesekkür ederiz teyzesi..
bizim yerimizede gezinzemuszemus

tünaydin,
nerdesiniz kizlar? kimse ugramamis bugün!!!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…