sağol kamtünaydınnn kızlarrr nasılsınızzz
derincim hayırla kucağına almak nasip etsin mevlam bebişimiz erkekmiş maşallah isminide düşünmeye başlmamışsınızzz dar evle uğraşmak zordur bilirim allah kolaylık versin canımmm
ızabellacım sen nasılsın tatlımmm
kevsercim naber tatlımmm
düğün bitimine kadar rosemm unutalım zatenn
gülzeynocum nasılsın canımmm
nasılsın canımmm ben iyim çok şükür kızçene çok geçmiş olsunn oh ne güzel ütünüde yapmışsın bende dün akşam yaptım-tatlicadiarzu- ne zormuş yahu hem çalışmak hem ev işleri allahtan kocacığım varda hafifletiyo işlerimi sağolsun canım burasıda öyle çok soğuk ısınmadı hala hava sağlık olsun napalım hadi size afiyet olsun kızçenlecokacimcoookcokacimcoookGünaydiiiiiiiinnn,
kizlar nasilsiniz?
derimcim, allah kolaylik versin sana canim..umarim hersey istedigin gibi olur..esinide umarim ikna edersin..kaydirigubbakcemile5
rosemm, allah tamamina erdirsin... keske dügününüze gelme firsati olsa uzuuuun zamandir dügüne filan gitmedim canim cekti valla...zemuszemus
kevser izabella,gülzeyno herkese iyidir umarim :1hug:
bende kalktigimdan beri ütü yapiyordum yeni bitirdim...
kizcem hasta biraz teyzeleri bogazi sis, birde burnu akiyor öksürüyor.. bu hafta hic gitmedi yuvaya.. canida sIkIliyor evde... cok soguk burasi -3 derece bugün... havalar isinmadi gitti, bu kis cok agir gecti burasi..sicak günleri dört gözle bekliyoz..
simdik kizcemle kahvalti yapicaz öperiz sizleri..
:1hug:
teşekkürler canım inşallah.opuyorumnanaktanGünaydiiiiiiiinnn,
kizlar nasilsiniz?
derimcim, allah kolaylik versin sana canim..umarim hersey istedigin gibi olur..esinide umarim ikna edersin..kaydirigubbakcemile5
rosemm, allah tamamina erdirsin... keske dügününüze gelme firsati olsa uzuuuun zamandir dügüne filan gitmedim canim cekti valla...zemuszemus
kevser izabella,gülzeyno herkese iyidir umarim :1hug:
bende kalktigimdan beri ütü yapiyordum yeni bitirdim...
kizcem hasta biraz teyzeleri bogazi sis, birde burnu akiyor öksürüyor.. bu hafta hic gitmedi yuvaya.. canida sIkIliyor evde... cok soguk burasi -3 derece bugün... havalar isinmadi gitti, bu kis cok agir gecti burasi..sicak günleri dört gözle bekliyoz..
simdik kizcemle kahvalti yapicaz öperiz sizleri..
:1hug:
nasılsın canımmm ben iyim çok şükür kızçene çok geçmiş olsunn oh ne güzel ütünüde yapmışsın bende dün akşam yaptım-tatlicadiarzu- ne zormuş yahu hem çalışmak hem ev işleri allahtan kocacığım varda hafifletiyo işlerimi sağolsun canım burasıda öyle çok soğuk ısınmadı hala hava sağlık olsun napalım hadi size afiyet olsun kızçenlecokacimcoookcokacimcoook
aminnnnn tatlım allah herkese benimki gibi bir eş nasipetsin o olmasa ben zaten ooo kafayı yerdim heralde bende hiç sevmem kot pantolonları ütülemeyi ne sinir bozucu ama bende akşamları yapıyorum işlerimi hafta sonuna kalmasın diye çok gezenteyimdirde ben iki günüm gezmekle geçeriste geldim...
izabellem, bende iyiyim..sagol teyzesi.. kizimda iylesse cok iyi olucak
ütüm cok birikmisti bu sefer en sevmedigimde kot pantolonlari ütülemek mirmirmirmir
kocaciginada masallah, darisi tüm bekarlara diyeyim alkisalkisalkis
ben evde oldugum icin haliyle bütün ev isi bende :bbo: keske bende calissam..
teşekkürler canım inşallah.opuyorumnanaktan
sana da çok geçmiş olsun zor çocukların hasta olması....:teselli:
aminnnnn tatlım allah herkese benimki gibi bir eş nasipetsin o olmasa ben zaten ooo kafayı yerdim heralde bende hiç sevmem kot pantolonları ütülemeyi ne sinir bozucu ama bende akşamları yapıyorum işlerimi hafta sonuna kalmasın diye çok gezenteyimdirde ben iki günüm gezmekle geçer
gezerim tabi canım benimde akrabalarım var yurt dışında onlarda aynı hiç bir yere çıkamamktan şikayetçiler çok üzülüyorum ben onlara hep soğuk hep soğuk diyolar sağlık olsun napalım insan doğduğu yerde değil doyduğu yerde artık evet duydum o filmi git tabi fıstığımızın da azcık gözü gönlü açılsınkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilecok iyi yapiyosun hafta sonuda bol bol gez benim yerimede malum soguklarda biz bir yere cikamiyoruz..
ama belki bu hafta sonu bizde sinemaya gideriz.. güzel cocuk sinemalari var... yasi filme uyarsa tabi kicemin..duymussunuzdur,Alice harikalar diyarinda..
aleyküm selam tatlım ama ne o öyle ce deyip kaçmışsın hemensenağlamasenağlamaselaamünaleyküm bacılarkaydirigubbakcemile3
nasılsınız..ne konuşuyorsunuz okiim bakalımfisfisfis
olursun tatlım azcık daha büyüsün bıcırığın havalarda ısınsın at arabasına ohhh gezmeye valla ben oğlum haziran doğumlu kırkı çıktı ben gezmelerde atıyodum arabasına çokda usluydu halada öyle bütün gün uyuyordu acıkınca karnınıda doyuruyodu annesi inş sizde başlarsınız gezmelere:teytey::teytey:madre geçmiş olsun kızına..
izabelle ben de gezenti olmak istiyoruuum artık
ne bileyim sarıydın az önce sen gitin sandımakannehirakannehirburadayım gitmediim ki:sm_cool:
ne bileyim sarıydın az önce sen gitin sandımakannehirakannehir
oy oy kıyamam yaaa evet hassas oluyolar benim oğluşumda çok alıngan onunla hiç yüksek seste konuşmicaksın anne sen bana bağırdın diyo bana yok oğlum sesim çok çıktı diyorum ama yok sen bağırdın diyo yaa yerim ben onları çok tatlı hepsi yaaaŞenizbenim kızımda öle Allaha şükür üzmedi beni şimdiye kadar..kızımdan sıkıntım yok da şu havalara gıcığım ben
ya bu arada çok kötü bişey yaptım kızım kucağımda gazını çıkartmaya çalışırken şakasına o kıpırdıyo diye -bana bak yerim seni- dedim dudağını büktü bende hoşuma gitti eşim gelince yaptım biz güldük ama şimdi bugün farkettim çocuk hassalaştı eşime baksana bi dedim dudağını büktü:gitme: ne akılsızım ben yaa:mymeka: