Kz Anneleri gelin bizde coalm

zemuszemusslm kizlar,

rosemm ve izabelle ikinizedecok gecmis olsun..

rosemm dügününüzede az kalmis kiyafetini sectinmi hihoyyyt

vaveyla_esk merhaba canim...

diger kizlar nerdesiniz unuttunuzmu burayi???

benim kizce hala iylesmedi bugün artti bile öksürük birde gecmek bilmeyen dudak cevresi kurulugu catliyor yara oluyor minnosumun dudaklari krem vermisti doktor ama yeterli gelmedi bugün gene götürücem doktora..

Allah herkese sifa versin kuzucugumada...

caaanım sen de mi hastasın yaa..çok geçmiş olsun..ne oluyor size böyle..dikkat edin kendinizee
sağol canım bugün daha iyiyim sanırım salgın var etmemmi gülüm oğluşuma geçmesin diye öpüp koklayamıyom iki gündür-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

zemuszemusslm kizlar,

benim kizce hala iylesmedi bugün artti bile öksürük birde gecmek bilmeyen dudak cevresi kurulugu catliyor yara oluyor minnosumun dudaklari krem vermisti doktor ama yeterli gelmedi bugün gene götürücem doktora..

sağol tatlım evet kimse uramaz oldu baraya artık kızınada çok geçmiş olsun ayy kıyamaz teyzesi ona bilirim dudak çevresi kuruluğunu çok canı acıyo insanın amin tatlım allah herkese şifa versin:Saruboceq::Saruboceq:

zemuszemusslm kizlar,

canım çocuklarda zor oluyor işte hastalık bir türlü geçmek bilmiyor..umarım hemen iyileşir..

emelimdemi
hasta olmuş ah ahh vah bize:sinifsinif:
ayy biz neyseyde madrenin kuzucuğu düzelsin hemen inşallah kıyamam onlara ben
vaveyla cığım benim abimin oğlunu ben büyüttüm birbirimize çok bağlıyız birbirimize anlıycan o evleniyo hemde benim evlendiğimden beri kızım kızım dediğim biriyle
çok samimi arkadaşımın kızıylaa çok mutlu olduk haberi alınca ee ama iş bana düştü tabi
2 taraflı evlendiriyorum yani
Kızın anneside sağ olsun herşeyi yıktı üstüme EE diğer taraftan yengemde bensiz bişey yapmak istemiyo guclubacismile kaldı işler başıma yani.Ama hiç şikayetçi değilim çok şükür ki.Çokta severek yapıyorum bi erkek tarafı oluyorum bi kız tarafı:roflol:
Siz beni bilmemzsiniz madreyle ben çok enerjiğimdir ama nolduysa bu ara hep hastalanıyorum eski gücümü kazanmam lazımm
kızlarrr gelinde bana destek olun yaaa rosem sen yaparsın deyinn heyyyyy nerdesinizzzzzzzzz:sm_confused:

sen yaparsın sen aslansın be rosem:sm_cool: lumunekankayizsmile
hayırlı olsun düğününüz şimdiden..

ya enerjiklik demişken ben ne olucam böyle kurudum gittim zıp zıp olmaktanÇok üzgünüm çoook
rosem yardıma ihtiyacın warsa jetimle oradayımdelikafadulden

ya enerjiklik demişken ben ne olucam böyle kurudum gittim zıp zıp olmaktanÇok üzgünüm çoook
rosem yardıma ihtiyacın warsa jetimle oradayımdelikafadulden

yetiş mutfağımı temizliyorum :roflol:
ay napim acık gözüm açıldıya bu gün duramadım yine küveti hep üstünden ovuyodum ne zamandır bi giriştim ona aa benim kuvet parlıyomuş meğer :roflol:
şimdi sırada mutfak dolaplarının kapakları var ee eserse içinede sıra gelir belkisüprizzzzz
ha gayret olacak diye diye yapim bari

iyi dilekleriniz icin saolun kizlar..

rosemm,banada versene canim su enerjinden cok lazimda bu aralar canim hep uyumak istiyo mirmir kedi gibi...:1closedeyes:

günesli havada temizlik yapmayi severim aksine bugünde karanlik kasvetli bi hava var mirmirmirmir

iyi dilekleriniz icin saolun kizlar..

rosemm,banada versene canim su enerjinden cok lazimda bu aralar canim hep uyumak istiyo mirmir kedi gibi...:1closedeyes:

günesli havada temizlik yapmayi severim aksine bugünde karanlik kasvetli bi hava var mirmirmirmir

ah be gülüm işte bende onu tekrar kazanmaya bakıyorum banada bi kedilik geldiki sorma
boshayallersmile

bahardan olsa gerek mirmirmirmir birazdan kizcemi doktora götürücem

hazirlanmamiz lazim ..

gittim bile.....

yetiş mutfağımı temizliyorum :roflol:
ay napim acık gözüm açıldıya bu gün duramadım yine küveti hep üstünden ovuyodum ne zamandır bi giriştim ona aa benim kuvet parlıyomuş meğer :roflol:
şimdi sırada mutfak dolaplarının kapakları var ee eserse içinede sıra gelir belkisüprizzzzz
ha gayret olacak diye diye yapim bari

vıjjjttt geldimama sen gitmişin evde bulamadım:1rolleyes:

iyi akşamlar kızlarrr benimde boğazlar şişti sesim kısıldı...
kızımında sürekli burnu akıyoo bu nedir yaa geçsin artıkk!!!akannehir

iyi akşamlar kızlarrr benimde boğazlar şişti sesim kısıldı...
kızımında sürekli burnu akıyoo bu nedir yaa geçsin artıkk!!!akannehir

sizdemi.. vah halimize allah hepimize sifa versin .tam hastalik havasi mevsim degisiyo normal.. salgin var ortalikta.. bende doktora götürdüm kuzumu bogazinda bakteri yerlesmi oy oy oy antibiyotik aldik geldik dudaklari icinde baska bir krem verdi...biz bisi degilde kuzucuklar hasta oldumu ben daha cok hasta oluyorum üzüntüden:çok üzgünüm:

sizdemi.. vah halimize allah hepimize sifa versin .tam hastalik havasi mevsim degisiyo normal.. salgin var ortalikta.. bende doktora götürdüm kuzumu bogazinda bakteri yerlesmi oy oy oy antibiyotik aldik geldik dudaklari icinde baska bir krem verdi...biz bisi degilde kuzucuklar hasta oldumu ben daha cok hasta oluyorum üzüntüden:çok üzgünüm:
günaydın kızlarr..opuyorumnanaktan
madre vallahii çok kötüü her ikimizin de hasta olmasıı sersem gibiyimm ben bir de hamileyim düşünsene!!!:sinifsinif:

SLM kizlar..opuyorumnanaktan

derin55 canim seni cok iyi anliyorum hamileyken ilacda alamiyosun da haliyle cabuk atlasirsniz umarim

kacaklar nirde guclubacismile

kamilece
izabelle
rosemm
vaveyla_esk
gülzeyno

yazdim iste tahtaya ugramayina yazicam bundan sonraaklinialirimsmile

Son düzenleme:
ben geldim sil adımı...
ama acık işlerim var kokoşluğum tuttu yine .Dün evime bakım yaptım bugün kendime
bayanssulusmilebayanssulusmile
hastalıktı yorgunluktu derken kendime zaman ayıramadım bugün bi güzelleşim anacımdelikafadulden

ben geldim sil adımı...
ama acık işlerim var kokoşluğum tuttu yine .Dün evime bakım yaptım bugün kendime
bayanssulusmilebayanssulusmile
hastalıktı yorgunluktu derken kendime zaman ayıramadım bugün bi güzelleşim anacımdelikafadulden
hos geldin
sildimzemuszemus

bende saclarimi boyadim karamel rengine.. pek karamel gibi olmadi findik kabugu gibi oldu
kendi sac rengimde findik kabuguydu pek fark olmadi yani kaydirigubbakcemile3 ama tek tük beyazlarim vardi onlar yok oldu:jeyyar:
hadi kolay gelsin sana güzelles anacim opuyorumnanaktan

kamilece
gülzeyno
izabelle
vaveyla_esk

kara listede elim belimde bi kasim yukarida

:)))

Son düzenleme:
selam millettt ahanda kara liste yapılmış ben geldim kurtuldum ohhh derin geçmiş olsun tatlım ayyy hamilesinde hiç çekilmez bu hastalık şimdi haakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

X