selammmmmmmmm
offf öğrenemedim bu kız kocasının başına doğum gününde ne çorap ördü diye çatladım vallaa.....Çok üzgünüm çoook
pardon hayatımcığım eski iş yerimden stajyerim aradıda onunla tel da konuştum güzelim
naber kevser günaydın....opuyorumnanaktangünaydın kızlar günaydınnnnnnn
merhaba tatlım iyim canım çalışıyorum sen nasılsın Şenizgünaydın kızlarr...opuyorumnanaktan
merhaba emel nasılsın?
sanada güneydın kevserciğim nasılsın canımmkaydirigubbakcemile3günaydın kızlar günaydınnnnnnn
gece uykum kaçtıı sinirim bozuldu hamilelik psikolojisi sanırım ama şimdi iyiyim isim falan düşündüm bebişe...merhaba tatlım iyim canım çalışıyorum sen nasılsın Şeniz
iyi ol tabi tatlım olur hamileyken oluyo malesef böyle şeyler oo isim falanda düşünmeye başlamışız ne güzel odayı falanda tabi yaa düşünmek lazım hele benim gibi çok seçici ve kararsızsan an:roflol::roflol:ca 9 ayda halledersin herşeyigece uykum kaçtıı sinirim bozuldu hamilelik psikolojisi sanırım ama şimdi iyiyim isim falan düşündüm bebişe...
sonra odayı nasıl yapacaz diye düşündümm iştee olur olmaz düşünüppp durummm....fisfisfis
yok canım kararsız değilim yerim dar neyi nasıl sığdırırım diye düşünüyorum.iyi ol tabi tatlım olur hamileyken oluyo malesef böyle şeyler oo isim falanda düşünmeye başlamışız ne güzel odayı falanda tabi yaa düşünmek lazım hele benim gibi çok seçici ve kararsızsan an:roflol::roflol:ca 9 ayda halledersin herşeyi
hımm evet o daha zor benimde evim küçük bnede istediğim gibi dayayıp döşeyemedim oğluşumun odasını beşiğini almıştık napalım sağlık olsun bnede istiyorum büyük ev ama malum kiralar resmen el yakıyo biraz daha idare etcez artık böylesenağlamasenağlamayok canım kararsız değilim yerim dar neyi nasıl sığdırırım diye düşünüyorum.
eşimde bir türlüü taşınmak istemedii burdan...:mymeka:
emelciğim işte bizim sorunumuz kira değil...:1no2:hımm evet o daha zor benimde evim küçük bnede istediğim gibi dayayıp döşeyemedim oğluşumun odasını beşiğini almıştık napalım sağlık olsun bnede istiyorum büyük ev ama malum kiralar resmen el yakıyo biraz daha idare etcez artık böylesenağlamasenağlama
ha o başka tabi eşinde azcıkda sizi düşünsün canımm ama derin biliyomusun valla ben tek katlı bir eve razıyım apartman zor canım yaa heleki anlayışsız komşular varsa birde bitti yani ses gürültü hiç eksik olmuyo bazen çekilir gibi değil anlicanemelciğim işte bizim sorunumuz kira değil...:1no2:
burası müstakil ev eşim apartmanda yaşamak istemiyor yoksa çok süper evler var ve de işyerine çok yakın diye çıkmak istemiyoo...
tamamen kendi çıkarlarıı için yani....
evet eşim de sevmiyor ama müstakil evin bakımı zor çatı aktı geçende ev sahipleri de oralı olmuyo pek..-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ha o başka tabi eşinde azcıkda sizi düşünsün canımm ama derin biliyomusun valla ben tek katlı bir eve razıyım apartman zor canım yaa heleki anlayışsız komşular varsa birde bitti yani ses gürültü hiç eksik olmuyo bazen çekilir gibi değil anlican
aminn canım.tünaydınnn kızlarrr nasılsınızzz
derincim hayırla kucağına almak nasip etsin mevlam bebişimiz erkekmiş maşallah isminide düşünmeye başlmamışsınızzz dar evle uğraşmak zordur bilirim allah kolaylık versin canımmm
ızabellacım sen nasılsın tatlımmm
kevsercim naber tatlımmm
düğün bitimine kadar rosemm unutalım zatenn
gülzeynocum nasılsın canımmm