Kz Anneleri gelin bizde coalm

offf öğrenemedim bu kız kocasının başına doğum gününde ne çorap ördü diye çatladım vallaa.....Çok üzgünüm çoook

yok canım ya normal geçti ben akıllandım artık eski delülüm yokdelikafaduldenlaelaelaelaelae

[/COLOR][/FONT]
pardon hayatımcığım eski iş yerimden stajyerim aradıda onunla tel da konuştum güzelim

Önemli degil hayatım anladım baska işin oldugunu...

Kızlar günaydın hepinize güzel bir gün diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın kslarrrrrrr herkese benden mis gibi kokulu öpücüklerrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanzemuszemuszemuszemuszemuszemus

günaydın kızlarr...opuyorumnanaktan
merhaba emel nasılsın?

merhaba tatlım iyim canım çalışıyorum sen nasılsın Şeniz
gece uykum kaçtıı sinirim bozuldu hamilelik psikolojisi sanırım ama şimdi iyiyim isim falan düşündüm bebişe...
sonra odayı nasıl yapacaz diye düşündümm iştee olur olmaz düşünüppp durummm....fisfisfis

iyi ol tabi tatlım olur hamileyken oluyo malesef böyle şeyler oo isim falanda düşünmeye başlamışız ne güzel odayı falanda tabi yaa düşünmek lazım hele benim gibi çok seçici ve kararsızsan an:roflol::roflol:ca 9 ayda halledersin herşeyi

yok canım kararsız değilim yerim dar neyi nasıl sığdırırım diye düşünüyorum.
eşimde bir türlüü taşınmak istemedii burdan...:mymeka:

yok canım kararsız değilim yerim dar neyi nasıl sığdırırım diye düşünüyorum.
eşimde bir türlüü taşınmak istemedii burdan...:mymeka:
hımm evet o daha zor benimde evim küçük bnede istediğim gibi dayayıp döşeyemedim oğluşumun odasını beşiğini almıştık napalım sağlık olsun bnede istiyorum büyük ev ama malum kiralar resmen el yakıyo biraz daha idare etcez artık böylesenağlamasenağlama

emelciğim işte bizim sorunumuz kira değil...:1no2:
burası müstakil ev eşim apartmanda yaşamak istemiyor yoksa çok süper evler var ve de işyerine çok yakın diye çıkmak istemiyoo...
tamamen kendi çıkarlarıı için yani....

-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- ha o başka tabi eşinde azcıkda sizi düşünsün canımm ama derin biliyomusun valla ben tek katlı bir eve razıyım apartman zor canım yaa heleki anlayışsız komşular varsa birde bitti yani ses gürültü hiç eksik olmuyo bazen çekilir gibi değil anlican

evet eşim de sevmiyor ama müstakil evin bakımı zor çatı aktı geçende ev sahipleri de oralı olmuyo pek..
yeni üç katlı binalar var onlara bakalım diyorum ama istemiyor çalışma odası yatak odaları derken ev tıka basa dolduu...:1shok:

tünaydınnn kızlarrr nasılsınızzz
derincim hayırla kucağına almak nasip etsin mevlam bebişimiz erkekmiş maşallah isminide düşünmeye başlmamışsınızzz dar evle uğraşmak zordur bilirim allah kolaylık versin canımmm
ızabellacım sen nasılsın tatlımmm
kevsercim naber tatlımmm
düğün bitimine kadar rosemm unutalım zatenn
gülzeynocum nasılsın canımmm

aminn canım.
evet sığamıyoruz artık geniş aile oluyoruz...
sen nasılsın kamileciğim?:1hug:

Günaydiiiiiiiinnn,

kizlar nasilsiniz?

derimcim, allah kolaylik versin sana canim..umarim hersey istedigin gibi olur..esinide umarim ikna edersin..kaydirigubbakcemile5

rosemm, allah tamamina erdirsin... keske dügününüze gelme firsati olsa uzuuuun zamandir dügüne filan gitmedim canim cekti valla...zemuszemus

kevser izabella,gülzeyno herkese iyidir umarim :1hug:

bende kalktigimdan beri ütü yapiyordum yeni bitirdim...

kizcem hasta biraz teyzeleri bogazi sis, birde burnu akiyor öksürüyor.. bu hafta hic gitmedi yuvaya.. canida sIkIliyor evde... cok soguk burasi -3 derece bugün... havalar isinmadi gitti, bu kis cok agir gecti burasi..sicak günleri dört gözle bekliyoz..

simdik kizcemle kahvalti yapicaz öperiz sizleri..

:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…