sağol canım bugün daha iyiyim sanırım salgın var etmemmi gülüm oğluşuma geçmesin diye öpüp koklayamıyom iki gündür-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-caaanım sen de mi hastasın yaa..çok geçmiş olsun..ne oluyor size böyle..dikkat edin kendinizee
sağol tatlım evet kimse uramaz oldu baraya artık kızınada çok geçmiş olsun ayy kıyamaz teyzesi ona bilirim dudak çevresi kuruluğunu çok canı acıyo insanın amin tatlım allah herkese şifa versin:Saruboceq::Saruboceq:zemuszemusslm kizlar,
rosemm ve izabelle ikinizedecok gecmis olsun..
rosemm dügününüzede az kalmis kiyafetini sectinmi hihoyyyt
vaveyla_esk merhaba canim...
diger kizlar nerdesiniz unuttunuzmu burayi???
benim kizce hala iylesmedi bugün artti bile öksürük birde gecmek bilmeyen dudak cevresi kurulugu catliyor yara oluyor minnosumun dudaklari krem vermisti doktor ama yeterli gelmedi bugün gene götürücem doktora..
Allah herkese sifa versin kuzucugumada...
zemuszemusslm kizlar,
rosemm ve izabelle ikinizedecok gecmis olsun..
rosemm dügününüzede az kalmis kiyafetini sectinmi hihoyyyt
vaveyla_esk merhaba canim...
diger kizlar nerdesiniz unuttunuzmu burayi???
benim kizce hala iylesmedi bugün artti bile öksürük birde gecmek bilmeyen dudak cevresi kurulugu catliyor yara oluyor minnosumun dudaklari krem vermisti doktor ama yeterli gelmedi bugün gene götürücem doktora..
Allah herkese sifa versin kuzucugumada...
ya enerjiklik demişken ben ne olucam böyle kurudum gittim zıp zıp olmaktanÇok üzgünüm çoook
rosem yardıma ihtiyacın warsa jetimle oradayımdelikafadulden
iyi dilekleriniz icin saolun kizlar..
rosemm,banada versene canim su enerjinden cok lazimda bu aralar canim hep uyumak istiyo mirmir kedi gibi...:1closedeyes:
günesli havada temizlik yapmayi severim aksine bugünde karanlik kasvetli bi hava var mirmirmirmir
yetiş mutfağımı temizliyorum :roflol:
ay napim acık gözüm açıldıya bu gün duramadım yine küveti hep üstünden ovuyodum ne zamandır bi giriştim ona aa benim kuvet parlıyomuş meğer :roflol:
şimdi sırada mutfak dolaplarının kapakları var ee eserse içinede sıra gelir belkisüprizzzzz
ha gayret olacak diye diye yapim bari
iyi akşamlar kızlarrr benimde boğazlar şişti sesim kısıldı...
kızımında sürekli burnu akıyoo bu nedir yaa geçsin artıkk!!!akannehir
günaydın kızlarr..opuyorumnanaktansizdemi.. vah halimize allah hepimize sifa versin .tam hastalik havasi mevsim degisiyo normal.. salgin var ortalikta.. bende doktora götürdüm kuzumu bogazinda bakteri yerlesmi oy oy oy antibiyotik aldik geldik dudaklari icinde baska bir krem verdi...biz bisi degilde kuzucuklar hasta oldumu ben daha cok hasta oluyorum üzüntüden:çok üzgünüm:
hos geldinben geldim sil adımı...
ama acık işlerim var kokoşluğum tuttu yine .Dün evime bakım yaptım bugün kendime
bayanssulusmilebayanssulusmile
hastalıktı yorgunluktu derken kendime zaman ayıramadım bugün bi güzelleşim anacımdelikafadulden