Kz Anneleri gelin bizde coalm

İyiyim canım misafirim vardı simdi kalktı bende damladım buraya

Günaydın kız anneleriiiii
Uyanın artık saat 10 a geliyo hala kimse yooooklmaz:lmaz:lmaz::dilcikar::dilcikar::dilcikar:naniknaniknaniknanik

günaydına.s.
ben uyanmıştım gülzeynocum gözümü dinlendiriyodum sadecesırnaşık şey

iyi günlerrr kızlarrrr
gülzeynom sabah diğer topiğe uğradım buraya uğrayamadımm
uyumuyordum canımmm, işlere el attım halledip geldimmm şimdide sofra hazırlayacağımm kızlar yemeğe gelmek üzerelerrr görüşmek üzereeee öpüldünüzzz

tüm kiz annelerine günaydiiiiiinnnn zemuszemus

bende erken kalktim ev isleriyle ugrasiyordum..birazini bitirdim simdi sabah sabah cekirdek citliyomdelikafadulden

merhaba tatlışlar

bende dünya kadınlar gününüzü kutlarım acık geç oldu ama idare edin artık:kedi:

nasılsınız bakalım oo erkenden gelinmiş ya

Benimde evlenecek olan yiğenim kalıyo bende yani bu sabah geldik kalacak.Sabah aldım onu nişanlısına kahvaltıya gittik.
ayy çok yemişim -tatlicadiarzu-
Şimdi onlara arabayı verdim Allahın izniyle nikah işlemlerine başlıyolar.:teytey:

kızlar düğünümüz var ona göre ha hazırlanın bakalım yakın uzak tanımam hepiniz şimdiden davetlimsiniz kaydirigubbakcemile3
çoook öpüyorum tatlışlarım sizi

günaydına.s.
ben uyanmıştım gülzeynocum gözümü dinlendiriyodum sadecesırnaşık şey
Tabi canım tabi öyledir:roflol::roflol::roflol:
tüm kiz annelerine günaydiiiiiinnnn zemuszemus

bende erken kalktim ev isleriyle ugrasiyordum..birazini bitirdim simdi sabah sabah cekirdek citliyomdelikafadulden

Afdiyet olsun canım sanada

Ohhh erkenden bitirmişsin işleri masallah simdi kızlarda gitmiştir artık gelde iki cift laf edelim hazır rosemide yakalamıskenolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Hosgeldin canım demek düğün yakında hadi hayırlısı bakalım kolay gelsin tatlı telaslaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam zeynommmmmkaydirigubbakcemile3
naber canım benimki kursa gitti .Sabah okula gitmedi zilli abisi gelecek diyekaydirigubbakcemile2

Merhaba canım hosgeldin
Bu sene son senesi demi hayırlısıyla güzel bi okula yerlesir insallah:Saruboceq::Saruboceq:
selam zeynommmmmkaydirigubbakcemile3
naber canım benimki kursa gitti .Sabah okula gitmedi zilli abisi gelecek diyekaydirigubbakcemile2

Bugün izabellede gelmedi yine uyuya mı kaldı acaba iş basında:uhm::roflol::roflol:

Rosemcim ben kacıyorum seninde işin var galiba yazmıyosun
Görüsmek üzere hoscakal:teytey::teytey:a.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Rosemcim ben kacıyorum seninde işin var galiba yazmıyosun
Görüsmek üzere hoscakal:teytey::teytey:a.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

pardon hayatımcığım eski iş yerimden stajyerim aradıda onunla tel da konuştum güzelim

slm kızlar..nasılsınız..derin oğlunu Allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin..

selam tatlım ayy çok sevindim yaa ne güzel birde erkeğin oluyo insan daha ne ister saglıcakla miss gibii kokusuyla gelsin inş:Saruboceq::lepi::lepi:

derin55, arkadasim hamile oldugunu bilmiyordum,saglicakla dogur insallah ne mutlu sana ikinci bebis yolda..
teşekkür ederim kızlar...opuyorumnanaktan
zeynocuğum benim kızımın da maşşallahı var hiç aratmadıı erkek çocuğunu hatta daha da beterhihoyyyt alışkınız biz ama bakalımm bu nasıl bi veled olacak????

derinciğim bebeğimiz bir beyefendiymiş ha:roflol::roflol:

Bugün izabellede gelmedi yine uyuya mı kaldı acaba iş basında:uhm::roflol::roflol:
herkese selam kızlarrr bende diyom kulaklarım niye çınlıyo yok tatlım uyumadım bugün giden gelen fazla oldu bugün onun için giremedim ohh herkes iyi sevindim öpüldünüz tarafımdanŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…