- 11 Aralık 2007
- 1.974
- 0
- Konu Sahibi kSo
- #5.001
İyiyim canım misafirim vardı simdi kalktı bende damladım buraya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende burdaymıssın sonra gördüm canım merhabaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Tabi canım tabi öyledir:roflol::roflol::roflol:günaydına.s.
ben uyanmıştım gülzeynocum gözümü dinlendiriyodum sadecesırnaşık şey
tüm kiz annelerine günaydiiiiiinnnn zemuszemus
bende erken kalktim ev isleriyle ugrasiyordum..birazini bitirdim simdi sabah sabah cekirdek citliyomdelikafadulden
Ohhh erkenden bitirmişsin işleri masallah simdi kızlarda gitmiştir artık gelde iki cift laf edelim hazır rosemide yakalamıskenolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileiyi günlerrr kızlarrrr
gülzeynom sabah diğer topiğe uğradım buraya uğrayamadımm
uyumuyordum canımmm, işlere el attım halledip geldimmm şimdide sofra hazırlayacağımm kızlar yemeğe gelmek üzerelerrr görüşmek üzereeee öpüldünüzzz
merhaba tatlışlar
bende dünya kadınlar gününüzü kutlarım acık geç oldu ama idare edin artık:kedi:
nasılsınız bakalım oo erkenden gelinmiş ya
Benimde evlenecek olan yiğenim kalıyo bende yani bu sabah geldik kalacak.Sabah aldım onu nişanlısına kahvaltıya gittik.
ayy çok yemişim -tatlicadiarzu-
Şimdi onlara arabayı verdim Allahın izniyle nikah işlemlerine başlıyolar.:teytey:
kızlar düğünümüz var ona göre ha hazırlanın bakalım yakın uzak tanımam hepiniz şimdiden davetlimsiniz kaydirigubbakcemile3
çoook öpüyorum tatlışlarım sizi
selam zeynommmmmkaydirigubbakcemile3
naber canım benimki kursa gitti .Sabah okula gitmedi zilli abisi gelecek diyekaydirigubbakcemile2
Rosemcim ben kacıyorum seninde işin var galiba yazmıyosun
Görüsmek üzere hoscakal:teytey::teytey:a.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Ne güzel Allah sıralı vermiş saglıkla gelsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
Ama sonra demedi deme kız cocuguna benzemez harekete hoplayıp zıplayıp bogusmalara hazır ollülülülülülünaniknaniknaniknanikgamyoncuiremsugamyoncuiremsu:sm_cool::sm_cool::dance::lepi::lepi:
Sonra böyle olursunkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-Ama cok güzeldir anneliğin ikisinide yasayacaksın ne güzel
Ha bu arada kavgalarda cabasıalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
Bende simdiden korkutmayım gözünü Her zorlukla birlikte bir kolaylık vardır
slm kızlar..nasılsınız..derin oğlunu Allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin..
selam tatlım ayy çok sevindim yaa ne güzel birde erkeğin oluyo insan daha ne ister saglıcakla miss gibii kokusuyla gelsin inş:Saruboceq::lepi::lepi:
teşekkür ederim kızlar...opuyorumnanaktanderin55, arkadasim hamile oldugunu bilmiyordum,saglicakla dogur insallah ne mutlu sana ikinci bebis yolda..
umarım öyle olur teyzesi...derinciğim bebeğimiz bir beyefendiymiş ha:roflol::roflol:
herkese selam kızlarrr bende diyom kulaklarım niye çınlıyo yok tatlım uyumadım bugün giden gelen fazla oldu bugün onun için giremedim ohh herkes iyi sevindim öpüldünüz tarafımdanŞenizBugün izabellede gelmedi yine uyuya mı kaldı acaba iş basında:uhm::roflol::roflol:
selammmmmmmmm
merhaba kızlar....opuyorumnanaktanherkese selam kızlarrr bende diyom kulaklarım niye çınlıyo yok tatlım uyumadım bugün giden gelen fazla oldu bugün onun için giremedim ohh herkes iyi sevindim öpüldünüz tarafımdanŞeniz