Kz Anneleri gelin bizde coalm

hadi gözünüz aydın.nasıl geçti bakalım sınavınız annesi.
eminim benim meleğimin sınavı iyi geçmiştir.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
saol canım.rahatladım hemde nasıl.ama her tarafın inanılmaz ağrıyor canım.

saolun kızlar.teşekkür ederim.evet kızımın başından birşey çevirip vericem.
allah çok şükür bu kadarla atlattık.
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

saolun kızlar.teşekkür ederim.evet kızımın başından birşey çevirip vericem.
allah çok şükür bu kadarla atlattık.
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

tabii süsledin böcüğümüzü nazar değdi belki de kızımaa allh bidaha göstermesin inşallah..

kızım çanakkaleye gidecek orada yazlığımız var annemler abimler yiğenler hepsi orada şimdi ev çok büyük benimkide arkadaşı ile oraya gidecek yaz tatili için .bende gitmesini istiyorum gerçi ama içimde bi tuhaf olmuyo değil yanii geçen senede gitmişti ama bu sefer 2 ay görüşemiycez uzun süre...:çok üzgünüm:

yaaaaaaaaaaaaaa çenem düştüüüüüüüüüü tutunnn

2008 aralık annelerindeyim ama sizin yüzünüzden bana sataşmıyorsunuz kaşınıyomdaaa :)))

ah teyzesi sorma.nasıl şeker oldu inanamazsın.gerçektende öyle bende öyle düşünüyorum nazar değdi kızçeme.
oh ne güzel hayatım ya bencede gitsin.biraz kafasını dağıtır hayatım.yoksa burda ne yapıcak çocuk.sen çalışıyorsun baba çalışıyor.tek başına bütün gün.keşke birileride beni gönderse 2 ay bir yere hayatım.nerdeeeeeeeeeeeeeeeeee
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

yaaaaaaaaaaaaaa çenem düştüüüüüüüüüü tutunnn

kız niye düştü.dur tutuyim.......
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

2008 aralık annelerindeyim ama sizin yüzünüzden bana sataşmıyorsunuz kaşınıyomdaaa :)))

hee anlaşaıldı bunun derdi enerjisi fazla gelmiş bunun ebrummm ne yedin öyle fazla enerji yaptı sana :roflol:

bayıra karşı yatır beni tırmala beni kaşı beni ebrummmmmmm can ebrummm vayyy ebrummm kız ebrummm ohh ohhh yandan

hee anlaşaıldı bunun derdi enerjisi fazla gelmiş bunun ebrummm ne yedin öyle fazla enerji yaptı sana :roflol:
evet hayatım.ben bunun derdini anladım.
enişte yoktu herhalde hafta sonu.
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
bayıra karşı yatır beni tırmala beni kaşı beni ebrummmmmmm can ebrummm vayyy ebrummm kız ebrummm ohh ohhh yandan

gel hayatım seni bir tenhada kaşıyım.
şöyle yamacıma doğru gel.
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

ne o hayatım bu gün tam coşalım modundasın sen yaa
kocişine saramadın galibaa birikmiş taşıyooo
:roflol:

rosem nasıl biliyon akıllı gacısın ne diyim neyse acuktum kocamda geldi yemege götürcekmiş beni anca yemeğe götürsün zaten başka tııkkk yokkkk :)))

rosem nasıl biliyon akıllı gacısın ne diyim neyse acuktum kocamda geldi yemege götürcekmiş beni anca yemeğe götürsün zaten başka tııkkk yokkkk :)))

:roflol: :roflol: :roflol:
anam ne gacısın sen böyle.
adam ne yapsa yaranamıyor sana.yuh be........
:mymeka: :mymeka: :mymeka:

:roflol: :roflol: :roflol:
anam ne gacısın sen böyle.
adam ne yapsa yaranamıyor sana.yuh be........
:mymeka: :mymeka: :mymeka:

evet hayatım aynı fikirdeyim nankör bu bizim arkadaş nankörrrr
i

evet hayatım aynı fikirdeyim nankör bu bizim arkadaş nankörrrr
i

kesinlikle öyle.adam bir hafta içinde kaçıncı yemeğe çıkarıyor.bizimki hala sarıcak adam arıyor.daha ne istiyor bilmemki.
:uhm: :uhm: :uhm:

ben geldim kocişimi yedim ayyyyy pardon kocişimle yemek yedim :)))) geldimmmm

geldim geldim ayolcuğummm
ee benim kociş beni yemeğe çıkarmayınca bende elemanlarımla yemek yedim acık sohbet derken uzadı biraz öğle arası
aman sabah çok çalıştık zaten offf bıktım yaa şu okullar kapansada acık işler azalsa bari

nerde bizim koca düşmanı hatun gelmedimi daha
ne yiyo bu anlamadım valla
sırf adamı zarara soksun diye tıkınmıyosa nolim bende:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…