- 6 Şubat 2009
- 4.338
- 1
-
- Konu Sahibi kSo
GÜNAYDINNNNNNNNNNN.............:teytey::teytey:
neeli güzel bir hftaya daha günaydın şekerler..
ohh çok şükür sınav stresimiz bitti. aman neydi o öylee kızı rahat ettirecez diye göbeğimiz düştü ayol.EE artık ben omun hakkından gelmezmiyimm artık sınav mınav bittiğine göre :mymeka::roflol::roflol:
ee ebrum hadi geçmiş olsun hayatım sende rahatladın Şeniz
ama şekerim ne o öle hemen size zıplamışlar sabah sabahh:roflol::roflol: kız evlerinde kahvaltılıkmı yoktu yoksam..
kso hanfendi gene bol kaprisli bir gündesinhee tutturma benim şefliğimi bakim:mymeka:
öptüm öptüm hadiiia.s.a.s.
kamilem sen nasılsın hayatımmm nasıl geçti hafta sonunyerimseniben senide öperimŞeniz
saolun kızlar.teşekkür ederim.evet kızımın başından birşey çevirip vericem.
allah çok şükür bu kadarla atlattık.
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
yaaaaaaaaaaaaaa çenem düştüüüüüüüüüü tutunnn
ah teyzesi sorma.nasıl şeker oldu inanamazsın.gerçektende öyle bende öyle düşünüyorum nazar değdi kızçeme.tabii süsledin böcüğümüzü nazar değdi belki de kızımaa allh bidaha göstermesin inşallah..
kızım çanakkaleye gidecek orada yazlığımız var annemler abimler yiğenler hepsi orada şimdi ev çok büyük benimkide arkadaşı ile oraya gidecek yaz tatili için .bende gitmesini istiyorum gerçi ama içimde bi tuhaf olmuyo değil yanii geçen senede gitmişti ama bu sefer 2 ay görüşemiycez uzun süre...:çok üzgünüm:
yaaaaaaaaaaaaaa çenem düştüüüüüüüüüü tutunnn
2008 aralık annelerindeyim ama sizin yüzünüzden bana sataşmıyorsunuz kaşınıyomdaaa :)))
2008 aralık annelerindeyim ama sizin yüzünüzden bana sataşmıyorsunuz kaşınıyomdaaa :)))
evet hayatım.ben bunun derdini anladım.hee anlaşaıldı bunun derdi enerjisi fazla gelmiş bunun ebrummm ne yedin öyle fazla enerji yaptı sana :roflol:
bayıra karşı yatır beni tırmala beni kaşı beni ebrummmmmmm can ebrummm vayyy ebrummm kız ebrummm ohh ohhh yandan
bayıra karşı yatır beni tırmala beni kaşı beni ebrummmmmmm can ebrummm vayyy ebrummm kız ebrummm ohh ohhh yandan
ne o hayatım bu gün tam coşalım modundasın sen yaa
kocişine saramadın galibaa birikmiş taşıyooo
:roflol:
rosem nasıl biliyon akıllı gacısın ne diyim neyse acuktum kocamda geldi yemege götürcekmiş beni anca yemeğe götürsün zaten başka tııkkk yokkkk :)))
:roflol: :roflol: :roflol:
anam ne gacısın sen böyle.
adam ne yapsa yaranamıyor sana.yuh be........
:mymeka: :mymeka: :mymeka:
evet hayatım aynı fikirdeyim nankör bu bizim arkadaş nankörrrr
i