Kz Anneleri gelin bizde coalm

valla rosemmm batırdım adamı aman ailesine verip duruyor karar aldım yiyecem artık ohhh sefam olsun

valla rosemmm batırdım adamı aman ailesine verip duruyor karar aldım yiyecem artık ohhh sefam olsun

ohh sefan olsun arkadaşım ....
ama yerken dikkat ette 80kg yu aşma haaaaacokacimcoook:CüvCüv:

koca göbüşle dolanma ortalıkta sonraasırnaşık şey

tünaydınnlarrrrrr ne yapıyorsunuz bakalımm
ben öğle şekerlemsi yaptım geldimm:))))))))))))))))

Şenizselam kızlar bende geldimm baktım bizim kızlar burda hemen daldım nasılsınızzzdelikafaduldendelikafadulden

Şenizselam kızlar bende geldimm baktım bizim kızlar burda hemen daldım nasılsınızzzdelikafaduldendelikafadulden
hoşgeldin canımm şekerim bir kız doğur artık bu kadar kızannesinin yanıda canın çekmiyormu bakemkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3şöyle çıtır bir cimcimeyerimseniben

oh kızlar gelmiş bakıyorum.hoş geldiniz.
herkeşler yemeğini yedi herhalde.
benim canım bugün birşey istemedi.
ben daha öğlen yemeği yemedim.
canımda hiç istemiyor zaten.

oy oy oyyyy izabellamda gelmiş aman ne iyi etmişşşşŞeniz

oo kamilemmm şekerlemede yapmış mirmirmirmirohhh kız sizden rahat yok be ben burada bunaldım ayolcum yaaaaaaaa........

aa hadi soğuk bi dondurma yiyelim beyavv kendimize gelelimm kamilemm burdaysan bekliyoruz dondurmaları burada hiamiş yok merak etme koy şekerimmm....naniknanik

hihoyyythoşbulduk tatlım gelebilirim değilmi bo topiğe hani benim küçük erkekim varya o yüzden dedim:roflol::roflol::roflol:

oyyy yerim ben o prensimiziiiiiiii..........

aa ebrum acık bişeyler yee bak dondurma yicez şimdiii kamilem bundan sonra kahve değilde dondurma isterizzzz biz çalışanları acık serinlet şekerim senin kahvelerinin yerinide bişey tutmaz ama...:1hug:

koymam mı gewliyor şimdi afiyet olsunnn
banana_split.jpg

hoşgeldin canımm şekerim bir kız doğur artık bu kadar kızannesinin yanıda canın çekmiyormu bakemkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3şöyle çıtır bir cimcimeyerimseniben
ŞenizŞenizhoşbulduk tatlımmm valla kız olucanı bilsem hemen doğururum birtane ayol:roflol::roflol: aaaaa teyzeleri benim oğluşumun doğum günü bugün 2yaşına girdi uyuyo şimdi uyansın pastasını almaya çıkıcaz:teytey::teytey::teytey:

koymam mı gewliyor şimdi afiyet olsunnn
banana_split.jpg

offffffffff kamileme bakın beee........

işte benim arkadaşım bak gene yetişti görüyormusunuz kızlar allah razı olsun ohhhhh içimde yanmıştı haaa...hayatım bide ne güzel bulmuşsun öyle
tam benlik rengarenk cıvıl cıvılhihoyyythihoyyyt

saolasın kamilemmmmmmmmmmma.s.a.s.a.s.

rosem bana koca göbek diyor sizlerde habire yemek içmek peşindesiniz şiştim kız sayenizde

ŞenizŞenizhoşbulduk tatlımmm valla kız olucanı bilsem hemen doğururum birtane ayol:roflol::roflol: aaaaa teyzeleri benim oğluşumun doğum günü bugün 2yaşına girdi uyuyo şimdi uyansın pastasını almaya çıkıcaz:teytey::teytey::teytey:

aaaaaaaaaa tahamızın doğum günüymüşşş

iyiki doğmuş tahacığım.. inşallah uzun seneler yaşar sağlıkla mutlulukla allah kötü gün göstermesin inşallahh annesine babasına vatanına mutu bi evlat olsun inşallahh

ak sakallı dede olsun inşalahhhhhh:Saruboceq:

öp bizim için erkekimiziopuyorumnanaktan

rosem bana koca göbek diyor sizlerde habire yemek içmek peşindesiniz şiştim kız sayenizde

koca göbekli olucan dedim şekerimm hergün kocayla yemekte aa olan var olmayan var dimi ammmaaa:roflol:
bek benimki uzakta gelemezki beni öğlen yemeğe götürmeyee:çok üzgünüm::roflol::roflol:

aaaaaaaaaa tahamızın doğum günüymüşşş

iyiki doğmuş tahacığım.. inşallah uzun seneler yaşar sağlıkla mutlulukla allah kötü gün göstermesin inşallahh annesine babasına vatanına mutu bi evlat olsun inşallahh

ak sakallı dede olsun inşalahhhhhh:Saruboceq:

öp bizim için erkekimiziopuyorumnanaktan
Şeniz öperim teyzesi aminnnnnnnnnnnnnnnn canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için uyansın çok çok öpücem senin için:roflol::roflol:

X