Kz Anneleri gelin bizde coalm

canım merhaba nolsun canım iyiyim de işte kızımın sınav stresi beni bastı.çocuk rahat amam ben heyecanlanmaya başladım bileea.s

pazar günü girecek 7, sınıf sbs frezyanın kiyle beraber

canım merhaba nolsun canım iyiyim de işte kızımın sınav stresi beni bastı.çocuk rahat amam ben heyecanlanmaya başladım bileea.s

canım hadi kolay gelsin allah yardımcısı olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

teşekkürler zeynom allah herkesin evladına da benimkinede yardım etsin inşallah uğraşları boşa çıkmasın inşallah.:Saruboceq:

sbs anneleri hayırdır zaman azaldıkça siz gerildiniz ALLAH yardım etsin yavrularınıza

allah kolaylık versin canım :1hug:

sbs anneleri hayırdır zaman azaldıkça siz gerildiniz ALLAH yardım etsin yavrularınıza

amin cnm amin sorma çok zor cnm çok

gözün çiksin sbs ömrümü yedin

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama:bbo::çok üzgünüm::a015:

allah yardımcımz olsun bitanem yavrularımızın emekleri boşa çikmasın inşallah
yavruna başarılar cnm

çıksın frezyam çıksın aman az kaldı canım kaçıncı senede yavrun

günaydınn hayırlı cumalarrr:)))))))))))))
neredesiniz kız anneleri daha kalkamadınız mı ben pazarıma bile gittim geldimm
siz neredesiniz bakem:jeyyar:

günaydınn hayırlı cumalarrr:)))))))))))))
neredesiniz kız anneleri daha kalkamadınız mı ben pazarıma bile gittim geldimm
siz neredesiniz bakem:jeyyar:

GÜNAYDINNNNN..........

herkese hayırlı cumalar ........allah gönlünüze göre ne istiyosanız versin arkadaşlarımm
ahh ahh bizimde çocuklarımıza zihin açıklığı versin inşallah kızım ders çalışmayı bıraktı tutturdu bu gün işe gitme benle ol diye ama ne yazıkki işteyim :1no2:
yarın bende bütün arkadaşlarını eve davet ettim sırf gönlü olsun diye..moral olsun barii
akşamda gezdirdik biraz bu gecede bişeyler yaptırırz artık. pazarda sınavımız var.

işlerimde bi yoğunki sormayın yani..çek dağıtıyorummm insanları mutlu etme günüm bu günn yokmu isteyennnnnşutarafagitti

ebrumda izinli ee düğün telaşı var yarın onun büyük günü allah yardımcısı olsun

:Saruboceq: gelinimizede kuvvet versin inşallah kız baya şeyler atlattı düğün günü güzel geçsin inşallah:Saruboceq:

amin canımm
allah zihin açıklığı ve kolaylıklar versin inş öğrencilerimize inş bu sınavlarıda selametle atlatacaklarr:Saruboceq:
ebrucumda resmen görümce oluyordu dimi bu hafta allah mutluluk ,sevgi,saygı ve sağlıkla dolu bir ömür nasip etsin inş:Saruboceq:
kolay gelsin canım dağıt bakalım çeklerikaydirigubbakcemile3

kızlar kartlar dağıtılmaya başlamış kk kartları gördüm çokta güzeller neşeli neşeli pemboş pemboş bayıldımmmmalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar ben geldimmmmmm ohhhh haftasonu geldi kocişten günlük sinirimide aldım ayyy rahatladımmm

günaydın millet.
hepinize hayırlı bir gün ve hayırlı bir hafta diliyorum.
ben geldim.geldim nasıl geldim onuda bilmiyorum.
çok yorgunum inanılmaz her tarafım ağrıyor.
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

günaydınnnn güzel bir hafta geçirmemiz dileğiylee
ebrucum hoşgeldin şekerrr nasıl geçti nikah))))))))))))

kamilece ben sana küsümmmm aglıyommmm hüüüü hüüüüüüü

saol rosemim.gene beni düşünürmüş benim arkadaşım.
vallahi bitti nikah ama inan bende bittim hayatım.kendimi o kadar yorgun ve bitkin hissediyorum ki anlatamam size.
inanılmaz dağılmış durumdayım.ayaklarımın üstüne basamıyorum ve gözlerimi açamıyorum.
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…