Kz Anneleri gelin bizde coalm

günaydınnnn güzel bir hafta geçirmemiz dileğiylee
ebrucum hoşgeldin şekerrr nasıl geçti nikah))))))))))))

günaydın canım.vallahi güzeldi şekercim.
nasıl geçsin.allahın izniyle evlendirdik.evlerine hayırlısıyla yerleştirdik.
anam biz onlarını kapıdan kovduk bacadan girdiler.dün sabah kalkıp kahvaltıya geldiler.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
dedim ne işiniz var burda.biz sizden kurtulmaya çalışıyoruz siz gene geldiniz.gidin kardeşim dedik.
efendim tek başlarına kahvaltı yapmak istememişler.
naniknanik naniknanik naniknanik

kamilece ben sana küsümmmm aglıyommmm hüüüü hüüüüüüü
niye küstün canımm özür dilerimm farkında değilim ne yaptığımınmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bi öpücük versemyerimsenibenopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

günaydın canım.vallahi güzeldi şekercim.
nasıl geçsin.allahın izniyle evlendirdik.evlerine hayırlısıyla yerleştirdik.
anam biz onlarını kapıdan kovduk bacadan girdiler.dün sabah kalkıp kahvaltıya geldiler.
dedim ne işiniz var burda.biz sizden kurtulmaya çalışıyoruz siz gene geldiniz.gidin kardeşim dedik.
efendim tek başlarına kahvaltı yapmak istememişler.
naniknanik naniknanik naniknanik
allah mesut etsin canımm ömür boyu mutluluklarr inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ne güzel bir jest yapmışlar size ilk kahvaltılarına dahil etmişler ne güzellalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

küstüm bana günaydın demedin melek annelerinde banane küstüm arkadaş dedim sen ahhhh ahhhhh ne edem nerelere gidem ebrum teselli et beni şefimde yokkkk rosemmmmmm

kız ebru kimbilir gelin senden nasıl korktu iyi davranıyor yazık cadı seni

allah mesut etsin canımm ömür boyu mutluluklarr inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ne güzel bir jest yapmışlar size ilk kahvaltılarına dahil etmişler ne güzellalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım yapmasalardı be biz bir müddet onları görmek istemiyoruz.
:roflol: :roflol: :roflol:
geçen hafta hep peşlerinde koştuk birde kahvaltı hazırladık.eh ben bunların acısını çıkarmazmıyım onlardan.
ama ilk başta kendimi toparlamam lazım
küstüm bana günaydın demedin melek annelerinde banane küstüm arkadaş dedim sen ahhhh ahhhhh ne edem nerelere gidem ebrum teselli et beni şefimde yokkkk rosemmmmmm
gel öpiyim seni biraz hayatımda kendine gel kuşum.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
:teselli: :teselli: :teselli:
kız ebru kimbilir gelin senden nasıl korktu iyi davranıyor yazık cadı seni

kız yok gelinle alakalı değil.abim gelicekmiş.annemde bilgisayarları falan kalmıştı onları alıcam dedi.adamı evlendirdik hala bilgisayar derdinde.
:roflol: :roflol: :roflol:
yoksa gelinciğiminde yorgunluktan hareket etmeye bile mecali yoktu.

bilemem ben gelmiyim diye abini evlendirdinya pessss haftasonu sana gelecektim yoksa :)))

canımcım seni gelmedi sanmıştım özür tatlım günaydın demezmiyim hiçç ben sana kıya bilirmiyim senağlamasenağlamasenağlama
hadi öpemde barışalım bak çiçeklerde aldım sana hemde bahçesiyleyerimseniben
cicek6kd0.jpg
ŞenizŞenizŞenizŞeniz

bilemem ben gelmiyim diye abini evlendirdinya pessss haftasonu sana gelecektim yoksa :)))

tabi eminin gelicektin zaten.sende nikaha gelseydin şekercim.
gelmek isteyen insan orayada gelirdi.
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

GÜNAYDINNNNNNNNNNN.............:teytey::teytey:
neeli güzel bir hftaya daha günaydın şekerler..

ohh çok şükür sınav stresimiz bitti. aman neydi o öylee kızı rahat ettirecez diye göbeğimiz düştü ayol.EE artık ben omun hakkından gelmezmiyimm artık sınav mınav bittiğine göre :mymeka::roflol::roflol:

ee ebrum hadi geçmiş olsun hayatım sende rahatladın Şeniz
ama şekerim ne o öle hemen size zıplamışlar sabah sabahh:roflol::roflol: kız evlerinde kahvaltılıkmı yoktu yoksam..

kso hanfendi gene bol kaprisli bir gündesinhee tutturma benim şefliğimi bakim:mymeka:
öptüm öptüm hadiiia.s.a.s.

kamilem sen nasılsın hayatımmm nasıl geçti hafta sonunyerimseniben senide öperimŞeniz

ay kızlar ya.nikah günü size başıma geleni anlatayım.
o kadar kötü oldumki anlatamam.
kızıma az kalsın araba çarpıyordu.dengesizin biri evin önünde o kadar hızlı geliyordu ki kızımı fırlatıp atıcaktı az kalsın.
kuzenim sudemi çekmese neler olurdu düşünmek bile istemiyorum.
ben kendimi o kadar kaybetmişim ki adamın camlarını indiriyordum.avazım çıktığı kadar bağırdım adama.o da bana demezmi ben dikkat etmiycem sen dikkat ediceksin diye.
o zaman iyice kaybetmişim kendimi.
nasıl bağırdıysam bütün mahalle camlara fırladı.
tabi ben öyle bağırınca adam baktıki kalabaklığız bastı gitti bizimkiler adamı durduruna kadar.
ama bende kızımda bir müddet kendimize gelemedik.hele sudem tirtir titriyordu.
allaha çok şükür ama birşey olmadı.allahtan kuzenim ordaydıda o anda çekebildi sudeyi.

kızıma az kalsın araba çarpıyordu.dengesizin biri evin önünde o kadar hızlı geliyordu ki kızımı fırlatıp atıcaktı az kalsın.
ben kendimi o kadar kaybetmişim ki adamın camlarını indiriyordum.avazım çıktığı kadar bağırdım adama.o da bana demezmi ben dikkat etmiycem sen dikkat ediceksin diye.
tabi ben öyle bağırınca adam baktıki kalabaklığız bastı gitti bizimkiler adamı durduruna kadar.
allaha çok şükür ama birşey olmadı.allahtan kuzenim ordaydıda o anda çekebildi sudeyi.
geçmiş olsun canımmm:1hug::1hug::1hug:allah beterinden korusun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
GÜNAYDINNNNNNNNNNN.............:teytey::teytey:
neeli güzel bir hftaya daha günaydın şekerler..

ohh çok şükür sınav stresimiz bitti. aman neydi o öylee kızı rahat ettirecez diye göbeğimiz düştü ayol.EE artık ben omun hakkından gelmezmiyimm artık sınav mınav bittiğine göre :mymeka::roflol::roflol:

ee ebrum hadi geçmiş olsun hayatım sende rahatladın Şeniz
ama şekerim ne o öle hemen size zıplamışlar sabah sabahh:roflol::roflol: kız evlerinde kahvaltılıkmı yoktu yoksam..

kso hanfendi gene bol kaprisli bir gündesinhee tutturma benim şefliğimi bakim:mymeka:
öptüm öptüm hadiiia.s.a.s.

kamilem sen nasılsın hayatımmm nasıl geçti hafta sonunyerimseniben senide öperimŞeniz
günaydın canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhadi gözünaydın atlattınız sınavı meleğimizinde çok üstüne gelme azcık rahat etsin meleğimizyerimseniben

ayyy ebrum ne diyosun sen...

ayy allah korumuş meleğimizi
şükürler olsun bişey olmamış
çok geçmiş olsun hayatım kendini bilmezler çok ortada bak ukalaya bide ne demiş öyle..terbiyesiz şey..
çocuğun başından bişey çevirde ver ebrumm sadaka iyidir..yavrum çokta korkmuştur..

oynamayı bilmeyen gelin yerim dar dermiş:roflol: hadi ordann sendee hani yazda geldi banada geliyodun yazın nolduuu??:sm_confused:

oynamayı bilmeyen gelin yerim dar dermiş:roflol: hadi ordann sendee hani yazda geldi banada geliyodun yazın nolduuu??:sm_confused:

rosemmmm rosemmmmhihoyyythihoyyyt rosemm rosemmmmzemuszemus sus kız çaktırmasositososito gelicemde bebeğim huysuz aynı anası :nazar:

rosem bomba gibiyim ohhh ohhhh param yok pulum yokkkk olmasın önemi yokkk sen anladın onuuu:)))

rosem bomba gibiyim ohhh ohhhh param yok pulum yokkkk olmasın önemi yokkk sen anladın onuuu:)))

DEME YAA ooooo uzak duralım ozaman senden sen şimdi hakikaten bomba gibisindir
sırnaşık şeysırnaşık şey

kaçmaaaaaaaaa gel kız gel korkma bişey yapmam aşılarım tammmm

X