K
kSo
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi kSo
valla rosemmm batırdım adamı aman ailesine verip duruyor karar aldım yiyecem artık ohhh sefam olsun
hoşgeldin canımm şekerim bir kız doğur artık bu kadar kızannesinin yanıda canın çekmiyormu bakemkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3şöyle çıtır bir cimcimeyerimsenibenŞenizselam kızlar bende geldimm baktım bizim kızlar burda hemen daldım nasılsınızzzdelikafaduldendelikafadulden
hihoyyythoşbulduk tatlım gelebilirim değilmi bo topiğe hani benim küçük erkekim varya o yüzden dedim:roflol::roflol::roflol:ızabelle hoşgeldin canım
hihoyyythoşbulduk tatlım gelebilirim değilmi bo topiğe hani benim küçük erkekim varya o yüzden dedim:roflol::roflol::roflol:
ŞenizŞenizhoşbulduk tatlımmm valla kız olucanı bilsem hemen doğururum birtane ayol:roflol::roflol: aaaaa teyzeleri benim oğluşumun doğum günü bugün 2yaşına girdi uyuyo şimdi uyansın pastasını almaya çıkıcaz:teytey::teytey::teytey:hoşgeldin canımm şekerim bir kız doğur artık bu kadar kızannesinin yanıda canın çekmiyormu bakemkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3şöyle çıtır bir cimcimeyerimseniben
koymam mı gewliyor şimdi afiyet olsunnn
:1shok::1shok::1shok::1shokkoymam mı gewliyor şimdi afiyet olsunnn
ŞenizŞenizhoşbulduk tatlımmm valla kız olucanı bilsem hemen doğururum birtane ayol:roflol::roflol: aaaaa teyzeleri benim oğluşumun doğum günü bugün 2yaşına girdi uyuyo şimdi uyansın pastasını almaya çıkıcaz:teytey::teytey::teytey:
rosem bana koca göbek diyor sizlerde habire yemek içmek peşindesiniz şiştim kız sayenizde
Şeniz öperim teyzesi aminnnnnnnnnnnnnnnn canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için uyansın çok çok öpücem senin için:roflol::roflol:aaaaaaaaaa tahamızın doğum günüymüşşş
iyiki doğmuş tahacığım.. inşallah uzun seneler yaşar sağlıkla mutlulukla allah kötü gün göstermesin inşallahh annesine babasına vatanına mutu bi evlat olsun inşallahh
ak sakallı dede olsun inşalahhhhhh:Saruboceq:
öp bizim için erkekimiziopuyorumnanaktan