- 11 Aralık 2007
- 1.974
- 0
-
- Konu Sahibi kSo
- #4.801
günaydınn kızlar...
gülzeynoo nasılsın sabah şerifleriniz hayrolsunnn.....opuyorumnanaktan
günaydın tatlımm evet dün çok güzel muhabbet oldu bekledik deni ama gelmedin olsun yene yaparız evet kamilem kolyemi kaybettim çokta üzüldüm ama sağlık olsun napalım baktım bacım baktım montumun heryerine eme yok olsun napim yenisini bekliyom ben şimdi kocacımdan sana kolay gelsin tatlım öptümmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydınnnn kzılarrrr
ooo maşallah dün döktürmüşsünüzzzz
yeni gelen arkadaş hoşgelmiş sefa gelmişşş
rosemmcim teşekkrler canım ziyaretin için ileride daha güzelleşecek inş blogum
yorum yazabilmek için google hesabın olmalı canımm
ızabella canım üzüldüm hediyeni kaybetmene bunda da vardır bir hayr canımm inş bulursun montunun astarına filan sızmış olmasınnn,
zeynom nasılsın tatlımm,
bu arada ebruyla kevser hiç uğramaz oldular iyidirler inş
görüşmek üzere öpüldünüzzzz
haaa bu arada bu öğleden sonrada yokumm dışarıda işlerim sayfaları atlatmak isterseniz aklınızda bulunsunnnn:))))))))
ohh negüzel canım yaa kıskandım vallahi negüzel toplanıp kuranlar okuyosunuz ne kadr güzel ohh yemeklerimiz yapılmış benide çarsana kıss yemeğe oruç tutuyom zeten pisss rosemmmselam kızlarr
oo millet günaydınlaşmışşşş
olsun bende bendeee bende günaydın dicemsırnaşık şey
günaydınnnnnnnnnnnnn................
herkesin mevlüt kandilini kutlarım Allahım güzel bir gece geçirmek nasip etsin.Biz cuma akşamı kuranımızı bu geceye aldık.Allah nasip ederse bu akşam toplanacağız.
Yemeklerimi yaptım dolmamı sardım çamaşırlarımı yıkadım bi asması kaldı.EE tabi yerlerimide sildim ohh ama bi keyif sigarası içemiycem kalmamış.Yabu gün kimse beni kahveye falanda çağırmadı :sm_confused:
yokmu roseme bi kahve yapacak ya
selam kızlarr
oo millet günaydınlaşmışşşş
olsun bende bendeee bende günaydın dicemsırnaşık şey
günaydınnnnnnnnnnnnn................
herkesin mevlüt kandilini kutlarım Allahım güzel bir gece geçirmek nasip etsin.Biz cuma akşamı kuranımızı bu geceye aldık.Allah nasip ederse bu akşam toplanacağız.
Yemeklerimi yaptım dolmamı sardım çamaşırlarımı yıkadım bi asması kaldı.EE tabi yerlerimide sildim ohh ama bi keyif sigarası içemiycem kalmamış.Yabu gün kimse beni kahveye falanda çağırmadı :sm_confused:
yokmu roseme bi kahve yapacak ya
ah şekerim ya haberim olsa çağırmammııııı gülümmmohh negüzel canım yaa kıskandım vallahi negüzel toplanıp kuranlar okuyosunuz ne kadr güzel ohh yemeklerimiz yapılmış benide çarsana kıss yemeğe oruç tutuyom zeten pisss rosemmmklava: klava:
ne güzel Allah kabul etsin...bizim komşular kur-an için toplanmaz oldular kimseden ses çıkmiii..
ah sigara ahhben de içmek istiyooruuuumdelikafadulden yanında bi de törkiş kafizemuszemus
ah şekerim ya haberim olsa çağırmammııııı gülümmm
he valla gel yarın karşılıklı yapalım şu işi şekerim:içelim:
günaydın kamilece,gülzeyno..hayırlı cumalar..
günaydınnnnnn
hayırlı cumalarrrrrr