Kz Anneleri gelin bizde coalm

bebiş uyuyor bakalım bugün iş yaptırıyor annesine..memleketten kayınbabam gelecek deşakkıdı

eee hadi bakalım kolay gelsin yemek işlerin vardı simdi
Bebişimizede aferin üzmesin annesini bizim topikteki bebekler hep böyledir annelerini hiç üzmezlergamyoncuiremsugamyoncuiremsuhihoyyythihoyyythihoyyyt

Kamile gitti galiba:1no2::1no2::a015::a015::gitme::gitme:
Kamileeeeee ses ver ordaysanyasakkelime

eee hadi bakalım kolay gelsin yemek işlerin vardı simdi
Bebişimizede aferin üzmesin annesini bizim topikteki bebekler hep böyledir annelerini hiç üzmezlergamyoncuiremsugamyoncuiremsuhihoyyythihoyyythihoyyyt

sağol canımzemuszemus bugün üzmek istemiyor nedense birkaç gündür çıldırttı beni:1rolleyes:

mutfaktayım ben bi gözüm siz de merak etmeyinsempatiksalakcinni

Hadi kolay gelsin
Ne yemekler yapıyosun kayınpedere:uhm::uhm::uhm:
Güzel bi duygu olmalı insanın kayınpederinin olması benim esim cok kücükken babasını kaybetmiş Allah rahmet eylesin

Vaveylacım benim biraz işim var cıkmam gerek sende yemeklerini yap kolay gelsin
Görüsmek üzereopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Hadi kolay gelsin
Ne yemekler yapıyosun kayınpedere:uhm::uhm::uhm:
Güzel bi duygu olmalı insanın kayınpederinin olması benim esim cok kücükken babasını kaybetmiş Allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin..
söylemem canınız isteryerimseniben

İyi haftasonları:teytey::teytey::teytey:a.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İyi haftasonları:teytey::teytey::teytey:a.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sana da güzelll bir hafta sonu diliyorumm zeynocuğummm nasılsın?opuyorumnanaktan

iyi hafta sonları şekerlerrrr,opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
vaveyla_eskve zeynocum dün site açk kalmış ben başında değildimgörmedim yazdıklarınızı oyüzden size cevap yazamadımm :kedi:

iyi haftasonuları kızlara.s.
anladım ben kamilece no problemkaydirigubbakcemile3 arada benimde öle oluyor..

günaydin cnm arkadaşlarim bakin sizleri unutmadim.
gecmişi okuyamadim insallah hepiniz iyisinizdir.
sizleri cok özledim.
öpyorum hepinizi:)))))))))))

Canım arkadasım dostum kankim gelmiş yasasııııııın:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Hosgeldin bitanemopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.a.s.:teytey::teytey::teytey::teytey:
sizleri cok özledim.

Herkese günaydınlar güzel bir hafta diliyoruma.s.a.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

O kadar karsılama yapmıstım ama gitmişsin:1no2::1no2::1no2::1no2:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz::gitme::gitme::gitme::gitmelumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
sizleri cok özledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…