Kz Anneleri gelin bizde coalm

hoşbuldum memnun oldum izabelle,gülzeyno
aaa ne cabuk ilerliyo başım döndüfisfisfis

Normalde bu kadar cabuk ilerlemez canim gunlerce ayni sayfada kalabiliriz mesela bazende boyle olur ama cok guzel sohbetler sicak arkadasliklar vardir topigimizde ovunmek gibi olmasin:kedi::kedi::kedi::kedi:

heraldaa o yazıyı boşunamı yazdım ben canım eşimde ilk defa sevgililer günü hediyesi almıştı normalde sevmez kutlamayızda

oyy yerim ben senin su perini şekerimmmmm..kız sen peri gibisin netcen tescilli kolyeyi
ağlama bakim iş yerinde ağlanmaz sus :mymeka:

sil mendile burnunu delikafadulden

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ee hadin bakim anlatın ben yeterince konuştum bugünbayanssulusmilebayanssulusmile

Normalde bu kadar cabuk ilerlemez canim gunlerce ayni sayfada kalabiliriz mesela bazende boyle olur ama cok guzel sohbetler sicak arkadasliklar vardir topigimizde ovunmek gibi olmasin:kedi::kedi::kedi::kedi:

aşk olsun zeynom o sadece ben yokken oluyoo ahanda bak varken nasılda hızla ilerliyooo
guclubacismile
ah kamilem olaydıda bu günleride göreydi hihoyyyt

ben yaralıyım bu konu da:gitme: eşim melek fakat bazen düşüncesiz oluyor..aldı bişey ama gönlümü almak için..amaann off

Vaveylacim tanit kendini biraz nerelisin cocuk var mi calisir misin falan:uhm::uhm::uhm:

Evet yaaa kamileeeee sesimize geeeeelboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
aşk olsun zeynom o sadece ben yokken oluyoo ahanda bak varken nasılda hızla ilerliyooo
guclubacismile
ah kamilem olaydıda bu günleride göreydi hihoyyyt

ben yaralıyım bu konu da:gitme: eşim melek fakat bazen düşüncesiz oluyor..aldı bişey ama gönlümü almak için..amaann off
hımmm durun bakalım burda dertli bir bayan gördüm sanki anlat bize canım :dance::dance:

sen bize değil kocana cilveli cilveli konuşmuşsundur hayatımmm kızmasın deyeee

:asigim:
canım aslında bir ara kızmaz kesinlikle biliyorumda üzülür diye dedim aynısından alayım sonrada içim rahat etmez benim içimdede tutamam hiç arayıp söyledim canın sağolsun sevğilim dedi banahihoyyythihoyyythihoyyyt

Vaveylacim tanit kendini biraz nerelisin cocuk var mi calisir misin falan:uhm::uhm::uhm:

eskişehirliyim canımm..1.5 yıldır evliyim..yaş 27..bir kızım war 6 ay bitecek..sağlık teknikeri ve aynı zamanda iktisatçıyım..çalışmıyorum şu an..yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimzemuszemus

[/FONT]
Allah bagislasin melegini canim sartlarin bizim topik icin uygun torpilinde var en kralindan madem ole hosgeldin aramiza:roflol::roflol::roflol::roflol:

hımmm durun bakalım burda dertli bir bayan gördüm sanki anlat bize canım :dance::dance:

ewet aynen o benimsenağlama ben ne anlatayım ki bu konu da rahat batıyor bazen böyle şeylere takılıyorum işte..
şimdi efendim bizim ki bana istediğim bir montu almış gelmiş sevindim falan derken yok bilmem kim eşine şu kadar değerde bir kolye almış bi de para yok diyolar deyince...ben höytt dedim sen bana bunu aldın(içimdensırnaşık şey) sonra içimden kırıldım o bana varken niye almıyor diye..aslında paraya önem vermem o da bunu bildiği için hep cazipten geçinirşakkıdı

he heee gelir tabi neşen gülüm biz burda neciyiz öp bakalım bi roseminiii

[/FONT]

Allah bagislasin melegini canim sartlarin bizim topik icin uygun torpilinde var en kralindan madem ole hosgeldin aramiza:roflol::roflol::roflol::roflol:

yaşasınnnnhihoyyyt teşekkürler canım amin..sizin yavruları da allah bağıslasın..

tamam ok canım bende 4yıllık evliyim 2,5 yaşında bir oğlum var çalışıyorum işe yeni başladım oğluşuma annem bakıyor bende yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim haa birde sen diceksin bu topikte ne işin var kız annelerininya oğlumla ben bu topiğin bücüğüyüz anladın vereliniortakvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…