- 11 Aralık 2007
- 1.974
- 0
-
- Konu Sahibi kSo
- #4.761
hoşbuldum memnun oldum izabelle,gülzeyno
aaa ne cabuk ilerliyo başım döndüfisfisfis
heraldaa o yazıyı boşunamı yazdım ben canım eşimde ilk defa sevgililer günü hediyesi almıştı normalde sevmez kutlamayızdahe valla zeynom güzel tespitt bravooo
baksana aşk kadını demiş bu kendine aldırırmı aldırır bu :kedi: aşk böcüğüüüüüüü
ee veylanacığım hadi katıl sohbete sende eşin sana ne aldı sevgililer gününde mesela benimki almadı şekerim bişey
oyy yerim ben senin su perini şekerimmmmm..kız sen peri gibisin netcen tescilli kolyeyi
ağlama bakim iş yerinde ağlanmaz sus :mymeka:
sil mendile burnunu delikafadulden
Normalde bu kadar cabuk ilerlemez canim gunlerce ayni sayfada kalabiliriz mesela bazende boyle olur ama cok guzel sohbetler sicak arkadasliklar vardir topigimizde ovunmek gibi olmasin:kedi::kedi::kedi::kedi:
he valla zeynom güzel tespitt bravooo
baksana aşk kadını demiş bu kendine aldırırmı aldırır bu :kedi: aşk böcüğüüüüüüü
ee veylanacığım hadi katıl sohbete sende eşin sana ne aldı sevgililer gününde mesela benimki almadı şekerim bişey
ee hadin bakim anlatın ben yeterince konuştum bugünbayanssulusmilebayanssulusmile
aşk olsun zeynom o sadece ben yokken oluyoo ahanda bak varken nasılda hızla ilerliyooo
guclubacismile
ah kamilem olaydıda bu günleride göreydi hihoyyyt
hımmm durun bakalım burda dertli bir bayan gördüm sanki anlat bize canım :dance::dance:ben yaralıyım bu konu da:gitme: eşim melek fakat bazen düşüncesiz oluyor..aldı bişey ama gönlümü almak için..amaann off
sen bize değil kocana cilveli cilveli konuşmuşsundur hayatımmm kızmasın deyeee
:asigim:
canım aslında bir ara kızmaz kesinlikle biliyorumda üzülür diye dedim aynısından alayım sonrada içim rahat etmez benim içimdede tutamam hiç arayıp söyledim canın sağolsun sevğilim dedi banahihoyyythihoyyythihoyyytsen bize değil kocana cilveli cilveli konuşmuşsundur hayatımmm kızmasın deyeee
:asigim:
Vaveylacim tanit kendini biraz nerelisin cocuk var mi calisir misin falan:uhm::uhm::uhm:
eskişehirliyim canımm..1.5 yıldır evliyim..yaş 27..bir kızım war 6 ay bitecek..sağlık teknikeri ve aynı zamanda iktisatçıyım..çalışmıyorum şu an..yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimzemuszemus
ay siz çok yaşayın canlarım neşemi geri getirdiniz vallahi:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:tabiii ya baksana icinden bi ses aynisindan tekrar gelecek diyo bosuna mi:roflol::roflol::roflol:
ay siz çok yaşayın canlarım neşemi geri getirdiniz vallahi:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
hımmm durun bakalım burda dertli bir bayan gördüm sanki anlat bize canım :dance::dance:
[/FONT]
Allah bagislasin melegini canim sartlarin bizim topik icin uygun torpilinde var en kralindan madem ole hosgeldin aramiza:roflol::roflol::roflol::roflol:
tamam ok canım bende 4yıllık evliyim 2,5 yaşında bir oğlum var çalışıyorum işe yeni başladım oğluşuma annem bakıyor bende yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim haa birde sen diceksin bu topikte ne işin var kız annelerininya oğlumla ben bu topiğin bücüğüyüz anladın vereliniortakvereliniortakeskişehirliyim canımm..1.5 yıldır evliyim..yaş 27..bir kızım war 6 ay bitecek..sağlık teknikeri ve aynı zamanda iktisatçıyım..çalışmıyorum şu an..yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimzemuszemus