Kz Anneleri gelin bizde coalm

nasıl geçti hafta sonunuz bakem bugün hava çok güzel hafta sonu güzel olsaydı daha makbule geçerdizemuszemus

nasıl geçti hafta sonunuz bakem bugün hava çok güzel hafta sonu güzel olsaydı daha makbule geçerdizemuszemus

Bende degişik bişey yoktu canım olagan bi haftasonuydu
Eve bakılmıyo haftasonları bugünb erkenden kalktım dip köse temizledim her yeri lavabolarıda ovdum bitti sonunda kaydirigubbakcemile5:hooray::lepi:
Sizlere bakayım dedim ama herkes pazartesi telasında galiba kimseler yok:sm_confused:
Neyse sen neler yaptın kayınpederin döndü mü?

Canım gelip hemen kayboluyorsun
bu günlerde öyle oluyor tatlımm pc başında pek duramıyorummopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kaçgündürde hastalıktan eve bakamadım size seslenip evi süpürdümm hemende yoruldummakannehirbu aralar tadım yok sağlık yüzünden :1no2:
burada da hava harika ,hafta sonum hastalıkla geçti benim sesim kısıldı boğazlarım şiş öksürük aksırıkla geçti:sinifsinif:

ohh ne güzel ben temizlik yapamıyorum 1 hafatadır sadece süpürüyorumgamyoncuiremsu
kayınpeder gitti sabah..torununu ilk kez gördü bizim ki 2 gün çığlık attı onakaydirigubbakcemile3
bugün yoğun geçiyor 6 aymız bitti ek gıdaya geçince sabahtan beri heyecanla bunun için uğraşıyorum:dance:yemek yapsam diyorum kızımın pürelerinden koysam eşim ne der kisempatiksalakcinni

Canım gecmiş olsun kendine iyi baka.s.a.s.a.s.
merhaba arkadaşlar nasılsınız

Hosgeldin canım nerelerdesin:uhm::uhm::uhm:

Canım gecmiş olsun kendine iyi baka.s.a.s.a.s.

Hosgeldin canım nerelerdesin:uhm::uhm::uhm:
teşekkrler canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kamilem geçmiş olsun canım
sağol canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktannerelrdesin bakayım sen özlettin lmaz:
kamilece çok geçmiş olsun canım..
sağol canım teşekkrlerrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam kıslarrrr nesılsınız bugün giremedim herkese güzel bir hafta olsun inşallah önce banaaa:roflol::roflol::sm_cool::sm_cool:

merhabalar herkese güzel bir gün diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Hava cok güzel sonunda bahar geldi:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
İşlerimi erkenden bitirdim bakayım saize dedim ama kimse yooook hava güzel diye dısarlara mı attınız kendinizi yoksa uyuyor musunuz hala:sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused:

selammm selammm herkese boll öpücükler....Şeniz

selamünaleyküüüüm bacılarkaydirigubbakcemile3[ off moralim bozuk hava da güzel zaten/B]

Oooo İzabellem de geldi yasasııııın:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi::lepi::lepi::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…