nasıl geçti hafta sonunuz bakembugün hava çok güzel hafta sonu güzel olsaydı daha makbule geçerdizemuszemus
günaydınnnnnnn, iyi haftalarrrr
bu günlerde öyle oluyor tatlımm pc başında pek duramıyorummopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanCanım gelip hemen kayboluyorsun
burada da hava harika ,hafta sonum hastalıkla geçti benim sesim kısıldı boğazlarım şiş öksürük aksırıkla geçti:sinifsinif:nasıl geçti hafta sonunuz bakembugün hava çok güzel hafta sonu güzel olsaydı daha makbule geçerdizemuszemus
Bende degişik bişey yoktu canım olagan bi haftasonuydu
Eve bakılmıyo haftasonları bugünb erkenden kalktım dip köse temizledim her yeri lavabolarıda ovdum bitti sonunda kaydirigubbakcemile5:hooray::lepi:
Sizlere bakayım dedim ama herkes pazartesi telasında galiba kimseler yok:sm_confused:
Neyse sen neler yaptın kayınpederin döndü mü?
Canım gecmiş olsun kendine iyi baka.s.a.s.a.s.bu günlerde öyle oluyor tatlımm pc başında pek duramıyorummopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kaçgündürde hastalıktan eve bakamadım size seslenip evi süpürdümm hemende yoruldummakannehirbu aralar tadım yok sağlık yüzünden :1no2:
burada da hava harika ,hafta sonum hastalıkla geçti benim sesim kısıldı boğazlarım şiş öksürük aksırıkla geçti:sinifsinif:
merhaba arkadaşlar nasılsınız
teşekkrler canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanCanım gecmiş olsun kendine iyi baka.s.a.s.a.s.
Hosgeldin canım nerelerdesin:uhm::uhm::uhm:
sağol canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktannerelrdesin bakayım sen özlettinkamilem geçmiş olsun canım
sağol canım teşekkrlerrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankamilece çok geçmiş olsun canım..
selammm selammm herkese boll öpücükler....Şeniz
selamünaleyküüüüm bacılarkaydirigubbakcemile3[ off moralim bozuk hava da güzel zaten/B]
[/FONT]
Aleykümselam canım hayırdır neden moralin bozukbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
hava güzel olduğu içünşakkıdı nasılsın?rosemm sen nasılsın?