- 12 Ocak 2009
- 4.049
- 1.089
- Konu Sahibi kSo
- #4.781
ŞenizŞenizŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:1hug:he heee gelir tabi neşen gülüm biz burda neciyiz öp bakalım bi roseminiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ŞenizŞenizŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:1hug:he heee gelir tabi neşen gülüm biz burda neciyiz öp bakalım bi roseminiii
ewet aynen o benimsenağlama ben ne anlatayım ki bu konu da rahat batıyor bazen böyle şeylere takılıyorum işte..
şimdi efendim bizim ki bana istediğim bir montu almış gelmiş sevindim falan derken yok bilmem kim eşine şu kadar değerde bir kolye almış bi de para yok diyolar deyince...ben höytt dedim sen bana bunu aldın(içimdensırnaşık şey) sonra içimden kırıldım o bana varken niye almıyor diye..aslında paraya önem vermem o da bunu bildiği için hep cazipten geçinirşakkıdı
ewet aynen o benimsenağlama ben ne anlatayım ki bu konu da rahat batıyor bazen böyle şeylere takılıyorum işte..
şimdi efendim bizim ki bana istediğim bir montu almış gelmiş sevindim falan derken yok bilmem kim eşine şu kadar değerde bir kolye almış bi de para yok diyolar deyince...ben höytt dedim sen bana bunu aldın(içimdensırnaşık şey) sonra içimden kırıldım o bana varken niye almıyor diye..aslında paraya önem vermem o da bunu bildiği için hep cazipten geçinirşakkıdı
tamam ok canım bende 4yıllık evliyim 2,5 yaşında bir oğlum var çalışıyorum işe yeni başladım oğluşuma annem bakıyor bende yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim haa birde sen diceksin bu topikte ne işin var kız annelerininya oğlumla ben bu topiğin bücüğüyüz anladın vereliniortakvereliniortak
ayy canım yaa boş ver takma kafana ne güzel istediğin bişeyi almış laf aramızda bende varken niye almaz diye takarım ayyy biz ne nankörüz yaaa adam almışişte susta otur değilmi ama yok illa takacaz canımızı sıkıcaz aha benimki aldıda noldu kaybettimsenağlamasenağlamaewet aynen o benimsenağlama ben ne anlatayım ki bu konu da rahat batıyor bazen böyle şeylere takılıyorum işte..
yaşasınnnnhihoyyyt teşekkürler canım amin..sizin yavruları da allah bağıslasın..
ayy canım yaa boş ver takma kafana ne güzel istediğin bişeyi almış laf aramızda bende varken niye almaz diye takarım ayyy biz ne nankörüz yaaa adam almışişte susta otur değilmi ama yok illa takacaz canımızı sıkıcaz aha benimki aldıda noldu kaybettimsenağlamasenağlama
gerçekten öyle ama canım ben eşime dedim bana kolye niye aldın bir tane var zaten bak şimdi dengesizliğime adamda surat yaptı haliyle içimden geldi aldım diyo zor zor bizle uğraşmak zor vallaakannehirakannehirYani bide o var tabii biz kadinlari mutlu etmek zor-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
gerçekten öyle ama canım ben eşime dedim bana kolye niye aldın bir tane var zaten bak şimdi dengesizliğime adamda surat yaptı haliyle içimden geldi aldım diyo zor zor bizle uğraşmak zor vallaakannehirakannehir
Kizlar sohbet cok guzel ne zamandir ozlemistim boyle muhabbeti ama ben kalkayim artik benimkiler resim yapiyorlar birkac defa geldiler baktim boyayin dedim ama artik gideyim yanlarina
Hepinizi opuyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.a.s.
güle güle canım bende kaçayım artık çok sağol hatırlattığın için canım ben bugün sanıyodum oruç tutamadım diye üzülüyodum iyi olmuş yarınn bende hepinizi öptüm vaveyla çok sevindim tanıdığıma seni yene gel hoşçakalın:1hug::1hug:evet hayatım benim kızda her an gelebilir bende ona güzel bişeyer hazırlıyim dün geldiğinde hiç ilgilenemedim o bana hazırladı yavrucuğum yarın devam edlim canlarım
vaveyla hep gel emi tatlım kimse olmasa bile yaz sen napıyon ne ediyon
haa bu arada yarın kandil bilen bilmeyene duyursun
hepinizi kocamannnn öptümm emelim zeynom veee vaveylacıkkŞenizŞenizŞeniz
benim kız artık genç kız ablasııı 13 yaşında kocaya vericem artık onu varmı yakışıklı bi subay çocuğu sizin oralarda
aman görmesin benim bu yazdığımı annneeee diye başlar hemenbilmiyorumkismile