Kz Anneleri gelin bizde coalm

selam kızlarrrr..
aaaaaaaaaaaaaa bugün benim doğum günüm ama kutlamıycakmısınız roseminizin doğum gününüü.........zemuszemuszemuszemus
aaaaaaaaaaaa canım benim iyiki doğdunn sağlıklı nice senelere allah annneciğinden razı olsun seni doğurduğu için canım arkadaşım yoksa seni tanıyamicaktık çok öptümmŞeniza.s.a.s.a.s.

oyy oyy oyyy arkadaşlarıma bakın aman aman amannn

hepinizi çok seviyorummm canlarımmmm bende sizlerle çok mutlu oluyorummm zeynom emelim çok teşkk pastalar için ahh yakın olsakta beraberce yiyip eğlensekkkk

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

rosemmmmmmmmmmm

Bugün belki de çok kişiden doğumgünü mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğun içlerinde en farklısı çünkü tümüyle sevgiden ve dostluktan oluşmuş bir mesaj. Sesim güzel olmadığından sana bir doğumgünü şarkısı söyleyemiyorum. Bu yüzdendir ki böyle kısa bir mesaj çekiyorum. Hep olduğun gibi sevgi dolu ve neşeli kal. Nice mutlu yaşlara...

kamileciğimm canımm

bu ne hoş pasta hayatımm

vede güzel bir tebrikkk.. çokkk tşkk.
çok tatlısınız hepiniz çok mutlu oldum:kedi::kedi:

günaydın yavruşlar rosem doğum günün kutlu olsun balım.........

günaydın arkadaşalarrr!!opuyorumnanaktan
rosemm doğum günün kutlu olsun canım!:1hug:

günaydın kızlar hepinize güzel bir gün olması dilegiyleopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Bugün uykuyu cok kacırdık 10 da uyandık cocuklarla ama iyi geldi ne zamandır böyle dinlenmemiştimzemuszemuszemuszemuszemuszemus
Ama tüm işlerim duruyor bi merhaba deyim dedim gideyimde su enerjimle işlerimide halledip geleyim
Herkese sevgileropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende küçük nazlı bi kıza sahipim dünyaya geleli 5 ay oldu ama zamanımız çok güzel geçiyo allah sağlık sıhat verirse ilerde çok güzel planlarımız var kız annesi olmaz biraz ayrıcalık sanırımopuyorumnanaktan

hoşgeldin canım!opuyorumnanaktan
Allah hayırlıı evlatlar nasip etsin herkese:Saruboceq: kız da çok güzel erkek de bence!!

kolay gelsin zeynocumm!!!:1hug:

selam kızlarr hepinizee zeynom kolay gelsin canımm:1hug::1hug:

hosgeldin canım aramıza Kızını Allah bagıslasınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sagol canım bitti bile:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
selam kızlarr hepinizee zeynom kolay gelsin canımm:1hug::1hug:

sagol canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşgeldin canım!opuyorumnanaktan
Allah hayırlıı evlatlar nasip etsin herkese:Saruboceq: kız da çok güzel erkek de bence!!
hoşbulduk canım aminn cümlemizinkini muhakkak erkek annesi olunca anlarım artık:ecrin_bebek:

hosgeldin canım aramıza Kızını Allah bagıslasınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sagol canım bitti bile:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

sagol canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
saol canım allahım hepimizinkini bağışlasın bu aralar hasta öksürüğü var ateşi çıkıyo çok üzülüyo insan ya annelik zor bişey ama çokda güzel:asigim:

Günaydın kızlar hayırlı cumalaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam selam selammmmm
hayırlı cumalar diliyorummmm.....

hepinizi öpüyorummm..

Kamilem çiçeğin ne güzel raks ediyor öle hayatımdelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…