Kz Anneleri gelin bizde coalm

sen sakın selam verme bu bacınaa git yürü gitt ahanda ağlıyom işteesenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Ahhhh canım benim benim bana küsmüs müüüü
Günaydın canım arkadasım sen iste ben sana kırmızı halı sereyim
Hep rosemin yüzünden beni lafa tuttu

selam derinimm naber ne var ne yokkkkk

emelciğim poğaça yapmamak için kaçıyo ooo

emelim fasbutta değil anam ooo:roflol:
ayy çok şekersin emelim yaaa

hayatım o ayrı bir internet oyunuu kendinie çiftlik yapıyosunn malzemeleri satıyosun inek alıyosun mısır yetiştiriyosun falan yani baya bi çılgınlık herkesin çiftliği var şekerciğim

Ahhhh canım benim benim bana küsmüs müüüü
Günaydın canım arkadasım sen iste ben sana kırmızı halı sereyim
Hep rosemin yüzünden beni lafa tuttu​

tamam hadi affedildinnn çok öpüyorummm seniiiiŞenizŞenizŞeniz derimnnnn hoşgeldinn tatlımmm nasılsınn

hayatım o ayrı bir internet oyunuu kendinie çiftlik yapıyosunn malzemeleri satıyosun inek alıyosun mısır yetiştiriyosun falan yani baya bi çılgınlık herkesin çiftliği var şekerciğim
anam ben ne kadar cahill kalmışımm yahhuu utandım şimdi bakk kıss yakın olsam hemen gelirdim poğaça yapmaya söylemesi ayıp çok güzel poğaça yaparımm:nazar::nazar::nazar:

ne olsun kızlarr!:1no2:
ders çalışamıyorum canım sıkılıyooo!!!
ikinciyi mi yapsam diyorum!!!:emir_bebek:

Canım beni 2 tepsi pogaca yapmakla mı korkutuyon al sana sıcak sıcaaaakzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

Son düzenleme:
Kızlar ben kactım makinam biti kırıs kırıs olmadan su camasırları asayım hepinize kolay gelsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ne olsun kızlarr!:1no2:
ders çalışamıyorum canım sıkılıyooo!!!
ikinciyi mi yapsam diyorum!!!:emir_bebek:
yap tabi kıss bizde severiz ne güzel mis kokulu kokuluu rosemdende bekliyoruz ama tembel karı buu:roflol::roflol:

he hee kurtardık poğaçaları .Tamam artık gidebilirsin hayatımm güle gülee bende 2 börek atıtırimmm
.Emelciğimmm ya net ortamı işte her geçen gün değişiyoooo yetişilmiyo hayatım takılmaa.Poğaça teklifinede teşekk bi ara tarif yaz bizede.

derinimm sen kafayımı yedin ne 2, çocuk yapmasıı çocuk yaptın kariyer yap acık saçmalamaa yaaa:eek:klava:

ben yokum ya bugünnnn sayfalar doldurulmuşşş:eek:lmaz:
dün niye yoktunuz bakayımmm
frezya tatlımmmm acil şifalar bitanem moral her daimmm çok önemli unutma sende bizim için önemlisin bunuda unutma canımcımmŞenizŞeniz
rosemmmmmmmm alemsin yaaaa benim için ilan verilmemiş pek özlenmemişim anlaşılan:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: bir mael bile yazmamış nerelerdesin diye :çok üzgünüm:
rosemmm bizede börek kaldımı canım börek çektiii yaaa başka neler yaptınnn

zeynocummm demekki çalışınca daha iyi çalışıyor aklı muzurluğa olmalı evde olunca köreldiyse ondandır yok bu vakitten sonra bebek filan yapmaz korkmaakaydirigubbakcemile3
zeynocum inş meleklerin haififten atlatılarrr soğuk alğınlığını :Saruboceq:
ızabella nasılsın tatlımmm
derincimm daha kızın küçük ne yapcan 2.yi araları az olunca çok zor tecrübeyle sabittir
yarın hepinizi burada bekliyorum ona göreeee
bi daha gelmemm haaaa:)))))))))))))))))))

Son düzenleme:
ben yokum ya bugünnnn sayfalar doldurulmuşşş:eek:lmaz:
dün niye yoktunuz bakayımmm
frezya tatlımmmm acil şifalar bitanem moral her daimmm çok önemli unutma sende bizim için önemlisin bunuda unutma canımcımmŞenizŞeniz
rosemmmmmmmm alemsin yaaaa benim için ilan verilmemiş pek özlenmemişim anlaşılan:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: bir mael bile yazmamış nerelerdesin diye :çok üzgünüm:
rosemmm bizede börek kaldımı canım börek çektiii yaaa başka neler yaptınnn

zeynocummm demekki çalışınca daha iyi çalışıyor aklı muzurluğa olmalı evde olunca köreldiyse ondandır yok bu vakitten sonra bebek filan yapmaz korkmaakaydirigubbakcemile3
zeynocum inş meleklerin haififten atlatılarrr soğuk alğınlığını :Saruboceq:
ızabella nasılsın tatlımmm
derincimm daha kızın küçük ne yapcan 2.yi araları az olunca çok zor tecrübeyle sabittir
yarın hepinizi burada bekliyorum ona göreeee
bi daha gelmemm haaaa:)))))))))))))))))))

Günaydın kızlar güzel bir gün diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kamilececim ben geldim ama sen yoksun hani yoklamayı almaya gelmemişsin
Ben burdayım frezya izinli biliyosun dra gidecek diğerleri nerde:uhm::uhm::uhm::uhm:

aa neden 2 .bi topikte toplandınız kızlar yeni görrdüm ben burayı ee zaman bizim bu başlık altında bi topigimiz var .......

aa neden 2 .bi topikte toplandınız kızlar yeni görrdüm ben burayı ee zaman bizim bu başlık altında bi topigimiz var .......
rüyacımmm geçenyıl kso cum açmıştı geyik yapalım diye bu topiği o aralarr enişte görevdeydi sende yanıa gidip geliyordun ya ozamanlardı ondan atlamış farketmemişsindirrrkaydirigubbakcemile5

günaydınnnnn şekerlerrrr
zeynocumm eşim bugün işe biraz geç gitti akşam çok geç dönmüştü
onunla kahvaltı yaptık başbaşa uzun zamandır yapamamıştıkkk
bu yüzden geciktimm değise engeç 8 de buradayımmm
eeeee gerimiz neredeeeee bakalımmmm

günaydınnnnn şekerlerrrr
zeynocumm eşim bugün işe biraz geç gitti akşam çok geç dönmüştü
onunla kahvaltı yaptık başbaşa uzun zamandır yapamamıştıkkk
bu yüzden geciktimm değise engeç 8 de buradayımmm
eeeee gerimiz neredeeeee bakalımmmm

kimse gelmemiş:tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:

Canım hosgeldin
Kamileninde dediği gibi burası geyik versiyonu her zaman bekleriz senide canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam kızlarrrr..
aaaaaaaaaaaaaa bugün benim doğum günüm ama kutlamıycakmısınız roseminizin doğum gününüü.........
zemuszemuszemuszemus

Doğum günün kutlu olsun rosemciiiim :sm_cool::sm_cool::lepi::lepi:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
Nice senelere kızın esin ve sevdiklerinle
Allah saglıklı mutlu güzel bir ömür versin iyiki varsın canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

X