- 11 Aralık 2007
- 1.974
- 0
-
- Konu Sahibi kSo
- #4.241
sen sakın selam verme bu bacınaa git yürü gitt ahanda ağlıyom işteesenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
selammm kızlarr!!!opuyorumnanaktan
Ahhhh canım benim benim bana küsmüs müüüü
Günaydın canım arkadasım sen iste ben sana kırmızı halı sereyim
Hep rosemin yüzünden beni lafa tuttu
anam ben ne kadar cahill kalmışımm yahhuu utandım şimdi bakk kıss yakın olsam hemen gelirdim poğaça yapmaya söylemesi ayıp çok güzel poğaça yaparımmselam derinimm naber ne var ne yokkkkk
emelciğim poğaça yapmamak için kaçıyo ooo
emelim fasbutta değil anam ooo:roflol:
ayy çok şekersin emelim yaaa
hayatım o ayrı bir internet oyunuu kendinie çiftlik yapıyosunn malzemeleri satıyosun inek alıyosun mısır yetiştiriyosun falan yani baya bi çılgınlık herkesin çiftliği var şekerciğim
selam derinimm naber ne var ne yokkkkk
emelciğim poğaça yapmamak için kaçıyo ooo
emelim fasbutta değil anam ooo:roflol:
ayy çok şekersin emelim yaaa
hayatım o ayrı bir internet oyunuu kendinie çiftlik yapıyosunn malzemeleri satıyosun inek alıyosun mısır yetiştiriyosun falan yani baya bi çılgınlık herkesin çiftliği var şekerciğim
ne olsun kızlarr!:1no2:
ders çalışamıyorum canım sıkılıyooo!!!
ikinciyi mi yapsam diyorum!!!
yap tabi kıss bizde severiz ne güzel mis kokulu kokuluu rosemdende bekliyoruz ama tembel karı buu:roflol::roflol:ne olsun kızlarr!:1no2:
ders çalışamıyorum canım sıkılıyooo!!!
ikinciyi mi yapsam diyorum!!!
ben yokum ya bugünnnn sayfalar doldurulmuşşşlmaz:
dün niye yoktunuz bakayımmm
frezya tatlımmmm acil şifalar bitanem moral her daimmm çok önemli unutma sende bizim için önemlisin bunuda unutma canımcımmŞenizŞeniz
rosemmmmmmmm alemsin yaaaa benim için ilan verilmemiş pek özlenmemişim anlaşılan:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: bir mael bile yazmamış nerelerdesin diye :çok üzgünüm:
rosemmm bizede börek kaldımı canım börek çektiii yaaa başka neler yaptınnn
zeynocummm demekki çalışınca daha iyi çalışıyor aklı muzurluğa olmalı evde olunca köreldiyse ondandır yok bu vakitten sonra bebek filan yapmaz korkmaakaydirigubbakcemile3
zeynocum inş meleklerin haififten atlatılarrr soğuk alğınlığını :Saruboceq:
ızabella nasılsın tatlımmm
derincimm daha kızın küçük ne yapcan 2.yi araları az olunca çok zor tecrübeyle sabittir
yarın hepinizi burada bekliyorum ona göreeee
bi daha gelmemm haaaa:)))))))))))))))))))
rüyacımmm geçenyıl kso cum açmıştı geyik yapalım diye bu topiği o aralarr enişte görevdeydi sende yanıa gidip geliyordun ya ozamanlardı ondan atlamış farketmemişsindirrrkaydirigubbakcemile5aa neden 2 .bi topikte toplandınız kızlar yeni görrdüm ben burayı ee zaman bizim bu başlık altında bi topigimiz var .......
günaydınnnnn şekerlerrrr
zeynocumm eşim bugün işe biraz geç gitti akşam çok geç dönmüştü
onunla kahvaltı yaptık başbaşa uzun zamandır yapamamıştıkkk
bu yüzden geciktimm değise engeç 8 de buradayımmm
eeeee gerimiz neredeeeee bakalımmmm
aa neden 2 .bi topikte toplandınız kızlar yeni görrdüm ben burayı ee zaman bizim bu başlık altında bi topigimiz var .......