Kz Anneleri gelin bizde coalm

cnlarım sızlerı çok öptüm allaha emanet olun

perşembe inşalalh görüşürüz.

sizleri çok seviyorum .

adı yanlış hayatım onun ben hiç uslu gamze görmedim kiiii:sm_confused:

Arahimdede yara var demek olsun onun tedavsis var.Allahım yanında olsun tez vakitte şifa versin arkadaşımm inşallah.Yok ben face e girmedim hiç hayatım okkaa tanıdık varki aman beni bulmasınlar çevremdekilerle baş edemiyorum benyerimseniben

zeynoocukkkkkkkkk hadi frezya affettirdi seni bana yoksa yapardım yine bi muzurluk sana sırnaşık şey Şeniz

kızlar misafirim var bu gün aşamdan yaptım bişiler iyiki yapmışım bu sabah hafif kırıklık var üzerimde.şimdi sildim evimide arada 2 börek attırdımmıydı iş biter inşallahh

zeynom yapsana hayatım 2 poğaça şu arkadaşına maille yollarsındelikafadulden

kızlar yazdıklarım düzgün yazamıyorum gamzeden kız bu cadı hiç uyumadı şimdik uyuyo kucagımda gece uyku hapımı versek acaba :)))))))))))

kız bende bi taraftan telefonla konustum bir yandan yazdım ahhh su kk askı nelere kadirsin:roflol::roflol::roflol::roflol:
Bu arada gamze niye uyumadı gece rahatsız degildir insallah

rosemım çok teşekür ederim bebeğim sanada kolyı gelsın cnm

kız yakın olsan yapardım cnm amam uzaksın bana neyse afyet olsun sizlere.

cnlarım sızlerı çok öptüm allaha emanet olun

perşembe inşalalh görüşürüz.

sizleri çok seviyorum .

:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:
Canım yaaa izabelle de gelmişti ne zamandır böyle olmamıstı nereye gidiyosun

bilmiyom zeynocum her nedense tebındı durdu cadı.

ben kaçtim hoşca kalın dostca kalın sevgıl dostlarım.

:icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream:
Poğaca yok burda canım dondurma olmaz mıııı:roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar iki gündür gözüm ağrıyo fazla bakamıyorum pc ye benı afedın olurmu sızlerle sohbet etmek kadar güzel hiç birşey yok
melklerınızde çok öpyorum.

hoşbulduk şekerlerrr frezy cım çok geçmiş olsun bişey dicem bende de yara vardı dondurdu doktorumm hemen geçti canım öyle canın da çok yanmıyoo canım benim tekrar geçmiş olsunn:1hug::1hug:

kızlar iki gündür gözüm ağrıyo fazla bakamıyorum pc ye benı afedın olurmu sızlerle sohbet etmek kadar güzel hiç birşey yok
melklerınızde çok öpyorum.

farmvillede bahce yapacam diye olmustur o canımklava:klava:klava:
Gecmiş olsun

Kızlar bende kacayıp yapılacak birkac işim varopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kız hepinizin çiftliği varda şu kız işten çıktı 2 kilo tereyağı gönderelim diyoöusunu z hiççç

hee buarada dondurma olmazzz poğaçaaa eksikkkkkkkkkkk sırnaşık
şey

kız hepinizin çiftliği varda şu kız işten çıktı 2 kilo tereyağı gönderelim diyoöusunu z hiççç

hee buarada dondurma olmazzz poğaçaaa eksikkkkkkkkkkk sırnaşık şey
ya canım nedir şu çiflik mevzusu yaaa ben anlamadımm fesbuttamı görüşüyo bunlarr abu cahil bacını bir aydınlat bakimmm

Kızlar bende kacayıp yapılacak birkac işim varopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sen sakın selam verme bu bacınaa git yürü gitt ahanda ağlıyom işteesenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

hee buarada dondurma olmazzz poğaçaaa eksikkkkkkkkkkk sırnaşık
şey

Kız benimde yok ciflik falan olsa göndermem mi hiiiiç
Aman o kadar gönderdik dondurmayı begenmiyorsun burda varda biz mi göndermiyoruz olsa dükkan senin:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…