Kz Anneleri gelin bizde coalm

günaydın kız anneleri opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hepinizin cuması mübarek olsun :Saruboceq: :Saruboceq:

rosemim doğum günün kutlu olsun canım Şeniz
sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı vede mutlu seneler dilerim canım..a.s. a.s. a.s. a.s.

çok tşkk hayatım .
nasılsın lahanam bebeğimm görüşemedik uzun zamandır.?

günaydın demek için biraz geç kaldım sanırım o zaman hayırlı cumalar diyeyim nasılsınız bakalım

çok tşkk hayatım .
nasılsın lahanam bebeğimm görüşemedik uzun zamandır.?

ay evet hayatım ya sen işlerlen ben evlen yuvarlanıp giderkenekaydirigubbakcemile2 bir türlü karşılaşamıyoz kaydirigubbakcemile3

ben iyiyim canım domuz olmuştum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: yanem gribi ama geçti şükür şimdi eski halimlen tekrar iyiyimhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

sen nasılsın napıyosun görüşmeyeli

günaydın demek için biraz geç kaldım sanırım o zaman hayırlı cumalar diyeyim nasılsınız bakalım
hayırlı cumalarrrrrrrr nisanurun annesi .hoşgeldin aramıza.....zaten burada saatler şaştı günatdın iyigeceler hepsi şu sıra şaşmış durumda sen ne dersen de .
ee nerdensin kimlerdensin anlat bakalım kendini bize..
opuyorumnanaktan
ay evet hayatım ya sen işlerlen ben evlen yuvarlanıp giderkenekaydirigubbakcemile2 bir türlü karşılaşamıyoz kaydirigubbakcemile3

ben iyiyim canım domuz olmuştum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: yanem gribi ama geçti şükür şimdi eski halimlen tekrar iyiyimhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

sen nasılsın napıyosun görüşmeyeli

yok yaa kız allah korusun hakkettenmii anam senin bünye acık sağlam değil dikkat et haa.amaninnnn bak geçmediyse pc nin başında maske takta yaz bize hee
bizede bulaştırma :roflol:
pcye virüs girsin senden bilirim bak lahanam bebeğim.delikafadulden

hoşbulduk canım kocaelide oturuyorum canım 1 tan kızım var şuan bebek büyütmekle uğraşıyorum öle işte adımda hülya tanıştığımıza memnun oldum bu arada :)

hoşbulduk canım kocaelide oturuyorum canım 1 tan kızım var şuan bebek büyütmekle uğraşıyorum öle işte adımda hülya tanıştığımıza memnun oldum bu arada :)

Bizde memenun olduk hülyacıgımvereliniortak
Senin bebiş nasıl oldu biraz rahatsızdı yanlış hatırlamıyorsam:uhm::uhm:

Lahana rosem merhabalaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

zeynom gelmiş hoş gelmişşşşşş ama beni öpmemişşşş:sinifsinif:

selam kızlarrr nasılsınızz ancak bitti işlerim ee ne var ne yokk oo herkes burda lahanam zeynomm rossemm hepinizi çok öpüyorumŞeniz

oyy haksızlık etmişim arkadaşıma tam ben yazarken o meğer öpüyomuşş beniii:kedi:

emelimm naber tatlım hoşgeldin
ya kızlar daha kahvaltı etmedim dur süpürim dur yemeği koyim ay telefon ay kk derken

tepsimide aldım şimdi çayımı içerken sizlerle sohbet edeyim bari..

oyy haksızlık etmişim arkadaşıma tam ben yazarken o meğer öpüyomuşş beniii:kedi:

ya kızlar daha kahvaltı etmedim dur süpürim dur yemeği koyim ay telefon ay kk derken

hoşbulduk canımm afiyet olsunnn yaa benim kafam çok karışık bu aralar tahaya aşı (domuz gribi aşısı) yaptırsammı yaptırmasakmıı şaşdım kaldım doktorların kimi yaptırın kimi yaptırmayın diyo napcez biz yahuu kime inancazz offff:uhm::uhm::uhm:-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Önce işler sonra kahvaltı haaa en güzeli cocuklar acıkmasalar benimde cokhosuma giderdi öylesi ama artık yapamıyorum sana afiyet olsuncokacimcoook

eh işte canım idare eder hala öksürüğü var şurup içiriyorum ama şuruptan galiba balgamı sökülsün diye sürekli kusuyo ve beni emmiyo mama yemek istemiyo i,şim biraz zor

hayatım ben çok araştırdım ve kızımın kursunada çok değerli doktorlar geldi onlarlada konuştum.Korkulacak bişey yokmuş evet 3 kişiden biri olacakmış ama bunu kimi hissetmeyecekmiş bile.
Eğer çocuğun sağlam bi çocuksa ki öle çok şükür bence gerek yok yaptırma.Hem okula bile gitmiyoo olma olasılığı çok zayıf.Aksi tesirleri belli değil o aşının sanırım tereddütler var.Amerikada olan aşı bu değil.Bize gelen başkaymış canım.
Ben kızıma vurdurmadım ama yiyeceklerine çok dikkat ediyorum sürekli kırmızı sebze yediririyorum c vitamini açısından.a.s

[/COLOR][/FONT]
hoşbulduk canımm afiyet olsunnn yaa benim kafam çok karışık bu aralar tahaya aşı (domuz gribi aşısı) yaptırsammı yaptırmasakmıı şaşdım kaldım doktorların kimi yaptırın kimi yaptırmayın diyo napcez biz yahuu kime inancazz offff:uhm::uhm::uhm:-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Günaydın izabellem nasılsın hayatım
Biz yaptırmamaya karar verdik canım nasılsa okulada gitmiyorlar doktorlar bile ikiye bölünmüsken risk almak istemiyoruz Allah herkesin yavrusunu korusun:Saruboceq::Saruboceq:

[/COLOR][/FONT]

Günaydın izabellem nasılsın hayatım
Biz yaptırmamaya karar verdik canım nasılsa okulada gitmiyorlar doktorlar bile ikiye bölünmüsken risk almak istemiyoruz Allah herkesin yavrusunu korusun:Saruboceq::Saruboceq:
iyim canım sağolasın bende pek yaptırmayı istemiyorum aslında ama işte insanın kafası karışıyorr amin canım aminn:Saruboceq::Saruboceq:

Önce işler sonra kahvaltı haaa en güzeli cocuklar acıkmasalar benimde cokhosuma giderdi öylesi ama artık yapamıyorum sana afiyet olsuncokacimcoook
evet canım bölesi çok iyi .Birazdanda gezmeye gidicemmmmkaydirigubbakcemile2
hi hiii yemeklerde hazır olsun gelince hiç sevmem yemek yapmayı.
çalışırkende hep geceden yapardım çok rahat olurdu.
eh işte canım idare eder hala öksürüğü var şurup içiriyorum ama şuruptan galiba balgamı sökülsün diye sürekli kusuyo ve beni emmiyo mama yemek istemiyo i,şim biraz zor

ahh bebeğimize geçmiş olsunn zorlama annesi düzelince yer.a.s

Gecmiş olsun canım Aman sakın mamaya aldanma cünkü anne sütünün koruyucu etkiside var biliyorsun
Hastalık süresince emzirmen daha iyi olacaktır kolay gelsin
hayatım ben çok araştırdım ve kızımın kursunada çok değerli doktorlar geldi onlarlada konuştum.Korkulacak bişey yokmuş evet 3 kişiden biri olacakmış ama bunu kimi hissetmeyecekmiş bile.
Eğer çocuğun sağlam bi çocuksa ki öle çok şükür bence gerek yok yaptırma.Hem okula bile gitmiyoo olma olasılığı çok zayıf.Aksi tesirleri belli değil o aşının sanırım tereddütler var.Amerikada olan aşı bu değil.Bize gelen başkaymış canım.
Ben kızıma vurdurmadım ama yiyeceklerine çok dikkat ediyorum sürekli kırmızı sebze yediririyorum c vitamini açısından.a.s

Aynene canım bende bizimkilere bol bol c vitamininden zengin meyve ve sebzelerden yediriyorum su anda hastalar ama masallah ayaktan geciriyorlar keyifleride gayet iyi

evet canım haklısın bende çok dikkat ediyorum yemesine bol bol meyve yediriyorum işte insan ister istemez korkuyo allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq::Saruboceq:

X