canımm çok özlettin ama biziiiiia.s
:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:kamilemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşşşşşşşşş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnŞenizŞenizŞeniz
oyy canım çok özledik yaaaaaaaaa..................:dance::dance:
iyiyim çok şükür sizlere kavuştum hele süperimmmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:hayatım acık iş acık burası ee ev hanımı oldum artık bende zemuszemus
nasılsın canım sen
bende öyle kızkardeşim çok söylenir o kounuda arar bana geldiye ben sen gel şöyle böyle derken kandırırım onu bana gelir söylene söylene şimdi boykotta yarın gönlünü almaya gideceğimmmhayatım en memnun sena onu evde karşılamamdan çok hoşnut
ben evde olmayı zaten çok seviyodum hiç zor gelmedi.Hatta elimde olsa hiç dışarı çıkmıycam:roflol:
ebrumunda acık tadı yok iş yeriyle ilgili
başka yere atadılar onu orada da bilg yok
zor biyer ama başka yere tayini çıkıcak inşallah
kevserimde banlandı çok kötü oldu çok üzgünüz:çok üzgünüm:
kızlar nasıl kamileciğimm eşin nasıl annaen falan iyiler inşallah
hepimiz çok iyiyiz çok şükür canımmmsen biliyomusun onun kayıp ilanınıı çok komiktii:roflol:sırnaşık şeydelikafadulden
bende öyle kızkardeşim çok söylenir o kounuda arar bana geldiye ben sen gel şöyle böyle derken kandırırım onu bana gelir söylene söylene şimdi boykotta yarın gönlünü almaya gideceğimmm
kevserciğime ve ebruya çok üzüldüm inş istediği gibi bir bölüme alırlarrr:Saruboceq:
bakkk ben nasıl hem evi hem burayı idare edebiliyorsam sende edeceksin ona göreeelmaz:evdeyim diye burayısallamak yokkk:dance::dance:
zeynoda uğramadı bugün nerede acabaaCADIARZU
tamam canım artık burdayız ebrucumda bi geçsin yeni yerine oda gelicek
söz kamilemmmm
zeynom evet gelmemiiş alırız bakalım ilk gördüğümüzde paçasını aşağıya:roflol:
hepimiz çok iyiyiz çok şükür canımmm
sadece eşim biraz yoğun çalışmak zorunda bu aralar yüzünü görmeye hasrettik
ama dün akşam evdeydii görebildikkk bir akşam bari uzun zamandırkaydirigubbakcemile3
kayıp ilanı mı merak ettim bak şimdi anlatın yaaaaaadelikafadulden
görüşmek üzere öpüldünüzzzzzzzŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
evet kamilem bende öyle buluyodum onu onun için sadece onu soruyorum ya zaten.Ama diğer arkadaşlarımı hepinizi burada görmek beni çok mutlu etti..
oyyy canlarım benimmmmmmmmŞenizŞenizŞeniz
ay yine içimde sevgi pıtırcıkları açtı yavhihoyyythihoyyythihoyyyt
zeynomm zeynomm
dikkat dikkat zeynom zeynom nerdeysen ses ver.Atantıon pleas ankara civarlarında çok hoş bir bayan aranmaktadır.Adı zeyno olanbu arkadaşımızı görenlerin veya nerede olduğunu bilenlerin insaniyet namına bu topiğe bildirmeleri ilan olunur.
sevgili zeyno topikteki kardeşlerin perişan.Yeni bebelerimiz zeynoo zeynoo diye ağlamaktan helak olmaktalar.
sevgili ebrum üzüntüsünden nasıl zayıfladı.
ya kevser ağzını bıçak açmıyo
İzabella senin olmadığın bi topikte duramayacağını söyleyip kendini şişlinin tepelerine attı
Kamilem duyduğuma göre bir mecnun olmuş dolanmakta
Frezyamı hiç sorma doktor doktor gezdiriyoruz onu
Başka topiklerden güç bulmak umuduyla yeni arkadaşlar getirttik.
Zama seni öle anlatmışızkiiii onlarında dizlerinde güç kalmadı ağlamaktan.
ben mii ah beni hiç sorma zeynommmm
ben kendimdemiyim kii ben ne yaptığımı biliyomuyum kiii
dön yuvana güzel zeynom olmadı iyi olduğunu bildir
:gitme::gitme::gitme: