Kz Anneleri gelin bizde coalm

günaydınn kızlarrr!!opuyorumnanaktan
hayırlıı cumalarr!
emelciğim çok geçmiş olsun canım!:1hug:
ben de fazla bakamıyorum bu aralar!!!
ev işlerii çocuk ders derken zaman geçiyoor valla!akannehir
soğal canım ya gerçekten bende aynı hiç oturamıyorum artık demekki hepimizin yoğun günleri:roflol::roflol::roflol::roflol:

çok sağolun canım frezyam ve lahanam ya ablam ikinci çocuk için uğraşıyo olmuyorr:1no2::1no2::1no2: çikolata kisti çıktı şimdide bütün gün tahlil ultrason uğraşıyoz bakalım iştee-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

herkese hayırlı cumalarr:Saruboceq::Saruboceq:

Günaydın hayırlı cumalar arkadaslar
Hepinize güzel bir gün güzel haftasonu diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

[/FONT]
Cikolata kistide ne ola ki:uhm::uhm::uhm::sm_confused::sm_confused::sm_confused:
Gecmiş olsun

soğal canım ya gerçekten bende aynı hiç oturamıyorum artık demekki hepimizin yoğun günleri:roflol::roflol::roflol::roflol:
evi temizledim geldimmm!!!vallaa yoğunuzzz gerçektenn dee!!!akannehir
Günaydın hayırlı cumalar arkadaslar
Hepinize güzel bir gün güzel haftasonu diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
zeynocuğumm sana da hayırlı cumalarr!!!opuyorumnanaktan

[/FONT]

Cikolata kistide ne ola ki:uhm::uhm::uhm::sm_confused::sm_confused::sm_confused:
Gecmiş olsun
canım 3cm lik bir kist rahimde zararsız ama sanırım çocuğa engel bakalım pazartesi sonuçlar belli olucak sağol canımmmm:1hug::1hug:

Herkese iyi haftasonları diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.a.s.:teytey::teytey::teytey:

selammm mutlu hafta sonlarııı arkadaşlarr!!!!opuyorumnanaktan

eyi geceler kizkardaslarim nasilsiniz bakalim

Herkese mutlu saglıklı haftalaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.a.s.

günaydın herkese sağlıklı vede bol kazançlı bir hafta diliyorum

günaydinlar nasilsiniz görüsmeyeli

günaydın cnm hoşgeldın bitanem iyi diyelim cnm sen nasılsın

meleğin nasılcnm

selamm kızlarrr!:1hug:
herkese mutlu ve de güzell bir hafta diliyorumm!!

selam kızlarrrr hepimiz için güzel bir hafta olsunn inş:1hug::1hug:

Kızlar rosem ve ebru yine yoklar nerde bunlar yaaa:sm_confused::sm_confused::sm_confused::uhm::uhm::uhm::uhm:CADIARZUCADIARZU

Kızlar rosem ve ebru yine yoklar nerde bunlar yaaa:sm_confused::sm_confused::sm_confused::uhm::uhm::uhm::uhm:CADIARZUCADIARZU
bende merak ettim canım hayır nedense ikisi aynı anda geliyo aynı anda gidiyolar ilginççCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZU

bende merak ettim canım hayır nedense ikisi aynı anda geliyo aynı anda gidiyolar ilginççCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZU

selammmmmmmmm

özlendimmi acaba..ben özledim sizi.
yok be gülüm nerde ikimizde bir anda ebruyu geçen hafta burada gördüm bi daha görmedim gelmedimi hiç?

nasılsınız bakalım herkesler nasıl?
ŞenizŞeniz

selammmmmmmmm

özlendimmi acaba..ben özledim sizi.
yok be gülüm nerde ikimizde bir anda ebruyu geçen hafta burada gördüm bi daha görmedim gelmedimi hiç?

nasılsınız bakalım herkesler nasıl?ŞenizŞeniz
ooooooooo gülaycım hoşgeldinn özledim tabi kıssss hemde merak ettim neler yapıyon bakim kıss işdeyken daha çok görüşüyüduk haa şimdi hiç uğramıyon :1no2::1no2::1no2: yok yaa ebruda hiç uğramadıı ee neler yapıyon anlat bakemmm:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…