Kz Anneleri gelin bizde coalm

Ooooo kacagın biri gelmiş ama hemen kacmıs hesap bile soramadan
Nerelerdesin bakalım rosem hanım calısırken daha iyi görüsüyordukklava:klava:klava:klava:klava::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:
İyice ev hanımı moduna girdin galiba
:hulya::hulya:cokacimcoookcokacimcoook:CüvCüv::CüvCüv:

Son düzenleme:
Herkese günaydın güzel bir gün diliyorum:teytey::teytey::teytey:a.s.a.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar hepinize güzel bir gün diliyorum herşey gönlünüzce olsun.

Dün kimse girmemişlmaz:lmaz:akannehirakannehirakannehir
Nerdesiniz ya huuu:uhm::uhm::uhm::uhm:

Son düzenleme:
selam kız anneleriii hepinizin cumhuriyet bayramı kutlu olsuunnnturkbayragiturkbayragiturkbayragi

Hayırlı cumalaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Günaydıııın iyi haftasonlarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:teytey::teytey::teytey::teytey:a.s.a.s.a.s.a.s.

selam milettt aaa kimseler uğramaz oldu artık gerçi site düzelmedi ben bile çok zor girdim herkesi öpüyorum hepinize güzel bir hafta sonu diliyorumm:1hug::1hug:

Herkese güzel pazarlar :teytey::teytey::teytey::teytey:
Sitedeki sorun düzelmis:sm_cool::sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyyt:lepi::lepi::lepi:Hadi artık bugünde ugrayan olmazsaklava:klava:klava:klava:klava:klava:

Allah Allaaaaah.... nerde bu millet ya hu????
Frezyaaaaaaa
roseeeeem
Ebruuuuuu
Deriiiiin
ızabelleeeeeee
Arzuuuuu
Hürreeeeem
Nunuuuuuk
Lahanaaaa
Kamileeee
Nerdesiniz neden kimse gelmiyo lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:
Hepinize güzel bir hafta diliyoruma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Ben acıp ben kapatıyorum topiği napalım bekliyecez bakalım ama hesabınıda soracam ona göreklava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:

geldim canım arkadaşımm nasılsın görüşmeyeli:1hug:

Sükür kavusturana canım yaaa nerde bu millet haberin var mı:uhm::uhm::uhm:

hakikaten nerde bu millet zeynomla benden başka kimse uğramıyoo noldu yavvv site şimdi daha iyi niye gelmiyosunuz halaaklava:klava:klava:

[/FONT]
hakikaten nerde bu millet zeynomla benden başka kimse uğramıyoo noldu yavvv site şimdi daha iyi niye gelmiyosunuz halaaklava:klava:klava:

Evet artık siteye giriste sorun yok ama herkes niye aynı zamanda yok anlayamadım:sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused:

bende aynı canım taha uyuyor bende geziniyorum aa çarşamba akşamı marmarise gidiyorum düğün var teyzemin kızı evleniyo haberin olsundelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…