Kz Anneleri gelin bizde coalm

bende aynı canım taha uyuyor bende geziniyorum aa çarşamba akşamı marmarise gidiyorum düğün var teyzemin kızı evleniyo haberin olsundelikafaduldendelikafadulden

Desene sende gidiyorsun ben tamamen yalnız kaldım topikte:gitme::gitme::gitme:senağlamasenağlamasenağlama

Hayırlı olsun canım güle güle gidin tahaya dikkat etopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ebru 2 haftadır falan yok
Rosem sitede sorun oldugundan beri görünmüyo
Derinde yok
Frezya fırsat bulamıyo galiba
ama herkes aynı zamanda yok:uhm::uhm::uhm:

Desene sende gidiyorsun ben tamamen yalnız kaldım topikte:gitme::gitme::gitme:senağlamasenağlamasenağlama

Hayırlı olsun canım güle güle gidin tahaya dikkat etopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağol canım evet en büyük korkum tahayı hasta etmek biliyosun her yerde salgın var zaten tam düzelmedi ama napimm merak etme canım ordan girerim ben seni yanlız burakmam zaten pazrtsi dönücez:1hug:Şeniz

Ebru 2 haftadır falan yok
Rosem sitede sorun oldugundan beri görünmüyo
Derinde yok
Frezya fırsat bulamıyo galiba
ama herkes aynı zamanda yok:uhm::uhm::uhm:
evet çok ilginç gerçekten noldu bunlara acepp:uhm::uhm:

sağol canım evet en büyük korkum tahayı hasta etmek biliyosun her yerde salgın var zaten tam düzelmedi ama napimm merak etme canım ordan girerim ben seni yanlız burakmam zaten pazrtsi dönücez:1hug:Şeniz

İyi bakalım hayırlı yolculuklar insallah hasta olmaz
Arabayla mı gidiyorsun

....................

Son düzenleme:
günaydın hepinize güzel bir gün diliyorum.

izabelcım iyi yolculuklar cnm.

Herkese günaydın:teytey::teytey::teyteypuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Dün gece izabellemle konusurken nette sorun oldu yazdıklarımı gönderemedim izabelle sende girememişsin galiba öyle muhabbet yarım kaldı neyse saglık olsun

evet canım bende sana yazamadım ayyy sinir oldum çıkamadımda siteden açık kalmışım evet zeynom arabayla gidicez allah izin verirseŞeniz

merhaba kızlar rosemm geldiiiiiiii....
Şeniza.s.

ah sormayın roseminiz hasta olduuuu.. domuz gribi oldum sandım yaaa:sinifsinif:
ama faraljit olmuşum yine tam 3 gün düzeldim derken yine hastalandım bu gün hiç iyi hissetmiyorum kendimi sürekli üşüyorum kafam bi dünyaa
sepet gibii sersem gibiyim.
ee dikkat etmiyorum ki hiç kendimeee.olacağı buydu.
Sizler naılsınız aa ebrum yokmu ortalıklardaa noluyo bee nerde bu kız durun ben bi arıyim bakim yazarım size.

zeynom emelim ohh topiğin kurtarıcıları bırakmayın sakın topiğimizi .İnşallah bende katılırım artık.Frezyam nasıl oldu ameliyat oldumu anneciği nasıl.
Derin nerelerde pekii
yok yok benim sopayı elime alma vaktim gelmiş te halim yok bi toparlanim görürsünüz siz.
a.s

selam ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm nasilsiniz görüsmeyeli :))))))))

rosemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm len sen nerelerdesin nezamandir görünmüyonnnnnnnn

bende diyorum kiiiiiii???????
birisi benim kulaklarimi cinlatiyooo
senmiydin o klava:klava: klava: ne istiyon bendn
canim ya sorma zamanim olmuyo aslinda biraz oluyoda
onuda faceya taktik kari koca bahce yaptik anaaa aliskanlik yapti
artik tamam dedim ders calisacam kursum var araba sürüyorum
birde dün aksam temizlik isine basladim fitnisda :))) yani düsün ne kaaaa zamanim var

söyleyin bakalim kimler facede kayitli beide ekleyin hemnnnnn :)))))))))))

evet canım bende sana yazamadım ayyy sinir oldum çıkamadımda siteden açık kalmışım evet zeynom arabayla gidicez allah izin verirseŞeniz
Canım benim hayırlı yolculuklar güle güle gidin dönün:gitme::gitme::gitme:

Ah be rosem bizi cok meraklandırdın ben ne yapayım simdi seniklava:klava:klava:kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
Neyse hastalığın ve iyi halinden dolayı affa ugradın:roflol::roflol::roflol:
Canım arkadasım gecmiş olsun agzını hayra ac öyle domuz gribi falan deme iş ciddi Allah korusuna.s.a.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Neyse bakalım biran önce iyilesirsin insallah ebrudanda bi haberdar edersen seviniriz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

cok gecmis olsun canim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…