yok yaa hiç aklıma gelmedii bilsem eklerdim onu:1no2::1no2::1no2:facede görüsmüyor musun:uhm::uhm::uhm:
bende aynı canım taha uyuyor bende geziniyorum aa çarşamba akşamı marmarise gidiyorum düğün var teyzemin kızı evleniyo haberin olsundelikafaduldendelikafadulden
sağol canım evet en büyük korkum tahayı hasta etmek biliyosun her yerde salgın var zaten tam düzelmedi ama napimm merak etme canım ordan girerim ben seni yanlız burakmam zaten pazrtsi dönücez:1hug:ŞenizDesene sende gidiyorsun ben tamamen yalnız kaldım topikte:gitme::gitme::gitme:senağlamasenağlamasenağlama
Hayırlı olsun canım güle güle gidin tahaya dikkat etopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evet çok ilginç gerçekten noldu bunlara acepp:uhm::uhm:Ebru 2 haftadır falan yok
Rosem sitede sorun oldugundan beri görünmüyo
Derinde yok
Frezya fırsat bulamıyo galiba
ama herkes aynı zamanda yok:uhm::uhm::uhm:
sağol canım evet en büyük korkum tahayı hasta etmek biliyosun her yerde salgın var zaten tam düzelmedi ama napimm merak etme canım ordan girerim ben seni yanlız burakmam zaten pazrtsi dönücez:1hug:Şeniz
....................sağol canım evet en büyük korkum tahayı hasta etmek biliyosun her yerde salgın var zaten tam düzelmedi ama napimm merak etme canım ordan girerim ben seni yanlız burakmam zaten pazrtsi dönücez:1hug:Şeniz
evet canım bende sana yazamadım ayyy sinir oldum çıkamadımda siteden açık kalmışım evet zeynom arabayla gidicez allah izin verirseŞenizHerkese günaydın:teytey::teytey::teyteypuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Dün gece izabellemle konusurken nette sorun oldu yazdıklarımı gönderemedim izabelle sende girememişsin galiba öyle muhabbet yarım kaldı neyse saglık olsun
sağol canımm hoşgeldin nasılsın görüşmeyeliiŞenizŞenizgünaydın hepinize güzel bir gün diliyorum.
izabelcım iyi yolculuklar cnm.
Allah Allaaaaah.... nerde bu millet ya hu????
Frezyaaaaaaa
roseeeeem
Ebruuuuuu
Deriiiiin
İzabelleeeeeee
Arzuuuuu
Hürreeeeem
Nunuuuuuk
Lahanaaaa
Kamileeee
Nerdesiniz neden kimse gelmiyolmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:
Hepinize güzel bir hafta diliyoruma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Canım benim hayırlı yolculuklar güle güle gidin dönün:gitme::gitme::gitme:evet canım bende sana yazamadım ayyy sinir oldum çıkamadımda siteden açık kalmışım evet zeynom arabayla gidicez allah izin verirseŞeniz
merhaba kızlar rosemm geldiiiiiiii....
Şeniza.s.
ah sormayın roseminiz hasta olduuuu.. domuz gribi oldum sandım yaaa:sinifsinif:
ama faraljit olmuşum yine tam 3 gün düzeldim derken yine hastalandım bu gün hiç iyi hissetmiyorum kendimi sürekli üşüyorum kafam bi dünyaa
sepet gibii sersem gibiyim.
ee dikkat etmiyorum ki hiç kendimeee.olacağı buydu.
Sizler naılsınız aa ebrum yokmu ortalıklardaa noluyo bee nerde bu kız durun ben bi arıyim bakim yazarım size.
zeynom emelim ohh topiğin kurtarıcıları bırakmayın sakın topiğimizi .ınşallah bende katılırım artık.Frezyam nasıl oldu ameliyat oldumu anneciği nasıl.
Derin nerelerde pekii
yok yok benim sopayı elime alma vaktim gelmiş te halim yok bi toparlanim görürsünüz siz.
a.s
söyleyin bakalim kimler facede kayitli beide ekleyin hemnnnnn :)))))))))))
merhaba kızlar rosemm geldiiiiiiii....
Şeniza.s.
ah sormayın roseminiz hasta olduuuu.. domuz gribi oldum sandım yaaa:sinifsinif:
ama faraljit olmuşum yine tam 3 gün düzeldim derken yine hastalandım bu gün hiç iyi hissetmiyorum kendimi sürekli üşüyorum kafam bi dünyaa
sepet gibii sersem gibiyim.
ee dikkat etmiyorum ki hiç kendimeee.olacağı buydu.
Sizler naılsınız aa ebrum yokmu ortalıklardaa noluyo bee nerde bu kız durun ben bi arıyim bakim yazarım size.
zeynom emelim ohh topiğin kurtarıcıları bırakmayın sakın topiğimizi .İnşallah bende katılırım artık.Frezyam nasıl oldu ameliyat oldumu anneciği nasıl.
Derin nerelerde pekii
yok yok benim sopayı elime alma vaktim gelmiş te halim yok bi toparlanim görürsünüz siz.
a.s